Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1310
28.2.12 20:24

Berenika je moc pěkný, taky se mi líbilo.. Manžel chtěl Terezku, ale když jsem mu řekla, že jich pak bude ve školce a škole třeba deset, tak se nechal přehlasovat :) Agáta se mi líbila hned, jen jediná zdrobnělina je snad Agátka a jinak nevím :nevim: U nás v okolí vím o jednom klučíkovi ale jinak samý holčičky :) Tak snad se to pak vyrovná aby se nám holky časem nesepraly :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
28.2.12 20:46

u nás taky samý holčičky… :mrgreen: jéé to fain, že se berenika líbí.. lidi koukaj divně, ale mě se taky líbí.. napadlo mě to jen tak na schodech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
28.2.12 20:46

no aguš, aaaagíííí,,,,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
niceta
1.3.12 06:49
mona.k.79 píše:
niceta: a kolik mělo mimi??? kg??
já se taky rozhoduju mezi císařem a normál.. minule jsem byla na císaři a byla to ted hrůůůůůůza hrůz!!!
termín mam 7myho :cert: :cert:

elenka mela 3200 a 52cm

• Citovat
  • Upravit
54
1.3.12 11:27

Zdravím nově příchozí :mavam: Tak jsem dnes došla od dr. a docela mě nas*al a taky rozbrečel (to až když seděla s manželem v autě) Dr. mi řekl, že na to, jak jsem drobná (167 cm, přibrala jsem 10 kg a teď i 1 kg shodila), mám velké břicho. A jestli prý už necítím porodní stahy atd. Kurňa, jak to mám vědět, když jsem ještě v životě nerodila?! :zed: Když jsem mu řekla, že slabé poslíčky jsem už několikrát měla, tak mu to přišlo asi málo. Jindříšek má 3300g, termín mám za 3 týdny a on by mě snad nejradši viděl rodit už za týden nebo co! Prý, aby to dítě do termínu porodu vůbec vydrželo, aby se nenarodil dřív. On mi to snad nepřeje, aby to bylo v termínu! :cert: Přišel mi nějaký nervní, přitom celé těhu mám úplně v cajku a i dnešní monitor byl cajk. Jsem fakt vytočená, páč mě akorát znervoznil a to nemluvím o tom, že jsem po vyšetření i trochu krvácela, tak mě trochu chytla panika a radši jsem dobalila tašku. Počkám do večera, hin sa ukáže. Omlouvám se za ten zmatený liebesbrief, ale já to ze sebe musela dostat. Mé drahé mamince to vybleju až večer na skype a to je ještě daleko :roll: Holky, nemáte tušení, jak moc se ultrazvuk může seknout s propočtem váhy miminka? Nerada bych šla rodit s informací, že mimi má 4 kg :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
1.3.12 12:12
79uffo píše:
Zdravím nově příchozí :mavam: Tak jsem dnes došla od dr. a docela mě nas*al a taky rozbrečel (to až když seděla s manželem v autě) Dr. mi řekl, že na to, jak jsem drobná (167 cm, přibrala jsem 10 kg a teď i 1 kg shodila), mám velké břicho. A jestli prý už necítím porodní stahy atd. Kurňa, jak to mám vědět, když jsem ještě v životě nerodila?! :zed: Když jsem mu řekla, že slabé poslíčky jsem už několikrát měla, tak mu to přišlo asi málo. Jindříšek má 3300g, termín mám za 3 týdny a on by mě snad nejradši viděl rodit už za týden nebo co! Prý, aby to dítě do termínu porodu vůbec vydrželo, aby se nenarodil dřív. On mi to snad nepřeje, aby to bylo v termínu! :cert: Přišel mi nějaký nervní, přitom celé těhu mám úplně v cajku a i dnešní monitor byl cajk. Jsem fakt vytočená, páč mě akorát znervoznil a to nemluvím o tom, že jsem po vyšetření i trochu krvácela, tak mě trochu chytla panika a radši jsem dobalila tašku. Počkám do večera, hin sa ukáže. Omlouvám se za ten zmatený liebesbrief, ale já to ze sebe musela dostat. Mé drahé mamince to vybleju až večer na skype a to je ještě daleko :roll: Holky, nemáte tušení, jak moc se ultrazvuk může seknout s propočtem váhy miminka? Nerada bych šla rodit s informací, že mimi má 4 kg :lol:

Ultrazvuk a vážení miminka v bříšku je plus mínus půl kila, takže může mít půl kila navíc a nebo méně než ti řekl doktor. Já mám taky termín za 3 týdny a dr. mi řekl, že se může stát, že za týden už nedojdu na poradnu, protože to vypadá, že jsem už připravená. Nezapomeň na to, že v termínu jsi už od 38 tt, takže je v pořádku, že tě dr. upozornil na to, že to už možná příjde. Nebuď zbytečně nervozní a hlavně žádnou paniku, naopak buď ráda, že to možná budeš mít za sebou o něco dříve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
7.3.12 21:18

ráno mam nástup do nemocnice, JDU NA VYVOLÁNÍ, TAK MI DRŽTE PĚSTÍ!!!!!!!!!!!!!! i mojí malý holčičce… :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
8.3.12 00:30
mona.k.79 píše:
ráno mam nástup do nemocnice, JDU NA VYVOLÁNÍ, TAK MI DRŽTE PĚSTÍ!!!!!!!!!!!!!! i mojí malý holčičce… :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

Držím pěsti všude i na nohách a hlavně dej pak vědět…
Hodně štěstí… :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
11.3.12 21:02

mona.k.79, ať vše dobře dopadne! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
17.3.12 21:21

TAK BERUNKA SE NARODILA 13.3. 2012 v 16.29h a měla 4020kg!!!!!!

bylo to strašnýýýýýýýýýýýýýýý!!!!!!!!!!!!!!!!!! vyvolávali mi porod 3 dny

ale přežili jsme to a jsme zatím zdravý (ťuk ťuk) :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
18.3.12 10:40

Takže gratuluji k Berušce ;) a přeju hodně zdravíčka a sluníčka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
18.3.12 14:27

Chudáčci, tři dny vyvolávání to je děs, hlavně ať jste obě zdravé a moooc gratuluji. :kytka: :kytka: :kytka: Pak tady když tak vlož nějaké fotečky, Tvé malá Princezny. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
18.3.12 15:14

**jj určitě vložim. je ošklivá po tatínkovi.. :lol: :lol: úplnej opak mojí první dcerky, ta se narodila bez vlásků a je blondatá a Berunka se narodila s tmavýma vlaskama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
18.3.12 17:12

Každé miminko je krásné… Už se moc těším až jí ukážeš… Mám moc ráda miminka s tmavýma vláskama… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
20.3.12 20:41

berenička 7 dní 4300kg

berunka 7 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...