Brigáda pro mládež
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Letáky - ta částka co píšeš mi přijde hodně malá. Zkuste se obrátit na firmy které letáky roznášejí, jestli nepotřebují výpomoc na léto, také jejich zaměstnanci chtějí volno. Pokud se roznášejí rodinné domky, je cena za doručování vyšší, za paneláky se platí míň (ale zase tam naháže člověk spoustu kusů najednou). Za paneláky je cena v Praze mezi 0,06 - 0,12 Kč za kus, většinou se nosí víc kusů najednou. Z toho si snadno spočítáš cenu. Nebo se zkusit zeptat opět po firmách, jestli nemají zájem o soukromé doručení letáků (sehnali jsme si takhle doručování pro soukromou školku, restauraci, diskotéku, realitku…). Zkusila bych třeba i městský úřad - jestli nemáte místní noviny a nepotřebuje je úřad roznést.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro 13 letou brigádu? moje 15 dcera hledala a marně všude chtějí až od 18
a to se ptala v kauflandech že by rovnala zboží do regálů nic pak i na úklid s kamarádkou a nic…
- Citovat
- Upravit
@náhradní maminka
Tak někde se skusíme poptat. Zatím prodává např. dětské knížky co byly když byla malá její. Tak se skusím poptat kdo by měl zájem…
Dá si inzeráty apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@náhradní maminka prodej zmrzliny asi ne, je to práce s penězma a dost chodí kontroly, několik let jsme provozovali prodej zmrzliny a ty pokuty jsou dost velké
dá se to jednou třeba okecat, s tím že si prodejce odskočil a já hlídám ale…
- Citovat
- Upravit
@albert karty @albert karty můžu se zeptat v jakém kraji ta brigáda je?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zákoník práce umožňuje brigádu až od patnácti, jinak je to dětská práce. Tu holku nikde zaměstnat nemůžou. Nech jí, ať si ještě užije volna. Nebo jí dej třeba vyšší kapesné za nějaké speciální úkony, které udělá doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Létavice1992 diskuze je více než 4 roky stará, takže slečna už je skoro plnoletá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanula1212 píše:
@Létavice1992 diskuze je více než 4 roky stará, takže slečna už je skoro plnoletá.
Vím, ale ať si to přečtou i ty ostatní, které mají podobně ujeté nápady a chtějí nechat zaměstnat děcko, které ještě nemá ani občanku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hledám brigádu na prázdniny
Pro 13 letého syna v okrese Mělník
- načítám...
- Citovat
- Zmínit