Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
a jinak jsem si odpo nakoupila asi patery brambůrky a dávám si sklinku bílého na nervy to potřebuju
takže seru na nějaké povolení a všechno…to je stejně děs, v čem to žijeme…taková demokracie…
![]()
my jsme měli jméno na klučíka Adámek, tak možná až u třetího ![]()
Holky, chtěla jsem se zeptat, vy taky některé nastupujete z mateřské na mateřskou že??? Je to fakt 100% že se v takvem připadě nastupuje automaticky na tu4letou variantu???
Jéééééééééé, čtyři už asi nééééééééé,ale nikdy neřikej nidky že ![]()
No ja slyšela že pokud nemáš odpracováno v posledním roce 270 ní tak nemáš nárok ![]()
Mi se taky líbí vašík ale chlopkovi ne ani tchýni tak to mi nepovolili
Lucko myslím si že je to blbost já nastupu na druhou mateřsko a mám teda v plánu zase na tři roky.
dní jsem chtěla napsat. Už mi to potvrdilo více ženských, ale na uřadě jsme ještě nebyla, takže to nevím na 100% ale připravuji se na to. A teď po upravě milých pánu politiků
je to tak že 9 měsícu dostáváš 7 600 a pak už jenom 3800 takže dost maras
![]()
No to mě taky já mám možná akorát tu výhodu že mám ŽL na ty nehty a že si přivydělávám, tak nevím
![]()
No já to měla taky v plánu jít na tříletou a dost mě to teda překvapilo ![]()
jako jsem z toho v šoku já to pozjišťuju přes účetní a uvidí se. Jsou to ale hovada. Nemám na ně nervy
to snad nee…
já byla na úřadě, neptala jsem se přímo, ale nic mi baba neříkala…
no tak jako mekelko, halóóóóóó, jak to je? zítra volám na úřad…protože by jsme neměli na placení úvěru
![]()
Peti, tam jde právě o to, že si sama platíš zdravotko a neplatí to za tebe stát, takže ty asi budeš v pohodě. Ale 30.11. mam kontrolu tak se stavím na socialku a pozjištuji ať tady neroznáším bludy, tak zatím zbytečně nezmatkujte.