Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13843
4.5.11 14:43
ZSissi píše:
co to je vůbec ten deníček? :think: :mrgreen:

máš na hlavní stránce deníčky a tam jsou dnešní i starší :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.5.11 14:43

tak jsem rovnou umyla linku a nádobí ale jídlo respektive hranolkym jsou v troubě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.5.11 14:44
ZSissi píše:
co to je vůbec ten deníček? :think: :mrgreen:

každý má na svém profilu deníčky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.5.11 14:45
ZSissi píše:
tak Jani, volala jsem mamce, protože my jsme na tom byli jednu dobu opravdu bídně a ona mi říkala, že musíš ze sebe prostě udělat chudáka…pokud nemáš manžela, ale jen přítele o to je to lepší…pokud nemá napsané trvalé bydliště na stejném místě jako Ty, to je taky dobré…když zajdeš na sociálku při úřadu práce a řekneš jim, že si prostě bez peněz, budou chtít po Tobě spoustu papírů, včetně výpisu z účtu, ale peníze Ti dají hned!Příspěvek upraven 04.05.11 v 14:38

Já to takhle udělala, a nic 8-o :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
4.5.11 14:46
Monny89 píše:
tak jsem rovnou umyla linku a nádobí ale jídlo respektive hranolkym jsou v troubě :pankac:

jsi rychlík :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
4.5.11 14:46

nevíte náký dobrý recept na buchtu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.5.11 14:48
nikil píše:

jo já pekla dvakrát v životě… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale mrkni se na www.vareni.cz tam toho je 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
4.5.11 14:51
Monny89 píše:
nikil píše:
jo já pekla dvakrát v životě… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale mrkni se na www.vareni.cz tam toho je 8-)

DÍKY moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
4.5.11 14:52
nikil píše:

já vždycky, když chci udělat něco nového, tak můj řekne, že chce zase piškotový dort!:-) s ovocem a čokoládovou polevou, ten on nejradši :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
4.5.11 14:53
ZSissi píše:
nikil píše:
já vždycky, když chci udělat něco nového, tak můj řekne, že chce zase piškotový dort!:-) s ovocem a čokoládovou polevou, ten on nejradši :-)

ten jsme měli před dvěma týdny :mrgreen: :mrgreen: jinak díky za nápad…já jdu hledat buchtu :mrgreen: tak zatím pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
4.5.11 14:53
Monny89 píše:
ZSissi píše:
tak Jani, volala jsem mamce, protože my jsme na tom byli jednu dobu opravdu bídně a ona mi říkala, že musíš ze sebe prostě udělat chudáka…pokud nemáš manžela, ale jen přítele o to je to lepší…pokud nemá napsané trvalé bydliště na stejném místě jako Ty, to je taky dobré…když zajdeš na sociálku při úřadu práce a řekneš jim, že si prostě bez peněz, budou chtít po Tobě spoustu papírů, včetně výpisu z účtu, ale peníze Ti dají hned!Příspěvek upraven 04.05.11 v 14:38
Já to takhle udělala, a nic 8-o :cert: :cert: :cert:

to je teda sviňárna!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.5.11 14:55

zsissi - jako mě prostě nic nedali, a to jsem jim tam dělala i scény (brečela atd.) a že mi to šlo.. :mrgreen: ale prostě nic :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
4.5.11 15:06
Monny89 píše:
zsissi - jako mě prostě nic nedali, a to jsem jim tam dělala i scény (brečela atd.) a že mi to šlo.. :mrgreen: ale prostě nic :nevim: :nevim:

to nechápu…prostě špatný sociální systém :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.5.11 15:08

njn, ale už to neřeším.. za chvilku dostanu aspoň to porodný a první rodičák… teda měsíc po porodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
4.5.11 15:23

Ahojky těhulky :mavam: :mavam:

