Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jani tak to velká gratulace!!! Už ať jsou zoubky venku a je po trápení. ![]()
Vy tu zě mě musíte mít dobrou srandu
![]()
tej tak filovi asi rostou zuby poslední čtyři stoličky asi teď a taky to sním pořádné mává a já mám dneska takového motáka že mám strach že sebou někde seknu
peti, tak se s ním pak natáhni a dávej bacha…no tak on má dva zuby nahoře, dva dole a teď až stoličky, zajímavé…no co naplat, asi to postupně začne lozit všechno…
jako filovi ty zoubky vyšly všechny po sobě a jak mu rostl špičák tak se mu tam udělala cysta boule jak prase. Jsme mysleli že tam má zánět a pak spadl a bouchl se přímo do toho tak krve jak blázen vyteklo hafo hnisu a zub byl venku. Ale ze zubama jsme si užili až až
to věřím.....my taky…od tří měsíců, plus po porodu se narodil se zubem, který záhadně zmizel…
Jenže ten můj lumpík tu furt oxiduje a něco chce a furt mi něco vysvětluje
jo jenže jak něco vysvětluje tak mu není vůbec rozumět. Co bych za to dala dát ho do kočáru a uspat ho tam takhle si sám vyleze z postele a spát prostě nebude
jojo, ale je za tím kus práce, teď ho tam položím, dám mu plínku k pusy a je tuhý, poslední dny, tři hodiny chrápe,…jsem zvědavá, jak dlouho mu to vydrřží, jen se do liberty vejde tak tak…
tak to ti závidím to mi malý přestává spát úplně a to je pak k nevydržení jelikož kolem páté začne být protivný a chce se mu spát
taky mi jeden týden spal jenom hodinu, hodinu a půl, a večer byl na facku
![]()
no a my ve tři vyjíždíme na tu chatu a to nám usne v autě a pak máme do půl noci o zábavu postarané