Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
MillaL píše:
Děkuji moc
Lend.u píše:MillaL píše:Juva, mas hezke brisko
Jinak dnesni foto 37+1tt, necelých 9kg nahoře
Nemas za co. A co Anetka, uz se ji chce ven? ![]()
Monny89 píše:Lend.u píše:Já si připadám úplně stejněnikil píše:Víš co ti řeknu, já někdy jak koukám na FCB na diskuse a co si píšou na zeď moje stejně staré kamarádky(které samozřejmě nemají děti), tak se cítím minimálně na 40, s těma svýma názorama jako jejich mamkaLend.u píše:AHÁ
Ja myslela tebe, ze jsi mezi nama nejmladsi:)![]()
![]()
![]()
už to chápu jj nejmladší ale někdy mi příjde že mi je aspon 30
![]()
![]()
![]()
![]()
já též
![]()
No ne, tak jako já kouknu na FB, a holky tam mají trapný statusy o klukách
jak se kde ožraly atd..
no jako co jim na to mám napsat.. ![]()
Monny89 píše:
No ne, tak jako já kouknu na FB, a holky tam mají trapný statusy o klukáchjak se kde ožraly atd..
no jako co jim na to mám napsat..
no právě já to radši nekomentuji.. ![]()
Monny89 píše:Lend.u píše:Já si připadám úplně stejněnikil píše:Víš co ti řeknu, já někdy jak koukám na FCB na diskuse a co si píšou na zeď moje stejně staré kamarádky(které samozřejmě nemají děti), tak se cítím minimálně na 40, s těma svýma názorama jako jejich mamkaLend.u píše:AHÁ
Ja myslela tebe, ze jsi mezi nama nejmladsi:)![]()
![]()
![]()
už to chápu jj nejmladší ale někdy mi příjde že mi je aspon 30
![]()
![]()
![]()
![]()
Kdyz ony resi kde byly s kym na diskotece a kdo s kym chodi a kdo se s kym vyspal a kdo koho podvedl…kdo se komu libi, kde je jaka akce, kam jit v patek vecer na pivo a taaak. Ja se citim tak strasne stare kdyz ony maji stejne roku jako ja, a ja cekam miminko a premyslim jak bych si lehla abych se vyspala, tady na Emiminu resime problemy tykajici se tehu a porod, a deticky, miminka, vybavicky. Je to uplne jiny svet.
Tim samozrejme nerikam ze mi to je nejak lito. Ja jsem si mladi uzila myslim az moc, jsou veci kterych lutuju, za ktere jsem rada ale i tak mi to uz stacilo. Tak nejak citim ze chci mit svuj klid, rodinu, takovou oazu pokoje
![]()
nikil píše:
já bych si tě též přidala na fcb![]()
Tak si mě přidej
Lenka Szkanderová Florková ![]()
Monny89 píše:
No ne, tak jako já kouknu na FB, a holky tam mají trapný statusy o klukáchjak se kde ožraly atd..
no jako co jim na to mám napsat..
No právě…sem tam přidám někde to se mi líbí ale nikde to moc nekomentuju, jenom jak se nějaké kámošce narodí mimi ![]()
a hlavně ty otázky, pokaždý co jsem online - „Už jsi porodila“ ![]()
No jako to je na odstřel ![]()
Lend.u píše:nikil píše:
Tak si mě přidej
Lenka Szkanderová Florková
máš tam žádost ![]()
Lend.u píše:nikil píše:
Tak si mě přidej
Lenka Szkanderová Florková
přidala snad seš to ty ![]()
Monny89 píše:
a hlavně ty otázky, pokaždý co jsem online - „Už jsi porodila“
No jako to je na odstřel
no právě vždy radši si vypnu fcb
![]()
to já od tý doby co jsem na emiminu, tak mám hodně nových kamarádek co jsou těhu, nebo už mají mimčo, to už je o něčem jiným, ale jinak to jako nemám jak komentovat…
A to jsem si přátele už zkrouhla z 800 na 120 ![]()