Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
8.11.10 19:34

jestli je to pravda, ať jdou fakt někam...........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
8.11.10 19:35
S.a.n.y6444 píše:
M.Lucka píše:
No jak se říká jiný kraj jiný mrav, že? Ale neboj, říkala jsi , že na svátky jedeš do ČR tak se tady nadlábneš českého jídla a bude :jazyk:
no jedu vcera me mile prekvapil pritel, rekl ze by tam 20 dnu mesic chtel zustat v cesku, tak jsem stastna, nazeru se vseho a konecne neletime kde si muzu vzit do kufru jen 15 kilo, ale jedeme autem,takze si nakoupim v cesku hafo jidla,sladkosti a hlavne tatarek :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

jéé tak to bychom se mohli sejít i s Taliankou co holky????????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
8.11.10 19:35

No taky mě to dostalo, ale jak říkám nevím nic z uřadu jenom to co mi řekly kamošky. A jedna je právě na te čtyřlete prý neměla jinou možnost :think: :think: :think: Nebo taky zapoměla zažádat že a to už mi nepřizná takže fakt nevím. Budu ráda, když zjistíte, že je to blud. Taky by mi to pomohlo. Já už tady přemýšlim, že budu muset v 9 měsících malé nastoupit někde na brigádu, jinak by jsme to neutáhli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
8.11.10 19:38

Kači ahoooooooooj, musím ti říct, že mi si mooooc sympatickáááá. Připomínáš mi mojí kolegyni z bývalé práce, taky je to super ženská. Jinak jak je novomanželce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.11.10 19:38

to jsou zase na pi zprávy ze všech stran…už nic nechci věděěěěěěěěěěěěěěěět :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.11.10 19:41

já kvůli vládě asi začnu chlastat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
8.11.10 19:41
j.s. píše:
peti, u tebe si myslím holku, stejně jako jsem si myslela u kačky… :srdce: :huban: a u sany si myslím toho kluka tak uvidíme, hlavní je, že jsme zdraví a nikdo nemá dawna, revizi nebo takové ty blbé věci, a to jsem strašně šťastná… :srdce: :srdce: :srdce: :dance: :dance: :dance: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :palec: :palec: :palec: :palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :hug: :hug: :hug: :hug:

no ja mam mit kluka rekl dokrot sice na 70% ale stejne doufam v holcicku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
8.11.10 19:44

Ahoj holky, hlásím se po menší pauze, byla jsem od pátku v nemocnici. Měla jsem křeče v břiše, měli podezdření na slepák, naštěstí se to nepotvrdilo. Prý to asi byla žlučníková nebo střevní kolika.
Jo a novinka z pátečního ultrazvuku - nebude to holka, ale kluk.
Zítra jedu na srdíčko, tak jsem zvědavá, co řeknou tam.
Kačko, dodatečně gratuluji a přeji vše nejlepší v manželství, ať Vám to vydrží na celý život :-D .
Moc Ti to slušelo :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
8.11.10 19:47

Děkuji děkuji děkuji............ :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
Mekelko ty bláho už je ti dobře??????????No já ani nestačím dočítat tak nevím, že jsi tu nebyla..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
8.11.10 19:47
M.Lucka píše:
Kači ahoooooooooj, musím ti říct, že mi si mooooc sympatickáááá. Připomínáš mi mojí kolegyni z bývalé práce, taky je to super ženská. Jinak jak je novomanželce :srdce:

je mi krásně..............děkuji.Jsem moc šťastná  :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.11.10 19:49

mekelko, to byly větry, fakt :hug: a nevíš, jak je to s tím, že když jsem na dvouleté mateřské, že musím na 4 letou????že nemám splněny odpracované dny?
takže další kluk? :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.11.10 19:50

kači a malý dotaz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: cítíš jako vdaná žena nějakou změnu???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a kde je dneska večer mrkev???? :-P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
8.11.10 19:51

jo a moc gratuluji ke kontrolám.
Sluníčka jdu plnit....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ..a možná i překročit...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak se krásně vyspěte a zítra ráno pa pa pa :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.11.10 19:52

val val :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty nestydo :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
8.11.10 19:52

Ahoj mekelko, my se ještě neznáme, jsem tu nová a už dělám zmatky :mrgreen: S tou mateřskou jsem přišla já :jazyk: Jsem ráda, že jsi v pořádku. A tady vidíme názornou ukázku. že holčička není nikdy 100% :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí