Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jani, já jsem taky pořád nějaká spací.. však využij toho dokud můžeš..
až tě začne kopat tak se nevyspíš ![]()
Leni - tady jsou ty smajlíci
http://www.celysvet.cz/…zeni-smajlik
Monny89 píše:
když mě tu je hrozný smutno.. je tu ticho… a když vidím připravenou tu postýlku.. každý večer než usnu tak na ní koukám, jak jí mám hned vedle sebe![]()
U nas to same… ![]()
Monny89 píše:
ahojky, dobrá ránko![]()
Holky, já cítím, že se mi to pomalu ale jistě blíží, páč mě brzo ráno chytli poslíčci, a taková srajda, no myslela jsem že už pojedem…Kontrakce asi po 20minutách, a já se jen svíjela v posteli… no nikomu to nepřeju
Uz bude brzo venku neboooj ![]()
Janni.na88 píše:
posilam aktualni pupín z dneska
Jani, krasne brisko ![]()
Janni.na88 píše:Lend.u píše:jeee,tak pak pisni jake to bylo Leni
Ahoj Holky, jak se dneska máte?Tady je sice chladno ale slunko svítí. Dneska jedu na předporodní kurz, mám to zadarmo tak se aspon podívám do nemocnice
, těším se celkem.Jinak jsem tady včera nebyla…jenom co vás dočtu hned Vám napíšu proč.
![]()
jinak te mooooc žzdravim a doufam ze je vse OK!!!!!
![]()
Ale jooo jsme v poradku jenom jsem naka unavena… ![]()
Monny89 píše:
Leni - tady jsou ty smajlícihttp://www.celysvet.cz/…zeni-smajlik
Ja vim, me se tam nikdy nechce hledat ![]()
Janni.na88 píše:Monny89 píše:
Jani, vyfotím se nějak během dneška, teď jsem ještě moc líná, takhle po ránuLeni
![]()
užij si to na kurzu
At ti chutna
oki,tak jujuuu,ja si asi pujdu take udelat latte..jsu nejaka ochrupkana a to jsem dneska lenosila do 9ti
Nooo takze holky ja mela vcera den…v noci jsem se konecne vyspala, probudila jsem se jenom jednou
, ale stejne jsem byla vcera rano unavena tak jsme s Eli chrapaly do 11
. Potom bylo treba rychle vyzehlit ty plinky co mi tu visely..a reknu vam, to byly nervy, pujdu je vratit jestli to pujde a koupim si ty kikko co jsem kupovala predtim. Tedka jsem zkusila nejake nove ctverce(co staly stejne jenom ze jsou naky novy vyrobce), jak jsem je vyprala tak se mi srazily a vytvorily takovou harmoniku, takze jsem je musela pred vyzehlenim kazdou jednu ponatahovat a rychle vyzehlit plnou teplotou, protoze jinak nedrzely. Myslela jsem ze me klepne fakt
. Tak pujdu do toho obchodu je vymenit protoze pokazde se s tim takhle s*at fatk nechci…uz se vidim jak budu pul dne zehlit
. Samozrejme jsem to ani nedokoncila a prisel mejlik ze mam na prodejne obednane zbozi, tak jsme pro to jeli. To jsem mela radost, uz jsem byla nervozni co s tim je. Mela jsem tam dudliky, teplomer, zinky a osusku, hrebinek s kartackem, teplomer do vody a lehatko do vany. Nakonec jsem tam vybrala i vanicku, termoobal na lahvicky a bryndacky. No mela jsem radost velkou, doma jsem to vybalovala a uklizela a pak jsem sla zase zehlit ty proklete plinky
a ty jsem dozehlila az jak zacal hokej…takze jsem se tady kvuli plinkam nedostala az me to mrzelo
. Nejradsi bych je
![]()
Co se tyka Elisky, tlaci mi spokojene na zebra a vubec ji netrapi ze chudaka maminku to boli a jak se ji snazim ty nozky potlacit rukou tak me jeste s rozmachem kopne potvurka
. Takze kdyz se hybe je v poradku. Horsi je to se mnou, v noci jsem mela asi trojhodinovy prujem a pak me bolelo bricho, rano pokracoval prujem tak jsem se nevyspala. Navic mam porad hlad a bojim se neco snist, aby se to znova nerozjelo a mohla jsem jit na ten kurz… ![]()
ty jo, mě se tam dneska nějak divoce převaluje..
to je bolest ![]()
Ahojky holčiny
![]()
jakpak se vám vede dneska??? Pořád všechny 2v1??
Leni - jaký máš ty plínky proboha?
Ty nový si nekupuj, to jsou sr.čky
to ti nevydrží, ani nejsou tak kvalitní… Nejlepší jsou ty staré klasické čtvercovky ty bavlněné ![]()
makakela píše:
Ahojky holčiny![]()
jakpak se vám vede dneska??? Pořád všechny 2v1??
Juva to je krasny bobanek ![]()
Monny89 píše:
Leni - jaký máš ty plínky proboha?Ty nový si nekupuj, to jsou sr.čky
to ti nevydrží, ani nejsou tak kvalitní… Nejlepší jsou ty staré klasické čtvercovky ty bavlněné
Právě že jsem koupila klasické bavlněné čtverce, nějaký nový dodavatel(asi jí to nešlo na odbyt tak mi to vnutila). předtím jsem kupovala KIKKO 80×80, a ty mám vyprané a jsou super, měkkoučné, skoro je není třeba žehlit a nevytahují se. A toto co jsem prala tedka no hrůůůza. Přitom před vyypráním vypadaly jako ty kikko tak jestli mi to nevezme 6stovek v prdeli, a budu muset dalších 600 investovat do nových plínek protože kdybych se měla při každém praní plinek takhle nervovat tak do dvou týdnů přijdu o nervy ![]()