Brnění a mravenčení při orgasmu
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Anonymní
Napsat příspěvek
Reakce:
Velikost písma:
15.11.19 21:12
A nebylo to k hyperventilaci - jako že jsi hodně zrychlené dýchala?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
15.11.19 21:32
Ne, není to porucha, ale - kombinace pořádného orgasmu a trošky hyperventilace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Anonymní
15.11.19 21:57
@Lama Lama je pravda, že na dýchání se nějak nezaměřuji 🤔
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Anonymní
15.11.19 22:03
@Anonymní píše:
Dobrý den, už několikrát se mi stalo, že jsem při orgasmu zažila něco, co nikdy. S mužem jsme se jako vždy milovali, ale tentokrát jsem vyvrcholení nedosáhla penisem, ale prsty. Takovýhle finále jsme zkoušeli takřka poprvé a musím říct, že jsem při tom zažila divný stav. Když mi muž našel můj bod G, k vyvrcholení se přidal tlak v hlavě, totální klepatůra celého těla a zvláštní brnění v obličeji. Po orgasmu to všechno zase odpadlo, ale i tak to bylo zvláštní. Mimo to mám problémy s krční páteří tak mě napadlo jestli to náhodou nebylo tím že jsem se při tom uvolnění nehla s nějakým obratlem či plotýnkou v krční páteři. Nebo to snad byl takový ten velký orgasmus? Děkuju
Nejhorší je, že se mi to děje jen při uspokojení rukou, při styku nikdy. 🤔
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Špatná nálada i při AD?
- Clostilbegyt a ovulace při chybějící menstruaci
- Bolesti v podbříšku při Utrogestanu?
- Manžel po mě vyjel při hádce
- Domácí bělení zubů při kojení?
- Divné chování při sexu
- Problém s postelí při sexu
- Jak dlouho vaše děti zvracely při růstu zubů
Dobrý den, už několikrát se mi stalo, že jsem při orgasmu zažila něco, co nikdy. S mužem jsme se jako vždy milovali, ale tentokrát jsem vyvrcholení nedosáhla penisem, ale prsty. Takovýhle finále jsme zkoušeli takřka poprvé a musím říct, že jsem při tom zažila divný stav. Když mi muž našel můj bod G, k vyvrcholení se přidal tlak v hlavě, totální klepatůra celého těla a zvláštní brnění v obličeji. Po orgasmu to všechno zase odpadlo, ale i tak to bylo zvláštní. Mimo to mám problémy s krční páteří tak mě napadlo jestli to náhodou nebylo tím že jsem se při tom uvolnění nehla s nějakým obratlem či plotýnkou v krční páteři. Nebo to snad byl takový ten velký orgasmus? Děkuju