Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
4.5.11 11:11

Jani, já jsem taky pořád nějaká spací.. však využij toho dokud můžeš.. :wink: až tě začne kopat tak se nevyspíš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.5.11 11:11

Leni - tady jsou ty smajlíci :palec: http://www.celysvet.cz/…zeni-smajlik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
4.5.11 11:12
Monny89 píše:
když mě tu je hrozný smutno.. je tu ticho… a když vidím připravenou tu postýlku.. každý večer než usnu tak na ní koukám, jak jí mám hned vedle sebe :cry: :roll:

U nas to same… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
4.5.11 11:12
Monny89 píše:
ahojky, dobrá ránko :mavam: :mavam:
Holky, já cítím, že se mi to pomalu ale jistě blíží, páč mě brzo ráno chytli poslíčci, a taková srajda, no myslela jsem že už pojedem… :roll: Kontrakce asi po 20minutách, a já se jen svíjela v posteli… no nikomu to nepřeju :roll:

Uz bude brzo venku neboooj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
4.5.11 11:13
Janni.na88 píše:
posilam aktualni pupín z dneska :lol:

Jani, krasne brisko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
4.5.11 11:14
Janni.na88 píše:
Lend.u píše:
Ahoj Holky, jak se dneska máte?Tady je sice chladno ale slunko svítí :pankac: . Dneska jedu na předporodní kurz, mám to zadarmo tak se aspon podívám do nemocnice :mrgreen: , těším se celkem.Jinak jsem tady včera nebyla…jenom co vás dočtu hned Vám napíšu proč. :-)
jeee,tak pak pisni jake to bylo Leni :) :huban: jinak te mooooc žzdravim a doufam ze je vse OK!!!!! :hug: :kytka:

Ale jooo jsme v poradku jenom jsem naka unavena… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
4.5.11 11:15
Monny89 píše:
Leni - tady jsou ty smajlíci :palec: http://www.celysvet.cz/…zeni-smajlik

Ja vim, me se tam nikdy nechce hledat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
4.5.11 11:15
Janni.na88 píše:
Monny89 píše:
Jani, vyfotím se nějak během dneška, teď jsem ještě moc líná, takhle po ránu :mrgreen:Leni :mavam: :mavam: užij si to na kurzu :kytka:

At ti chutna :-)

oki,tak ju :) juuu,ja si asi pujdu take udelat latte..jsu nejaka ochrupkana a to jsem dneska lenosila do 9ti :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
4.5.11 11:25

Nooo takze holky ja mela vcera den…v noci jsem se konecne vyspala, probudila jsem se jenom jednou :dance: , ale stejne jsem byla vcera rano unavena tak jsme s Eli chrapaly do 11 :mrgreen: . Potom bylo treba rychle vyzehlit ty plinky co mi tu visely..a reknu vam, to byly nervy, pujdu je vratit jestli to pujde a koupim si ty kikko co jsem kupovala predtim. Tedka jsem zkusila nejake nove ctverce(co staly stejne jenom ze jsou naky novy vyrobce), jak jsem je vyprala tak se mi srazily a vytvorily takovou harmoniku, takze jsem je musela pred vyzehlenim kazdou jednu ponatahovat a rychle vyzehlit plnou teplotou, protoze jinak nedrzely. Myslela jsem ze me klepne fakt :zed: :zed: :zed: . Tak pujdu do toho obchodu je vymenit protoze pokazde se s tim takhle s*at fatk nechci…uz se vidim jak budu pul dne zehlit :-x . Samozrejme jsem to ani nedokoncila a prisel mejlik ze mam na prodejne obednane zbozi, tak jsme pro to jeli. To jsem mela radost, uz jsem byla nervozni co s tim je. Mela jsem tam dudliky, teplomer, zinky a osusku, hrebinek s kartackem, teplomer do vody a lehatko do vany. Nakonec jsem tam vybrala i vanicku, termoobal na lahvicky a bryndacky. No mela jsem radost velkou, doma jsem to vybalovala a uklizela a pak jsem sla zase zehlit ty proklete plinky :zed: :zed: :zed: a ty jsem dozehlila az jak zacal hokej…takze jsem se tady kvuli plinkam nedostala az me to mrzelo :-? . Nejradsi bych je :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Co se tyka Elisky, tlaci mi spokojene na zebra a vubec ji netrapi ze chudaka maminku to boli a jak se ji snazim ty nozky potlacit rukou tak me jeste s rozmachem kopne potvurka :cert: :mrgreen: . Takze kdyz se hybe je v poradku. Horsi je to se mnou, v noci jsem mela asi trojhodinovy prujem a pak me bolelo bricho, rano pokracoval prujem tak jsem se nevyspala. Navic mam porad hlad a bojim se neco snist, aby se to znova nerozjelo a mohla jsem jit na ten kurz… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544

ty jo, mě se tam dneska nějak divoce převaluje.. :roll: 8-o to je bolest :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022

Ahojky holčiny :mavam: :mavam:
jakpak se vám vede dneska??? Pořád všechny 2v1??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.5.11 11:27

Leni - jaký máš ty plínky proboha? 8-o Ty nový si nekupuj, to jsou sr.čky :poblion: to ti nevydrží, ani nejsou tak kvalitní… Nejlepší jsou ty staré klasické čtvercovky ty bavlněné :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.5.11 11:29

makakela - to je krásnej kukuč 8-o :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
4.5.11 11:30
makakela píše:
Ahojky holčiny :mavam: :mavam:
jakpak se vám vede dneska??? Pořád všechny 2v1??

Juva to je krasny bobanek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
4.5.11 11:32
Monny89 píše:
Leni - jaký máš ty plínky proboha? 8-o Ty nový si nekupuj, to jsou sr.čky :poblion: to ti nevydrží, ani nejsou tak kvalitní… Nejlepší jsou ty staré klasické čtvercovky ty bavlněné :wink:

Právě že jsem koupila klasické bavlněné čtverce, nějaký nový dodavatel(asi jí to nešlo na odbyt tak mi to vnutila). předtím jsem kupovala KIKKO 80×80, a ty mám vyprané a jsou super, měkkoučné, skoro je není třeba žehlit a nevytahují se. A toto co jsem prala tedka no hrůůůza. Přitom před vyypráním vypadaly jako ty kikko tak jestli mi to nevezme 6stovek v prdeli, a budu muset dalších 600 investovat do nových plínek protože kdybych se měla při každém praní plinek takhle nervovat tak do dvou týdnů přijdu o nervy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí