Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
to jo, ale mě prostě pomohla a pomáhá,........vím, co příjde a co a jak.......víc nic nechci vidět ani slyšet…je toho tolik a rad a řešení všech blbostí, že to je hrůůůza........hm, tak já ani do bábovky nešla, protože je tam kypřící prášek, ale teji uvidíš, nám v porodnici dali fazolky na kyselo a prostě já nenažraná........co se dalo dělat…
Tejchi píše:
No v té knize je právě že luštěniny anoTak fakt nevím
Megg díky, doufám že naše princezna nebude mít nic z naší rodiny
Holky jsou po tátovi, n. dědovi
Holky zájímáte se někdo o pilitiku? Jak je to s tím porodným, ono už je schválené?? Teď jamá převahu senátu ČSSD tak to třeba neprojde ne??
![]()
No holky vy mě tu se vším strašíte…porod a ty očistky, kolika…ježiši by jste měly přednášet na základkách…místo antikoncepce!!!
![]()
teji neboj
všechno bude v pohodě a půjde to jedno za druhým, tak aby jsi to v klidu vzládla, já si vždycky říkám, že dříve rodily a za tři dny už byly na poli...........
jo, tak to já nevím, ale doufám, že to neprojde, a hlavně, ať to dávám do googlu jak chci a hledám na netu, nic nemůžu najít, jako co je definitivní… ![]()
Já právě taky vůbec nevím, no uvidíme…jen zas trocha naděje ve mě svitla ![]()
čao,
já myslela, že budu číst jako urvaná a tady pak už nikdo, no toto
tak dobré ránko, já snídám pochoutkový salát a schovávám ho před tonanem, by chtěl taky… ![]()
já bych mu dala všechno NA SVĚTĚ, ALE na saláty má fakt čas
a jak jsme se vyspaly? my zase od jedné do tří mrčení, brečení, mazání dásní a vaření mlíka, ale pak zabral a spal do osmé ![]()
Já konečně spala, už je lépe vyhřála jsem to, jen pobolívá hlava, nějaká virozka.
Ach zuby, to byl syn vždy posr… až za krkem a další den zub, a před tím několik dní pláče a teplot.