Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
22.10.10 08:27

Mar problém s natíkáním nemám…tedy jen když dlouho jdu a ruce mám podél těla. Jinak fakt nee.
O víkndu se má tchýně stavit a přebrat věci co má u nás na půdě. Říkala jsem jí ať to roztřídí, tk v tom je spousta věcí pro prdíka :wink: :wink: Jen proboha musím všem říct že sice je to holka, ale ať žádné růžové věci nám nedávají, to nemám rád!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
22.10.10 08:28

Peti no prstýnek mi taky občas s prstu padá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
22.10.10 08:28

tej já mám prcka dva roky a babka mi pro něho přinesla štrample s růžovými srdíčky jako málem jsem dostala infakrt :pocitac: :pocitac: co ji mám na to říct a navíc to kupovala a je to tak pro 7 leté dítě. No moje nervy to teď budu mít jako 5 let asi schované

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
22.10.10 08:31

Peti bože můj…asi bych to někomu darovala :lol: :lol: Jako pár kosků jde přežít, ale my to chceme pak využít na druhé a být to kluk tak děs. Nemám moc ráda takové to lalinkování a vše růžové!! No hlavně že budu mít červený kočár :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
22.10.10 08:33

jj též jsem si řekla že to někomu dám ale chápeš to?Bráchovi zas pro kluka upltetla růžovo modrý svetr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
22.10.10 08:38
MAR01 píše:
Bré ranko :lol:ppappaja: ty pohyby dle mě určo možné jsou, jsem prvorodička a první bublinkování jsem začala cítit na konci 17 týdne min sobotu večer…občas to nakombinuju s tím posluchadlem a teprv pak je to bžunda, neb už ho tam pěkně naháním v tom bříšku, vždy jak by se uslyšel v sluchátkách tak odplave, či mě kopne a vzhledem k hlasitosti je to sranda. Taky jsem si všimla, že když mluvím, mrská se víc… :lol: od pondělka 14 dní a budu mít už první váhu mimišáka + možná co má mezi nohama :dance: jestli si zas otočí tak to bude dělat už na schvál :wink: rošťák.

Tak to je krásný.. :wink: :-) Všichni mi doma řikaji že už bylo načase s těma pohybama, ale já pořád nevím. Neni to intenzivní. Tak jestli si to jen nenalhávám, pač už bych si to moc přála abych mimiska už cítila. Ale když si na bříško sáhnu a třeba ho krošilinku promačkávam tak žádné kopnutí nic necítim :-( ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
22.10.10 08:38

A tak je praštěná??? Jako moje máti taky dost jeblá, furt a tak jakou vlnu mám kupovat. Už 100× jsem jí říkala že neutrální, třeba fialovou ne furt otravuje. Jak jsme říkali že chceme aby tbyl kluk, tak furt otravovala a to bude holka a tata taky, jak škodolibí. Mě fakt nekdy serou!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
22.10.10 08:40

peti: dobré ránko tedy všem, tak toník na rok dostal od prababky a dědka, čaj, který jsme jí dali my, čokoládu s mentolem a dvě tílka s kytičkama a panenkama…takže jsem to dala na charitu........jako nasraná jak sviňa…ale toje schválnost, takže jsem taky skončila s nakupováním dárků…čokoládu jsem dala dr. a čaj známé, kam jsem šla na návštěvu, protože kdybych to měla doma :cert: :cert: :cert:
MAR: tak některé ženské jsou jeblé, tady u nás je jedna, co si prostě zaplatila cíasře, prostě rodit normálně nechtěla…a jinak, já kdybych někomu volala ze sálu, tak mě asi stejně po minutě típnou, protože si budou myslet, že mě žerou kanibalové :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jinak já jsem ani u prvního nehrotila žehlení a nákupy, všechno jsem si téměř koupila přes net, věci od známé a prala jsem to asi dva měsíce před porodem a tašku tak 3 týdny před termínem jsem měla nachystanou a co jsem si teda do porodnice nachystala, tak byla moje zavinovačka a moje věci, já jak vidím ty erární věci na ty děcka, dva knoflíkychybí, není to voňavé, měkoučké…hned jsem toníka přvlíkla do takového overalu, takže jsem to měla hned sundané a hned oblečené, protože furt sral, sestry řeknou že přebalit před kojením, během kojení se posral a než jsem došla na postel byl posraný zase…a pak furt kontroly, byla jsem ráda, za ten overal, protože převlíkat mu tričenka přes hlavu, jsem se bála, jak byl malý, ale jak se nikdo nedíval, tak jsem ho do toho narvala a bylo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
22.10.10 08:46

Ty jo já ani nevím co je do prorodnice třeba??? Pro sebe a pro malé? Asi plínky a vícmě nenapadá. :nevim:
A s těma dárkama, manželova mátmi před 4 roky na Vánoce dala svetr, dala jsem hmamce že já svetry nenosím a nesíc nato mi mamka koupila na narozeniny pletený rolám a ještě malý. No nejeblo by vás. Myslím že rok předtím mi zas koupila na Vánoce svetr a nevšimla jsi že má 3/4 rukáv, pak mi to chtěla nadplést, říkám zapomeň. Jako a to je má máti co anza 20 let nezná své děti. A tak je to se svím u ní :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
22.10.10 08:52

taj tak naštěstí to je moje babička a ne moje mamka co dává takové jeblé dárky. Jani ale tak samo co dáme my babce tak ta to dá pak někomu druhému, tak to kašlem a žádné dárky nedáváme max kytku nebo bonbonieru. ppappaja ty čekáš první??Už víte co čekáte?S těmi pohyby je to různé já čekám druhé a pohyby už cítím strašně dlouho do včerejška byly intenzivní a teď si ťukne jen aby s neřeklo ale včera jsem byla na kontrole tak vše ok ale i přesto mám strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
22.10.10 08:56

Tej- co je potreba do porodnice je napsane i prukajde, nebo najdes na netu, ale kazdy si bere podle sveho uvazeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
22.10.10 09:00

Ahojky mužu se vás prosim zeptat na něco?
Jsem prvorodička, mám neplánované mimnko, pač mi je teprve 19 let, a tenhle rok jsem ukončila teprve školu. Do pořádny práce jsem jestě nechodila, krom praxe na střední. Tak jsem se chtěla zeptat, jetli mam nákem nakor na penize z pracáku když tak jsem zaregistrovaná. Děkuji.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
22.10.10 09:05

Je to težko, jako do nemocnice jak jsem šla nemusela jsem mít ani pyžamo ani župan…vše tam měli!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
22.10.10 09:08
ppappaja píše:
Ahojky mužu se vás prosim zeptat na něco?
Jsem prvorodička, mám neplánované mimnko, pač mi je teprve 19 let, a tenhle rok jsem ukončila teprve školu. Do pořádny práce jsem jestě nechodila, krom praxe na střední. Tak jsem se chtěla zeptat, jetli mam nákem nakor na penize z pracáku když tak jsem zaregistrovaná. Děkuji.. :-)

Já bych řekla že z pracáku ne :nevim: Na to mají nárok jen ti co pracovali mysím rok…no na takové chytré věci tady máme MAR :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
22.10.10 09:08

ppappaja včera jsem tu měla paní, která má dceru a ta taky skončila školu a šla na pracák. Nárok na peníze nemá prý až by rok pracovala a ze socky prý taky nic nedostane že ji mají živit rodiče ale co je na tom pravdy nevím vlastní zkušenosti nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí