Brigáda pro mládež
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@albert karty píše:
Tak jsem našla jednu brigádu úklit v botanické zahradě pro děti a mládež =).
Třeba budou mít volno =D
Minimálně od patnácti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Seizdra píše:
Asi mám vykojenej mozek, ale ne
tak to už jsme dvě, teda já nekojím ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak osobně jo, znám několik lidí, kteří to tak udělali a rozhodně nejsu sama =D.
Ano 200 Kč za měsíc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@albert karty píše:
Tak osobně jo, znám několik lidí, kteří to tak udělali a rozhodně nejsu sama =D.
Ano 200 Kč za měsíc
Tak se těšte, až přijde kontrola z MPSV =D To pak bude tóčo
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdo říká že budeme roznášet letáčky? =D
To teda těžko bude =D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jasněnkaa píše:
tak to už jsme dvě, teda já nekojím
Hmm… Tak to jsou asi pozůstatky, nebo nevim
A to já jsem se chtěla ještě vrátit do práce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Seizdra no holka myslím že na práci zapomeň, nebo možná je to tady tak náročné téma že to pochopí málokdo, opravdu jen ty hodně inteligentní ![]()
- Citovat
- Upravit
@Jasněnkaa píše:
@Seizdra no holka myslím že na práci zapomeň, nebo možná je to tady tak náročné téma že to pochopí málokdo, opravdu jen ty hodně inteligentní
To jo, a autorka asi nevysvětlí, se přece nebude zahazovat s takovejma tupkama..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
???
Já jsem se zeptatala zda o něčem nevíte. Pár hodných lid poradilo.Ale jak vidím, tak se nazýváte tupky. Nechápu proč, já Vás tak nenazývám a ani nechci. Pokud samozřejmě nebude nějaký důvod…
Co je na tm, že mladá si chce šetřit? Nechápu čemu erozumíte…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ve 13 nevím, mohla by zkusit se zeptat na poště na ranní doručování předplacených novin (muselo by to ale být napsané na někoho staršího 15. let a musí mít ukončenou povinnou školní docházku a ještě záleží na tom, jestli by to pošta udělala. Nebo letáky, výzkumy trhu, mystery shoppingy, úklidy přes léto třeba v paneláku (občas vídám takovou nabídku, že bytová družstva shánějí někoho na úklid právě jen přes léto - ale jsme z Prahy), u někoho známého prodej zmrzliny na stánku, výpomoc na plavečáku, u rybníka, jak už tu někdo psal sezonní sběr jahody, meruňky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@náhradní maminka
Moc Děkuji za skvělé nápady, snad se něco vydaří =)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není zač - ještě mě napadlo zkusit se zeptat v nějaké firmě, jestli máte v dosahu, jestli nepotřebují pomoct s poštou - dcera takhle vypomáhala - ráno došla pro poštu, všechny dopisy roztřídila po kancelářích, to co šlo automaticky do podatelny musela ještě otevřít a dopis s obálkou secvaknout. Kolem poledne zase posbírala poštu z kanceláří a odnesla na poštu. Práce asi na 3 hodiny denně, dostávala 60 Kč na hodinu. Od té doby jí volají když potřebují vypomoct při nějakých akcích s poštou (je jí 14. let)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale jo, tu je pár firem =D.
Jenže je vlastní namyšlení podnikatelé. Pár lidí se tam chtěli dostat ale nic…
To by asi nešlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit