Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Monny89 píše:
jani, no doufám že to nebude nic vážnýho, ale snad ne… hlavně se pak bojím aby ATB neměla vliv na kojení![]()
tak pokud by to bylo enco zavazneho,tak by ti dokotrka podala ATB uz ynni si ymslim-nejaka setrnejsi..neboj,bude to ok
![]()
Janni.na88 píše:Monny89 píše:tak pokud by to bylo enco zavazneho,tak by ti dokotrka podala ATB uz ynni si ymslim-nejaka setrnejsi..neboj,bude to ok
jani, no doufám že to nebude nic vážnýho, ale snad ne… hlavně se pak bojím aby ATB neměla vliv na kojení![]()
![]()
jj, taky si myslím.. tak uvidím nu, co mi řekne.. ![]()
mám se celkem fajn.dneska je škaredě, tak doma odpočívám…a co Ty a mimi?
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím …
mony,taky si myslim,že kdyby ti to nemohli dát a mělo to nějaký špatný vliv,tak by to řešili jinak…jinak gratuluju k dobrému výsledku na streptokoka… ![]()
vypadá to,že mi vojta usíná…to by bylo super
je z toho počasí nějakej rozmrzelej…do toho ještě ty zoubky…
teď jen doufám,že za 10 min nerozlepí očka a nebude zase dělat,jako že spinká celej den… ![]()
Peťanka píše:
mám se celkem fajn.dneska je škaredě, tak doma odpočívám…a co Ty a mimi?
no,u nas je take skaredy a divoky opcasi…no,tak ja mam tza sebou ranni vanu,snidani…no a atek bych mela poklidit
jinak se mame s tomaskem dobre..ale uz se tesim an dalsi kontorlu..jdeme 17/5 tak uz aby to bylo
ja poklidim,pak tu s vami jeste pobudu a po obidku si pujdu take lehnut a odpocinout si ![]()
mobilishky píše:
vypadá to,že mi vojta usíná…to by bylo superje z toho počasí nějakej rozmrzelej…do toho ještě ty zoubky…
![]()
teď jen doufám,že za 10 min nerozlepí očka a nebude zase dělat,jako že spinká celej den…
jee,tak to mi mrzi,ze je chudionka takhle mrzuty,ale to k tomu patri k tem zoubkum a atak..tak at hje tuto obdobi brzy za vami a Vojtiskovi je lepe
![]()
holky já jsem měla Streptokoka v těhotenství když jsem čekala kluky a u porodu mi píchli ATB přímo do žily a pomohlo to, pak už jsem nic nebrala.
Janni.na88 píše:mobilishky píše:
vypadá to,že mi vojta usíná…to by bylo superje z toho počasí nějakej rozmrzelej…do toho ještě ty zoubky…
![]()
teď jen doufám,že za 10 min nerozlepí očka a nebude zase dělat,jako že spinká celej den…
děkuju…
jee,tak to mi mrzi,ze je chudionka takhle mrzuty,ale to k tomu patri k tem zoubkum a atak..tak at hje tuto obdobi brzy za vami a Vojtiskovi je lepejj,patří to k tomu,jenže on je ještě ke všemu na mě strašne fixovanej,takže s ním nic neudělám…když si ho vezme někdo jinej než já,tak spustí neuvěřitelnej řev…
no a už od malička mi skoro nespí…takže s tím mým chlapákem se fakt nikdy ani nestihnu nudit…
![]()
![]()
Peťanka píše:
holky já jsem měla Streptokoka v těhotenství když jsem čekala kluky a u porodu mi píchli ATB přímo do žily a pomohlo to, pak už jsem nic nebrala.
Já vím, že se to dělá takhle… Ale já mám negativního streptokoka
Ale je tam nějaká jiná bakterie víš
To Ti po porodě určitě nějak vyléčí aby to nijak neublížilo malému v mlíčku,neboj.Já jsem kojila přes 3 roky a když jsem měla nějaký problém,nebo byla nemocná tak jsem brala ATB a malému to v mlíčku nevadilo.A kdy máš termín porodu?
Jani já jdu do poradny ted ve čtvrtek a 18.5.jedu na genetiku a do poradny do porodnice,kde si mě ted s mimi hlídají.Tak snad bude vše v pořádku.Určitě vám kontrola dobře dopadne.vždycky to máme skoro ve stejný den,viď? ![]()
Peťanka píše:
Jani já jdu do poradny ted ve čtvrtek a 18.5.jedu na genetiku a do poradny do porodnice,kde si mě ted s mimi hlídají.Tak snad bude vše v pořádku.Určitě vám kontrola dobře dopadne.vždycky to máme skoro ve stejný den,viď?
vsk ja vim,ze dochjazis do nemocnice,to je dobre,zue si vas hlidaji…ta ghenetika snad dopadne dobre,budu na vas myslet Pwtrus a budu drzet pelcky..jj,mame to skoro ve stejny den
tyyyjo,ja si endovedu predtsavit vubec,ze amleho uidim zae az na tom poslednim velkem utz,ktery se dela kolem toho 30tt,ale tak ono to utecfe jak voda,snad ![]()
Petiii,ahoooj!!!!jak se mas?ju a dekuji