Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
3.5.11 12:39

ahojky :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.5.11 12:40

já teda zase jdu.. musím jít vařit :zed: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
3.5.11 12:43
Monny89 píše:

a coapk varis dobreho???dneska nejak brzy jdes varit miny :) jsi psala,ze papkate az kolem 16hod :)

• Citovat
  • Upravit
13843
3.5.11 12:44

Ahojky Ženy

JANIČKO-krásný kočárek :palec: :palec: :palec: MONNY-to jsem ráda že vše ok a pak se to vyléčí po porodu…Petanka-krásná fotka z 3D..FINDUŠKO-Jdu si přečíst deníček jinak mě mrzí že máš málo mlíčka… :cry: ZSISIS-no u vás je pěně hnusné počasí ..no u nás není sníh ale mega prší :-( Všechny vás moc zdravím těhulky a maminy :hug: :hug: FOCENÍ super :palec: :palec: užili jsme si to jen mě mrzí že budou fotečky až 13.5 se asi nedočkám :mrgreen: byli jsme sepsat porodopis tkž vše zařízeno :palec: výsledky kultivace z pochvy ok :palec: :palec: v pátek na monitor :srdce: a KO :lol: jinak je hnus počasí dnes konečně vyžehlit ,upéct oříškovou bábovku at má přítel ke kávě jinak je semnou doma tak jsem ráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.5.11 12:44
Janni.na88 píše:
Monny89 píše:
a coapk varis dobreho???dneska nejak brzy jdes varit miny :) jsi psala,ze papkate az kolem 16hod :)

asi svíčkovou.. :think:

No, protože nás v 7 ráno probudila pošťačka :cert: Jinak bysme spali dýl.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.5.11 12:45

nikil, :mavam: já jsem ti říkala, že na ty fotky budeš týden čekat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
3.5.11 12:45
Monny89 píše:
Janni.na88 píše:
Monny89 píše:
a coapk varis dobreho???dneska nejak brzy jdes varit miny :) jsi psala,ze papkate az kolem 16hod :)

asi svíčkovou.. :think:

No, protože nás v 7 ráno probudila pošťačka :cert: Jinak bysme spali dýl.. :lol:

tfujtajbl,v 7 rano uz ju?bych ji dala teda :cert: :cert: :cert: mnamky mnam,svickovou mam rada…tak svickova neni uvarena hendka,ta chvilku trva no…tak az budes mit chvilku,tak prijd :huban: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
3.5.11 12:47
nikil píše:
JANIČKO-krásný kočárek :palec: :palec: :palec: MONNY-to jsem ráda že vše ok a pak se to vyléčí po porodu…Petanka-krásná fotka z 3D..FINDUŠKO-Jdu si přečíst deníček jinak mě mrzí že máš málo mlíčka… :cry: ZSISIS-no u vás je pěně hnusné počasí ..no u nás není sníh ale mega prší :-( Všechny vás moc zdravím těhulky a maminy :hug: :hug: FOCENÍ super :palec: :palec: užili jsme si to jen mě mrzí že budou fotečky až 13.5 se asi nedočkám :mrgreen: byli jsme sepsat porodopis tkž vše zařízeno :palec: výsledky kultivace z pochvy ok :palec: :palec: v pátek na monitor :srdce: a KO :lol: jinak je hnus počasí dnes konečně vyžehlit ,upéct oříškovou bábovku at má přítel ke kávě jinak je semnou doma tak jsem ráda…

ahojky Nikiii,moc dekuji…jsem rada ze mas vysledky v poradku a ze mas cast yvrizovani za sebou…jinak se teda moooc tesim na fotecky..a to vam je nedali na DVD ju?budete mit jenom tistene fotky?a jak se jinak citis?no,ja take zrovna premyslim,ze bych neco dobreho upekla…
:think:

• Citovat
  • Upravit
36544
3.5.11 12:49

jani, určo přijdu, chodím nakukovat 8-o pořád :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
3.5.11 12:49

mony

měla jsi pravdu :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
3.5.11 12:51

janičko

budem mít 10 fotek upravené vyretušované ale nehctěli jsme na cd ptž by to stálo + 200 cž už bysme byli na 1400 ale máme doma skener takž není problém..i říkala že všechny fotečky budou u nich a jestli budu chtít kdykoliv tak si tam příjdu doobědnat další i tak ale 10 foteček krásných nám stačí na památku moc se těším..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.5.11 12:52
nikil píše:
měla jsi pravdu :palec: :palec: :palec:

tak potřebuje asi nějaký čas na probrání fotek, retuš atd. ne? :nevim:
Já když jsem fotila, ať už jako fotografka nebo jako modelka, tak prostě fotky byly hotovy nejdříve za 10dní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.5.11 12:52

no, jdu se pustit do toho jídla… :roll: Budu nakukovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
3.5.11 12:53

jinak u nás je už uvařeno tchán udělal frankfurtskou polévku a indianskou omáčku s brambory :palec: :palec: :palec: tkž jen udělám tu bábovku a vyžehlím :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
3.5.11 12:53
Monny89 píše:
no, jdu se pustit do toho jídla… :roll: Budu nakukovat
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: at se obídek povede
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek