Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Správný raubíř, je správný raubíř…
No my sice budeme mít slečnu, ale pokud bude po mě
Babi všem vypráví jak jsem si roztrhala šaty na plotě, když jsem spadla ze stromu. Já byla taky hrozný agent. Jsme prý jeli do Varů na dovču a já na odpočívadle u avie a už jem tam debatovala z rusákama a dávai mi svačinu
Mi byly prý nějak 3
A pak jak jsme jeli dál a oni předjížděli náš trabantek s 4 dětmi tak troubili a mávali
![]()
Zdar ženy, po dlouhé době jsem našla sílu zapojit se opět do konverzace. Poslední dobou mi nebylo moc dobře, tak jsem byla ráda, že jsem vás sem tam přečetla. Lilča už třetí týden v noci kašle, takže moc nespíme(zřejmě trénink na mimčo
) a navíc mě často bolí břicho, tak zkouším co nejvíc ležet, ale teda moc to nejde a ani to nepomáhá.Ještě k tomu mám taky nízko placentu, tak jsem zvědavá, co mi řekne v úterý dr.. Nějak to těhu neprobíhá tak pohodově jak to první a to nebylo v plánu
Jinak mimčo cítím čím dál víc, jen je pořád narvané skoro v rozkroku, že se mi blbě sedí a v autě se pravidelně nacpe pod pás, aby mě mohlo tlačit. Naschválníček jeden ![]()
Kačíííí, ty si tu svatbu moc užij a doufám, že ukážeš spoustu krásných foteček, když už nám nedáš nic z těch dobrot ![]()
Já toho mojeho chlapa asi zabiju. Je na cestě do Brna, tak mu volám, že před Brnem jsou kolony kvůli nehodě, ať sjede dřív, aby tam nestál jak vůl. No a co myslíte, že udělá on i když mu tam na všech cedulích píšou, ať sjede??? Samozřejmě že jede s davem a teď tam stojí jak péro
To je stejné jak když někam jedem a navigace na nás řve ať zabočíme vpravo a on ji vypne se slovy: „Tady to znám“ a jede vlevo. No a pak se samozřejmě někde musíme otočit, protože to prostě jeho trasou nikam nevede
Chlapi jedni…jsou za trest nebo za odměnu???
![]()
Kri tka ať je Lilča brzy fit
A s tou placentou…já jí mám prý taky nízko, ale nějak nepociťuju problém ![]()
A s chlopkem…no ten můj všude trefí zas bez mapy, tak nevím ![]()
kri tak s tím kašlem jsme to měli stejné po 14 dnech jsem s ním šla už k doktorce tak dostal nějaké sirupy a za týden bylo po kašli a teď jsme už týden ok, tak snad to tak i vydrží.
Nevím ve kterém týdnu jsi ale já to cítila s mimčem taky tak. Pořád se mi drželo strašně dole no úplně těsně na pipkou a kolikrát to tak bolelo že mi až vyhrkly slzy do očí a nemohla jsem si ani sednout prostě nic a ani sex nešel a teď se mimísek posunul asi výš tak už je to ve všech směrech ok
Ahojky,
já jsem zvědavá na prohlídku v pondělí…bude to ten velký utz…placentu jsem měla naposled na zádech tak uvidíme kde bude nyní
už se těším co dr řekne.
Tej- má v hlavě kompas nebo co???
Tom jako napodruhé už cestu zná, ale s tou navigací je to prostě jistota, že fakt trefíme.
Já taky nevím, jestli ty bolesti bříška jsou od té placenty nebo je problém jinde. To se uvidí. Plašit neplaším, když mimíse citím, jen mě obtěžuje, že jsem míň pohyblivá kvůli těm bolestem.
Kri asi jo, on má celou republiku tak obježděnou
Když fakt neví, koukne do mapy…ale to jsou vyjímky ![]()
Peti, no my zkoušíme už asi 3. nebo 4. kapky, tak doufám, že už jí to zabere.
Jsem 21.tt, tak doufám, že už to mimčo vycestuje nahoru co nejdřív, jinak přesně popisuješ ty moje bolesti, jen k tomu ještě mívám křeče. ![]()
Přikládám aktuální pupek do tabulky
jj taky si myslím že má kri malinké bříško mě to mimčo vystoupalo tak před dvěma týdny to je kolem toho 20tt
holky, tak já přišla z obchodu, ani se neptejte, co se mi stalo
dala jsem si k mojjí známé pod kočár ten nutrilon v akci za 599 dvě balení, protože mě se to pod golfáč nevlezlo, nakoupila zbytek, u pokladny zaplatila, šla ven a dívám se na ní, a málem jsem se vyvrátila, ona ten nutrilon provezla, já na něj úplně zapomněla a to jsem jela pro něj…
tož co, ušetřen měsíční rozpočet
ale mě teda bylo hrozně…
teji, cány jsou zuby ![]()
kri, tak to máš opravdu malé bříško…mě horzně rostou prsa a břicho, to je až hrozné, mít takové kozy, nejsem zvyklá
![]()