MillaL , no už mi pomalu ale jistě přestává být špatně, každý den je to lepší a lepší :dance: , ale já naštěstí :mrgreen: vůbec nezvracela! Vždycky jsem to udržela, sice jsem měla co dělat, ale udržela! Já totiž nesnáším zvracení, začnu u toho brečet a jsem k neutišení :roll: :roll: !! Tak vidíš, co ti řekla doktorka! To je super, a nebuj, i kdyby ti měli malou vyvolávat, tak to zvládneš! Jsi moooc šikovná, však jak dlouho už trpíš a zvládáš to! Nebuj, už to nebude trvat dlouho!!! :kytka: :kytka: :hug: :huban:

Monny , no vidíš to,.. poslíčci a tělo e ti pročišťuje.. :palec: :palec: To nebude mít dlouhého trvání! :mrgreen: :mrgreen: Držím palce a možná, že se do toho 5.5. opravdu trefíte.. :mrgreen: To by bylo super :dance: :dance:

Lend.u teda, to je něco, jak tě dokážou plínky pěkně potrápit :cert: :cert: Ale je dobře, že se jinak máte super! A taky ti určitě náladu zlepšili došlé věcičky,.. :dance: :mrgreen: Jak sis užila kurz??

Find , deníček byl samozřejmě jako vždy super! :potlesk: :potlesk: Přečetla jsem ho jedním dechem a jak už říkala janička, tak byl asi nejkrásnější, už jen tím, že se v něm narodil Matyášek a Apgar score.. :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Makakelko nádherná fotečka! :hug: Malý je úžasný uzlíček! :-) :hug: :andel: :srdce:

Nikil teda ty jsi uklízecí maniak :mrgreen: :mrgreen: Ale je super, že se takhle staráš o domácnost,.. :potlesk: Já miluju, když douklidím, udělám si čajík a můžu si ho v klídku vypít a k němu nějakou buchtu nebo tak a vidím jak je všude všechno uklizené čisté a já mám klid… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jsem na úklid taky magor, ale je málo času :oops: :-( Jinak my dneska taky máme rizoto, já ho měla hotové dnes už v 6:45 :roll: :roll: :roll:

Janičko kočárek je super :palec: a že je poděděný, to vůůůbec nevadí, já bych bývala taky odkupovala od tety, už mi ho nabízela, ale já ho nechci, za prvé je to maxi cosi a ona ho kupovala za cca 15 000,– takže by mě vyšel stejně na nějakých cca 7 000,– a nejhorší je, že je to kočár na 2 věci, malá se hl. korby nevešla ve 4měsících a to byla malá! A do sportovní už taky nejezdí a to je jí rok a 7 měsíců a prostě už se tam nevejde, a navíc je to strašně těžká tříkolka, která se dá tlačit oběma rukama, ale když jsem potřebovala mít v druhé ruce deštník, tak jsem ho neutáhla :roll: :roll: :roll: :nevim: :zed: :zed: takže já asi budu kupovat nový :roll: A líbí se mi ten co budeš mít ty a nebo třeba tento http://www.kocarky-sara.cz/…a-p-186.html Ale to se ještě stokrát změní, až je uvidím na živo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jinak teda břišunko ti roste pěkně!!! Máš ho nádherný :potlesk: já chci taky! U tebe to strašlivě utíká! Ještě nedávno jsi byla jako já.. :dance: :dance:
Jo a Janičko prosimtě koukej kam saháš :mrgreen: ještě že jsi ten čajík na sebe nezvrhla :-? :mrgreen: Májinka ti určitě chtěla naznačit, že se máš posunout, že se potřebuje protáhnout.. :mrgreen: To je u nás na denním pořádku,.. sedím v křesle a zvednu se na 3 vteřiny a už mám smůlu, už tam leží maggie a pak na mě ještě koulí ty psí oči,.. no co myslíš, že jí vyhodím…nééé :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen:
Jo a jani, já tu stebou budu až do konce! nebuj! Já tu pak budu až do listopadu sama :cry: :cry: :-)
Prosim tě s tím pracákem je to na prd no :cry: :cry: Hovada! Nepomůžou ani těhulce :-( Jinak to marodění ti asi nepomůže, ale rizikové těhu neznamená bez vycházek,.. ale asi ti to nepomůže :nevim:

A co ta girlie??????? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky