Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janni.na88
3.5.11 17:21
Monny89 píše:
no já půjdu asi chvilku uklízet, ale jako nic se mi nechce… :roll:

komu by se chtelo :((( to uz musi byt,kdyz mam uklizeci manii :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
36544
3.5.11 18:00

no já měla uklízecí mánie od začátku těhu do nějakýho 34tt, od té doby mě to spíš naopak nebaví.. :roll: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
3.5.11 18:42

Janičko

jsem už po večeři a neboj ted budu jen odpočívat ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s10059.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s10059.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
3.5.11 18:44
Monny89 píše:
nikil píše:
Monny89 píše:
tak ono to nějak dopadne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
to je jasný :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: přítel instaluje monitor dechu do postýlky a chůvičky a moc ho to baví říká já už mít doma Elenku..
hihi, taky bych něco dělala, ale není co.. a není na chůvičky brzy? Stejně je nebudeš první měsíc používat :nevim:

no radši vše mít zapojené a tak přítel je na tyhle věci koumák :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.5.11 18:51

tak chůvičky není třeba nijak zapojovat, jen tam zmáčkneš čudlík ON/OFF :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
3.5.11 18:54
Monny89 píše:
tak chůvičky není třeba nijak zapojovat, jen tam zmáčkneš čudlík ON/OFF :lol: :lol: :lol:

ni mi máme náké spešl :mrgreen: že se tam dá nastavit světlo ,ukolebávky telota vzduchu v místnosti a tak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.5.11 18:59
nikil píše:
Monny89 píše:
tak chůvičky není třeba nijak zapojovat, jen tam zmáčkneš čudlík ON/OFF :lol: :lol: :lol:
ni mi máme náké spešl :mrgreen: že se tam dá nastavit světlo ,ukolebávky telota vzduchu v místnosti a tak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

aha, tak to jo… :lol: :lol:
Já mám ty obyč. co stačí jen zmáčknout čudlík :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
3.5.11 19:01
Monny89 píše:
nikil píše:
Monny89 píše:
ni mi máme náké spešl :mrgreen: že se tam dá nastavit světlo ,ukolebávky telota vzduchu v místnosti a tak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
aha, tak to jo… :lol: :lol:
Já mám ty obyč. co stačí jen zmáčknout čudlík :lol: :lol: :lol:

super :palec: :palec: :palec: no mi máme od PHILIPS AVENT ty nejnovějšíí ale kdybi zaléželo na mě tak mi stačí ty obyčejné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.5.11 19:02

Tak to jo.. :wink:
No víš jak, já je mám zadarmo, tak neber to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
3.5.11 19:05
Monny89 píše:
Tak to jo.. :wink:
No víš jak, já je mám zadarmo, tak neber to :mrgreen:

to je jasný to bych též brala :palec: :palec: :palec: zítra musím všude uklidit a tak ted jsem to dva dny flákala… :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.5.11 19:10

o tom úklidu tu vůbec nemluv, už mě s tím štveš :cert: :cert: :cert: Chceš se oddělat????? Nedejbože aby se něco stalo Elence 8-o :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
3.5.11 19:13
Monny89 píše:
o tom úklidu tu vůbec nemluv, už mě s tím štveš :cert: :cert: :cert: Chceš se oddělat????? Nedejbože aby se něco stalo Elence 8-o :cert: :cert:

Holky no tak…co vy si tady píšete?nebudte na sebe takové:-)…a jak Vám je takhle navečer?Mě bolí záda,a trochu hlava,malej řádí celej den…ale jinak nic moc nového:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
3.5.11 19:13
Monny89 píše:
o tom úklidu tu vůbec nemluv, už mě s tím štveš :cert: :cert: :cert: Chceš se oddělat????? Nedejbože aby se něco stalo Elence 8-o :cert: :cert:

neboj nechci ani nechi aby se elence něoc stalo ale fakt zítra mě to nemine musím všude vytřít …a pak zase budu odpočívat …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.5.11 19:14
buterrfly píše:
Monny89 píše:
Holky no tak…co vy si tady píšete?nebudte na sebe takové:-)…a jak Vám je takhle navečer?Mě bolí záda,a trochu hlava,malej řádí celej den…ale jinak nic moc nového:-)

my se máme rádi, jen mám chuť nikil přetrhnout :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: že? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
3.5.11 19:14
Monny89 píše:
buterrfly píše:
Monny89 píše:
my se máme rádi, jen mám chuť nikil přetrhnout :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: že? :hug:

no tak do toho :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky