Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janni.na88
3.5.11 10:16
Peťanka píše:
ahoj Jani máš pěkný kočárek :-) :potlesk:

Petiii,ahoooj!!!!jak se mas?ju a dekuji :palec: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
3.5.11 10:16
Monny89 píše:
jani, no doufám že to nebude nic vážnýho, ale snad ne… hlavně se pak bojím aby ATB neměla vliv na kojení :roll: :nevim:

tak pokud by to bylo enco zavazneho,tak by ti dokotrka podala ATB uz ynni si ymslim-nejaka setrnejsi..neboj,bude to ok :palec: :wink:

• Citovat
  • Upravit
36544
3.5.11 10:18
Janni.na88 píše:
Monny89 píše:
jani, no doufám že to nebude nic vážnýho, ale snad ne… hlavně se pak bojím aby ATB neměla vliv na kojení :roll: :nevim:
tak pokud by to bylo enco zavazneho,tak by ti dokotrka podala ATB uz ynni si ymslim-nejaka setrnejsi..neboj,bude to ok :palec: :wink:

jj, taky si myslím.. tak uvidím nu, co mi řekne..  :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
3.5.11 10:24

mám se celkem fajn.dneska je škaredě, tak doma odpočívám…a co Ty a mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
3.5.11 10:25

Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím …
mony,taky si myslim,že kdyby ti to nemohli dát a mělo to nějaký špatný vliv,tak by to řešili jinak…jinak gratuluju k dobrému výsledku na streptokoka… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.5.11 10:26

mobilishky, díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
3.5.11 10:28

vypadá to,že mi vojta usíná…to by bylo super :mrgreen: je z toho počasí nějakej rozmrzelej…do toho ještě ty zoubky… :zed: :zed: teď jen doufám,že za 10 min nerozlepí očka a nebude zase dělat,jako že spinká celej den… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
3.5.11 10:28
Peťanka píše:
mám se celkem fajn.dneska je škaredě, tak doma odpočívám…a co Ty a mimi?

no,u nas je take skaredy a divoky opcasi…no,tak ja mam tza sebou ranni vanu,snidani…no a atek bych mela poklidit :mrgreen: jinak se mame s tomaskem dobre..ale uz se tesim an dalsi kontorlu..jdeme 17/5 tak uz aby to bylo :lol: ja poklidim,pak tu s vami jeste pobudu a po obidku si pujdu take lehnut a odpocinout si :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
3.5.11 10:29
mobilishky píše:
vypadá to,že mi vojta usíná…to by bylo super :mrgreen: je z toho počasí nějakej rozmrzelej…do toho ještě ty zoubky… :zed: :zed: teď jen doufám,že za 10 min nerozlepí očka a nebude zase dělat,jako že spinká celej den… :mrgreen:

jee,tak to mi mrzi,ze je chudionka takhle mrzuty,ale to k tomu patri k tem zoubkum a atak..tak at hje tuto obdobi brzy za vami a Vojtiskovi je lepe :hug: :wink: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
896
3.5.11 10:30

holky já jsem měla Streptokoka v těhotenství když jsem čekala kluky a u porodu mi píchli ATB přímo do žily a pomohlo to, pak už jsem nic nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
3.5.11 10:34
Janni.na88 píše:
mobilishky píše:
vypadá to,že mi vojta usíná…to by bylo super :mrgreen: je z toho počasí nějakej rozmrzelej…do toho ještě ty zoubky… :zed: :zed: teď jen doufám,že za 10 min nerozlepí očka a nebude zase dělat,jako že spinká celej den… :mrgreen:

děkuju… :hug: jj,patří to k tomu,jenže on je ještě ke všemu na mě strašne fixovanej,takže s ním nic neudělám…když si ho vezme někdo jinej než já,tak spustí neuvěřitelnej řev… :-) no a už od malička mi skoro nespí…takže s tím mým chlapákem se fakt nikdy ani nestihnu nudit… :mrgreen:

jee,tak to mi mrzi,ze je chudionka takhle mrzuty,ale to k tomu patri k tem zoubkum a atak..tak at hje tuto obdobi brzy za vami a Vojtiskovi je lepe :hug: :wink: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.5.11 10:35
Peťanka píše:
holky já jsem měla Streptokoka v těhotenství když jsem čekala kluky a u porodu mi píchli ATB přímo do žily a pomohlo to, pak už jsem nic nebrala.

Já vím, že se to dělá takhle… Ale já mám negativního streptokoka :palec: Ale je tam nějaká jiná bakterie víš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
3.5.11 10:55

To Ti po porodě určitě nějak vyléčí aby to nijak neublížilo malému v mlíčku,neboj.Já jsem kojila přes 3 roky a když jsem měla nějaký problém,nebo byla nemocná tak jsem brala ATB a malému to v mlíčku nevadilo.A kdy máš termín porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
3.5.11 11:00

Jani já jdu do poradny ted ve čtvrtek a 18.5.jedu na genetiku a do poradny do porodnice,kde si mě ted s mimi hlídají.Tak snad bude vše v pořádku.Určitě vám kontrola dobře dopadne.vždycky to máme skoro ve stejný den,viď? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
3.5.11 11:03
Peťanka píše:
Jani já jdu do poradny ted ve čtvrtek a 18.5.jedu na genetiku a do poradny do porodnice,kde si mě ted s mimi hlídají.Tak snad bude vše v pořádku.Určitě vám kontrola dobře dopadne.vždycky to máme skoro ve stejný den,viď? :wink:

vsk ja vim,ze dochjazis do nemocnice,to je dobre,zue si vas hlidaji…ta ghenetika snad dopadne dobre,budu na vas myslet Pwtrus a budu drzet pelcky..jj,mame to skoro ve stejny den :lol: tyyyjo,ja si endovedu predtsavit vubec,ze amleho uidim zae az na tom poslednim velkem utz,ktery se dela kolem toho 30tt,ale tak ono to utecfe jak voda,snad :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky