Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
My bydlíme na Chodově v původní zástavbě RD, takže je to tam jak vesnice ve městě…každé má své, bydlení na vesnici/maloměstě a ve městě. Bydlela jsem i v centru, tam to nebylo nic moc, ale u nás je to pěkné. Krčský les mám cca 500m, Hostivařskou přehradu a park taky do 1kg pěšky. Jsem ráda, že bydlím tam kde bydlím, i to že po tom co jsem s MB stavěla 3 roky dům a ve finále v něm nikdy nebydlela budu děti vychovávat v baráčku se zahradou.
MAR01 píše:
My bydlíme na Chodově v původní zástavbě RD, takže je to tam jak vesnice ve městě…každé má své, bydlení na vesnici/maloměstě a ve městě. Bydlela jsem i v centru, tam to nebylo nic moc, ale u nás je to pěkné. Krčský les mám cca 500m, Hostivařskou přehradu a park taky do 1kg pěšky. Jsem ráda, že bydlím tam kde bydlím, i to že po tom co jsem s MB stavěla 3 roky dům a ve finále v něm nikdy nebydlela budu děti vychovávat v baráčku se zahradou.
Mar dobrý
do 1kg pěšky.
Taky mám někdy drsné překlepy ![]()
My bydlíme taky v baráčku se zahrádkou, naštěstí je to 20kg !!!!! od Prahy. Když tam musím je to utrpení, ty davy lidí všude, jsem z toho jak Alenka v říši divů.
![]()
Jinak už mi teče krev z nosu, bolí hlava a vkrku, nějak to postupuje.
Zimnice jak pr…, dala jsem si paralen a čaje.
Megg zlatko zajdi si raději k dokrotovi. To není normální!! Já to mám cca 40kg
do Ostravy a cca 20kg
do Frýdku-Místku. Ale jsem ráda že jsem v horáááááách…jen 8kg
na Lysou Horu
![]()
Ježíš to se chytlo ty kg
mě tekla krev z nosu celkem často okolo 14 týdne nyní jsem už ok snad…
No megg to já přesně nevím mě doma váha blbě váží, takže uvidím v pátek jak pujdu na kontrolu ![]()
Tak mě to zas zajímá
Dnes se mě tchýně ptala zda už víme co to bude, říkám no jo a ona hlka že? Říkám jak jsi to poznala a ona že jí to šlo taky vše do zadku a jooo ono to je sakra pravda
Bych s tou almárkou mohla třepat jak ty černošky v klipech ![]()
já vím, že se to říká, břich do špičky kluk, do šířky holka, ale přijde mi divný jak může pohlaví ovlivnit tvar břicha
MEGG: to jsou povídačky
ale asi to sedí,…mě už to břicho jde dopředu, samy jste viděly to foto a propo valte sem vaše fota bříšek, jsme v půlce, tak at je to zdokumentováno ![]()