Brigada z domova,prace pri RD
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Kdybych o něčem věděla, tak se o nabídku ucházím sama a možná
většina zdejších mamin na rd. Já občas vidím nabídku korekce textů, ale
požadují vzdělání v oboru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Co chces přepisovat a opravovat, když tvůj psaný projev je
otřesný?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Cenarius Nemyslim si, ze muj psany projev je otresny. Neptala jsem se na hodnoceni sebe sama, ale na tipy na praci. Krasny den.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Cenarius Nemyslim si, ze muj psany projev je otresny. Neptala jsem se na hodnoceni sebe sama, ale na tipy na praci. Krasny den.
V tom případě máš víc sebevědomí než soudnosti. Nediv se potom, že
se nikdo neozve
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak na prepisy cehokoli na PC to neni. Neovlada zaklady psani. @Lendeš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@matkabagristy Předpokládám, že píše na mobilu, navíc hovorově v diskuzi na netu. To není potřeba řešit nějaké mezery za čárkami a tečkami nebo stylistiku. Neznamená to, že by stejně psala v práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Lendeš Ano, ano. Presne
tak! Vy jste na to kapla! Pisi na mobilu a v diskusi, nepisi diplomku! Proto
zde take oslovuji maminky a ne potencionalniho zamestnavatele!
@matkabagristy A predstavte si, ze i tu diplomku jsem byla schopna napsat(na statni skole),take jsem psala clanky na verejny portal. Krome toho jsem pusobila nekolik let i jako soudni zapisovatelka -protokolujici urednik.
Jo a studovala jsem OA, takze zaklady psani mam v malicku a umim lepe nez kdokoli jiny.Mimo jine jsem uspesne slozila i statnice ze psani na stroji.Na stroji, nikoli na mobilu…!:)
Nehledam praci spisovatelky, da se delat i mene odborna prace tohoto
charakteru, kterou delam i nyni a zamestnavatel je se mnou naprosto
spokojen
Otresne psany projev vypada jinak. A takove projevy vidame i verejne od novinaru.
Mam pocit, ze nektere zenske maji potrebu porad nekoho hodnotit a zvysovat si tak sve ego.
Krasny den!
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Mne je fuk, jak kdo pise na epipi. Ve svem uvodnim prispevku hledas praci,
napr. prepisy na PC. Potencionalniho zamestnavatele jsi odradila.
Je to, jako bych ja napsala hledam mysto ucitelky cestiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Správně střídat prsa při kojení
- Kredity na VŠ, sociální práce
- Dá se zvládnou mít 2 práce na krátký-dlouhý týden?
- Přírodní lék při těhotenské depresi
- Správný postup při léčení zubu
- Práce na půl úvazku - ano/ne?
Ahoj maminky,
mate zkusenost s nejakou praci z domova? Ma predstava je prace s Pc-prepisy, neco nahravat, kontrolovat, opravovat, pisemne doplnovat..spise ne telefonovani a zadne nabizeni cehokoli.Ted delam jednu podobnou praci z domova, ale brzy mi bude koncit. Dostala jsem se k ni nahodne, nevim, co vse je dnes mozne, zname moc nemam, ze by mi neco nabidli. Hodne praci je take podvod, takze neco overeneho.Nebo nejake tipy, pod cim treba hledat(pojmy) praci(pozice)..na internetu.Vim,ze je snad mozne i doplnovat eshopy.Ev.kdyz ne prace z domova, tak co jste jeste delaly krome uklidu, doplnovani zbozi, letaku..Dite mi nikdo nepohlida, takze je ale pro me nej neco z domova. Pripadne diky za tipy.