Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jj, já tu ještě dopíjím kafe.. Ale taky si půjdu ještě asi něco udělat
![]()
me drahe, cekana vase prectwni denicek,nemusite ho cist cely,staci konec ![]()
finduska píše:
me drahe, cekana vase prectwni denicek,nemusite ho cist cely,staci konec
supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer.konecne…jdu an nej!!!!moooc jsme se tesila na tvuj denicek beru a rikala jsem si,kdy ho asi prihodis
a jak se mate s Matyaskem ? ![]()
dobry,akorat to vidim,tak do sestineedeli apakUM,mliko mi dochazi,odsavacka nebere a maly prso odmita
![]()
hnedzatutim ceka jeste jeden denicek ![]()
krásné ráno holky…
to je počasí…sem zvědavá co budu s vojtou celý den doma dělat,protože na procházku určitě dnes nevyrazíme…pochybuju,že se to venku do odpoledne zlepší…ty jo,tady je zima…
jak se jinak všechny máte?? ![]()
já jsem vyluxovala a teď taky snídám…
finduš,jdu se hned mrknout.. ![]()
finduska píše:
dobry,akorat to vidim,tak do sestineedeli apakUM,mliko mi dochazi,odsavacka nebere a maly prso odmita![]()
![]()
hnedzatutim ceka jeste jeden denicek
mylis ju??? a kojis tredy pres ty klouboucky ju?tak terba se jeste rozkoji..ale kdyz odmita kozinku,tak envim no
i kdyz,uz je to 14dnií,vid?
tak uvidis.hlavní ale je,ze je maly v poradkua ty take
![]()
mobilishky píše:
krásné ráno holky…to je počasí…sem zvědavá co budu s vojtou celý den doma dělat,protože na procházku určitě dnes nevyrazíme…pochybuju,že se to venku do odpoledne zlepší…ty jo,tady je zima…
![]()
jak se jinak všechny máte??
já jsem vyluxovala a teď taky snídám…
finduš,jdu se hned mrknout..
no ahoooojky!!!!
u ans je take skarede pocasi..to take vidim an valeni se doma cely den
tfuj ![]()
jinak holky, volala jsem gyndr. Streptokok - negativní
![]()
Ale je tam něco jiného, nějaká jiná bakterie… takže ATB až po porodu, v těhu se to neléčí raději… ![]()
Monny89 píše:
jinak holky, volala jsem gyndr. Streptokok - negativní![]()
![]()
Ale je tam něco jiného, nějaká jiná bakterie… takže ATB až po porodu, v těhu se to neléčí raději…
tak to gratulka Mony!!!halvni je,ze to enni streptokok,ten pry neni dobry vuubec …a tamta bakterka se releci
![]()
jani, no doufám že to nebude nic vážnýho, ale snad ne… hlavně se pak bojím aby ATB neměla vliv na kojení
![]()
já už jsem o snídani,ale ještě bych si něco dala,tak si jdu něco ještě udělat tedy..