Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3828
22.10.10 09:28

Oni to prý ti doktoři nemají rádi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
22.10.10 09:31

Nechápu proč…vysvětlit! Oni vám po porodu koukaj mezi nohy, nebo poš je pro ně lepší ty nelepící? A jak taková vložka vůbec drží, tam kde má? Já si asrovnou koupím kalhotky tena lady na únik moči a budu klidně spát!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
22.10.10 09:32
Tejchi píše:
Ježiš proš na vizitu bez lepidla? Tohle já asi nepřežiju!!!!! :zed: :zed: :zed:

Kdyz dojdou tak musis stahnout kalhotky a pak jak budes odlepovat vlozku aby ti zustala mezi nohama, tak proto bez lepidla, ale to ti fakt bude stacit jen na vizitu, pak muzes mit jake chces

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
22.10.10 09:33
Tejchi píše:
Nechápu proč…vysvětlit! Oni vám po porodu koukaj mezi nohy, nebo poš je pro ně lepší ty nelepící? A jak taková vložka vůbec drží, tam kde má? Já si asrovnou koupím kalhotky tena lady na únik moči a budu klidně spát!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No jasne ze koukaj, kazde rano kontroluji po porodu ocistky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
22.10.10 09:34

Tej a neboj drzi, pokud teda nemas nejake bombardaky aby se to hnulo, ale normos kalhotky na telo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
22.10.10 09:35

Očistky a či já vím co to je??? Nechápu proč mám sundávat kalhotky, co tam kontrolují?? Pochopila bych kdyby čuměli mezi novy, ale když tam budu mít tu vložku.
Já to asi nepřežiju. Radši budu rodit doma :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
22.10.10 09:41

já jsem z toho taky měla obavy. Prostě porodíš a odcházejí z tebe očistky a bordel apod. Někdy tě u porodu nastřihávají nebo se natrhneš a pak tě zašívají. Každé ráno chodí vizita a ty stáhneš gaťky a oni se podívají zda očistky odchází a zda jsou takové jaké mají být a jestli se šití dobře hojí a nehnisá a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
22.10.10 09:41
Tejchi píše:
Očistky a či já vím co to je??? Nechápu proč mám sundávat kalhotky, co tam kontrolují?? Pochopila bych kdyby čuměli mezi novy, ale když tam budu mít tu vložku.
Já to asi nepřežiju. Radši budu rodit doma :zed: :zed: :zed:

Teji ocistky se rika tomu jak po porodu krvacis, proste se cisti deloha a to oni kazde rano na vlozce kontroluji, jestli treba nekrvacis vic a ptaji se jestli te neboli treba deloha jak se zavinuje. To normalne lezis na pokoji na luzku, dojde vizita stahnes kalhotky a vlozka zustane mezi nohama a oni si takovyma klesteme chytnou vlozku a jen nahlidnou, natahnes kalhotky a je to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
22.10.10 09:47

Jooo už asi cápu bo kdybych ju stáhla i s gaťkama tak to třeba teře na postel nebo tak?? A aby se hned nezlekli raději nakouknou sami :mrgreen: :mrgreen: No nevím zda to zvládnu teda!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
22.10.10 09:54
Tejchi píše:
Jooo už asi cápu bo kdybych ju stáhla i s gaťkama tak to třeba teře na postel nebo tak?? A aby se hned nezlekli raději nakouknou sami :mrgreen: :mrgreen: No nevím zda to zvládnu teda!!!

ale jo zvladnes, zvladli to vsechny tak ty taky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
22.10.10 09:58

Co jiného mi zbyde… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
22.10.10 10:01
Tejchi píše:
Co jiného mi zbyde… :-?

nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
22.10.10 10:31

teji: věř, že ty kalhotky na jedno použití a troje vložky mezi nohama a vizity, jsou ta největší pohoda z porodnice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ael je to sranda tě číst :))))
já jsem nic nevěděla a tím pádem jsem se neměla na co připravovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
22.10.10 10:33

Joooooo tak na očistky už jsem málem zapomněla a vy mi to tady tak předhodíte. :lol: Jsem si myslela jak nemám silné krámy, ale když jsem viděla tohle, tak mi bylo jasné, že jsem se šeredně pletla :lol:

ppappajo, co já vím, tak opravdu musíš mít odpracovaný rok, abys dostala nějaké peníze. A pokud máš trvalé bydliště u rodičů, tak ze zákona mají vůči tobě až do 26 vyživovací povinnost. Tudíž od státu dostaneš akorát tak přídavky na dítě, což dělá 500 měsíčně. O jiných dávkách nevím, co by mohly být pro tebe vymahatelné, ale nějaká dobrá duše ti určitě něco poradí. Cigáni z toho žijou taky a myslím, že dost dobře. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
22.10.10 10:33

jo a jinak náš toník má nahoře stoličky částečně venku, jsem v šoku, nechce mě tam nechat kouknout, tak mu tam jezdím chladivým gelem a cítím dvě špičky až u stoliček…takže teplota a jeho protivnost je vyřešena 8-o 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí