Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Lend.u píše:Monny89 píše:Ja bych jich sezrala kila…sice je mi pak vzdycky spatne(je fakt ze z nich dost nadyma), ale stoji mi to za toLend.u píše:to je na hovno…Monny89 píše:Ani mi to nepripominej, dneska nam to opakovali
jahody taky miluju, škoda že je nemůžem pak moc během kojení…. A ja porodim zrovna do jahodove sezony
já jahody miluju..
Jestli máš na ně takovou chuť(já jsem teď melounová
), většinou je vždycky mají Bille…a pošli mi pár knedlíků
![]()
ZSissi píše:
A můžu se zeptat, proč se nesmí během kojení jahody?
protože jsou alergenní pro miminko
Monny89 píše:ZSissi píše:protože jsou alergenní pro miminko
to jsou věci…ještě něco? ![]()
Lend.u píše:
Budete se dneska nekdo divat na hokej?
my an hokej nekouikame,ale pantata ju,ja to sleduju tak zbezne,jak si vedeme a samozrejme nasim fandim..ale ze bysme byli vyslovene nadseni fanousci,kteri hltaji kazdy zapas,to nee nu ![]()
Monny89 píše:Lend.u píše:nás to s manželem nezajímá, takže my máme jiný program
a ze vim jaky
![]()
Lend.u píše:
My se koukat nebudeme, ale v práci jsme si s kolegama vsadili ![]()
ZSissi píše:Monny89 píše:to jsou věci…ještě něco?ZSissi píše:protože jsou alergenní pro miminko
nic co nadýmá, oříšky, citrusové plody… atd atd.. toho je zlato
![]()
ZSissi píše:Lend.u píše:Jestli máš na ně takovou chuť(já jsem teď melounováMonny89 píše:Ja bych jich sezrala kila…sice je mi pak vzdycky spatne(je fakt ze z nich dost nadyma), ale stoji mi to za toLend.u píše:to je na hovno…Monny89 píše:Ani mi to nepripominej, dneska nam to opakovali
jahody taky miluju, škoda že je nemůžem pak moc během kojení…. A ja porodim zrovna do jahodove sezony
já jahody miluju..
), většinou je vždycky mají Bille…a pošli mi pár knedlíků
![]()
Sisi,ja jsem take melounova..co na lete miluju jsou jahody,melouna lusky-po luskachh se takle muzu primo uzrat!!!!!!jeste jsem je letos nemela ,ale moc se tesim,az na ne natrefim
ju a muzu se zeptat,jak se jmenujes?abych ti nerikala pord Sisi ![]()
Janni.na88 píše:Monny89 píše:a ze vim jakyLend.u píše:nás to s manželem nezajímá, takže my máme jiný program
Budete se dneska nekdo divat na hokej?![]()
![]()
![]()
Monny89 píše:ZSissi píše:protože jsou alergenní pro miminko
jj,to je pravda..jahody se nezdaji,ale dokazi andelat paseku,co se tyka alergii no..miminka se po nich casto osypavaji ![]()
Monny89 píše:Janni.na88 píše:Monny89 píše:a ze vim jakyLend.u píše:nás to s manželem nezajímá, takže my máme jiný program
Budete se dneska nekdo divat na hokej?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Monny89 píše:ZSissi píše:nic co nadýmá, oříšky, citrusové plody… atd atd.. toho je zlatoMonny89 píše:to jsou věci…ještě něco?ZSissi píše:protože jsou alergenní pro miminko
A můžu se zeptat, proč se nesmí během kojení jahody?![]()
Asi bych si měla někde něco přečist
![]()
ZSissi píše:
Lusky taky milujuteta je mají na zahrádce…já jsem Zuzka
ok,tak ahoj Zuzi
jeee,to se mas,ze je mas takhle v dosahu..bych na tej zahrade asi i spala,hehe ![]()