Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
660
17.9.10 09:52

Ahoj tehulky, muzu se k vam jeste pridat? Dnes jsem 16+1. Doma uz mame Davidka v listopadu mu budou 3.
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistinka
17.9.10 10:10

Holky, noc hrozná… Ve dvě jsem se probudila bolestí břicha - ale asi žaludek nebo žlučník nebo uzliny, já fakt nevím :nevim: . Bolelo děsně. Už jsem myslela, že pojedu do nemocnice. Zbudila jsem přítele, vypila dvě sklenice vody a trochu to polevilo, tak asi žaludek…

Nevíte co se může jíst, když má člověk něco se žaludkem, k dokt. ještě nejdu, zkusím nějak přežít.

No já se picnu, mohla jsem jíst tak dva týdny od nevolností a zase mám rohlíkovou dietu :nevim:

Vitamíny pak budu brát jako řekl DR Meg, to se mi zdá rozumný.

• Citovat
  • Upravit
pistinka
17.9.10 10:11

MAR:

Když mě bolelo v krku cca 14 dní zpět, tak mi moje DR poradila kloktat rozpustný acylpyrin - v žádném případě ale nepolykat! Já neumím moc kloktat, tak jsem to zkoušela asi jen třikrát a jednou nebo dvakrát jsem si stříkla Jox. Nejvíc informací co dělat jsem načerpala z poradny MUDr. Kouckého na porodnice.cz - ten povoluje maminkám i Nasivin atd. a hodně těhulek to tam s ním řešilo, co při nachlazení apod. Tak třeba ti to taky pomůže…

• Citovat
  • Upravit
7485
17.9.10 11:00

Ahojky holky!!! :mavam:
Peťi, klídek, chlapi jsou v tomhle asi stejní. Proto se u nás o vše starám já. A dokud nepřišla upomínka tak je to ok, ono jak příjde první tak to uhradíš a je to v klidu!! Jinak vydrž, zítra si spočneš!!!
Kači, tak dnes jsme šli okolo tvé ségry, ni mají bazén a takový bílý barák?? No jsem utahaná jak šňuraod WC…udělám oběd a lehnu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
17.9.10 11:04

Jinak dnes jsem se už taky nervla. :zed: :zed: Zašla jsem do schránky a dopis z Raifky. Přišla mi nová karta a na staré jméno…kteréni, hlavně že už rok tam mám nahlášené nové!! Tak tam volám a baba no asi se někde stala chyba, ale to nevadí, aktivujte jí a my vám pošleme novou se správným jménem. Ale pak tu starou musím odnést na pobočku…no já už rok zuřím co to je za debilní účet eKonto…fakt už se těším až ho půjdu zrušit!!!!! :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
17.9.10 11:45

já jsem dneska nááááááááááááprosto v klidu, je mi všechno víte kde :mrgreen: :mrgreen: manžel místo uklízení dělal jiné věci, tak je to asi tím :dance: :dance: :dance: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
začala jsem pít caro nebo takové ty latté a podobné dobroty, konečně mi to nedělá zle :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
17.9.10 12:09

Za to já mám náladu furt pod psa asi se mě to jen tak nepustí. Tej já jsem mu už 100× říkala ať mi takové věci dává do ruky že to vyřídím ale je to jak bych mluvila do dubu.
Jani tak já zas piju oříškové kapučínu první tři měsíce jsem to nemohla cítit a teď je to ok a nebo si často dělám kakao. Jo a jani už ti malý papá třebá sám polívku nebo ještě krmíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
17.9.10 12:16

petul: vy jste v roce sami jedli? 8-o ne, on nedělá nic, jenom bordel :mrgreen: víš co, on ukáže nenene, paci paci, udělá do vody čachy čach, a udělá brmbrm a furt ho učíme tak tak všelijak a nebo pápá, tytyty a on na to sere a pak ráno, v postýlce jeden s ukazováčkem a dělá pápá, je to herec…a furt celý den mele, ale jak má ukázat nebo říci mama, tata, ani prd…sám jí, jenom když mu udělám vagónky, tak se chvilku sám krmí a pak s tím začne házet, mačkat to, ťaplat, jako nevím no…a když si hrajeme, jediné co mu fakt jde, tak bořit komíny, to jede po tom, jak po uzeném, ale když mi to má podávat, tak to taky ani boha…nevím, je takový sviňáček :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
17.9.10 12:22

tak to jsem ráda jelikož malému jsou příští týden dva a jak ji polívku tak ta je snad všude už jsem z toho zoufalá a nevím jak ho naučit jíst aby zůstal aspoň trošku čistý. Já nevím kolik mu bylo ale my jsme mu na lžičku ani nemohli sáhnout jak chtěl jíst sám a nejhorší je že ji vždycky nabral to mu šlo ale jak ji dal do pusy tak těsně před tím ji otočil a obsah byl všude než v puse a to tak dělá doteď ale třeba jogurt umí popapat celkem pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
17.9.10 12:27

já jsem se bála, že budu taková matka srovnávačka, ale tak si pořád myslím, že v 15ti budou jíst, umět poznávat barvy, chodit, sedět, mít více kilo a prostě to nehrotím, nechávám ho být, on lžičku nechce, on nechce ani moc jíst v židličce, když ho naháním po obýváku a on jí, to se mu líbí nejvíce…ale kornoutek s trochou zmrzliny drží dobře :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale asi bude levák po tátovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
17.9.10 12:31

jj u nás je též nejlepší jíst při hraní. Já jsem to předtím taky tak nechávala být ale teď mi příjde že ho po každém jídle musím převlíkat utírat zem čistit židle atd… tak to je :cert: :cert: :cert: a sotva se to naučí tak druhé začne. Ale zmrku jo to on taky umí pěkně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
17.9.10 12:42

já už to prostě seru, jak si odpo lehne, tak to uklidím, ale myslela jsem, že jako puntičkář budu horší, nejsem a vypěním opravdu jen někdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
17.9.10 12:55

Paťi tak já mu to řela jednou a stačilo, u nás se o účty starám já. Manžel sice zná všechny hesla na účty, ale mu se nějak nechce tohle řešit, radši by to platil na poště ty složenky. A já v tom mám svůj spřehled :mrgreen: To bude tím účetnictvím ze školy :mrgreen:
Jinak Caro já piju skoro pořát, kafe úplně nesnáším, strašně to smrdí!! :poblion: Jak mi hrozil mningokok tak mi začlo smrdět kafe (i granulované) a cigarety! :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
17.9.10 13:41

hm, tak to bych mohla vykládat, o tom mojem romány…jako to je bordelář a prase, to je děs, prostě chlap…minule se platilo za popelnice 7500,– a kdo myslíte, že to platil, sice to nebyla jeho chyba, ale tchýně by nedala ani korunu, je to opravdu klasická tchýně…bleeee…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
17.9.10 14:30
MAR01 píše:
Ahojky, tak jsem tak trochu lehla, tedy musím pracovat ale bolí mě v krku a mám rýmu…na rýmu si koupím ty kapky s mořskou solí nebo vodou či co to je, ale co na krk??? Ráno samo čaj s citronem…ale med nemůžu, ještě něco co bych mohla?? Kloktadlo?? Nebo tak něco???Díky za info

Na kloktání je dobrý LISTERIN, nebo voda se solí ale tu nemohu:poblion: :poblion:

Příspěvek upraven 17.09.10 v 14:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky