Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tterka píše:
Ty jo, tak to bych tedy nepochopila. Ale já jsem všeobecně na mobil v autě háklivá. Viděla jsem dost ošklivé video, kdy smrtelnou autonehodu způsobila smskující řidička. A o pár dní později jsem byla svědkem nehody, kterou způsobil smskující řidič (ta byla naštěstí bez smrtelných zranění). Ale to sem teď nepatří
Abych upřesnila, pochopila bych žalostnou formu, jakou byl (téměř nepochopitelný) příspěvek napsán, jakože to psala poslepu a při soustředění se na něco jiného. Jinak samozřejmě rozumím tvému nepochopení
.
@tterka slušná práce
když se daří, tak se daří,,a le někde se to naučit musej, elpší, než kdyby si tak max zlomily nehet o tablet ![]()
@Krrysa píše:
@tterka ujistila mě pediatra, už když se narodila první dcera, že děti jsou vůbec hodně odolný a dost vydržej![]()
@medunka23 píše:![]()
manžel sestřenky vždy s ledovým klidem v krizových situacích říká: děti jsou nerozbitný a omyvatelný
Sousedka vždycky řikala, že jak neteče krev, tak jde o h@vno
Ale ona byla vycvičená - svoje dvě děti, věčně hlídala další dvě od ségry a ještě další od sousedů, takže klid a nohy v teple ![]()
@Xiraxinek jj čím víc dětí, tím víc v klidu a víc uděláš, alespoň můj poznatek
@medunka23 píše:
@Xiraxinek jj čím víc dětí, tím víc v klidu a víc uděláš, alespoň můj poznatek
A je to pravda… U prvního jsem řešila všechno, u druhého méně, u třetího už to mám na háku ![]()
@Xiraxinek já mám jedno, ale dost často hlídám sousedce, takže mám jakoby dvojčata a je to fakt pohodička, ale já tolik s tím jedním neřeším asi sem převtělený chlap, u nás řeší muž
![]()
@medunka23 píše:
@Xiraxinek já mám jedno, ale dost často hlídám sousedce, takže mám jakoby dvojčata a je to fakt pohodička, ale já tolik s tím jedním neřeším asi sem převtělený chlap, u nás řeší muž![]()
@Xiraxinek
já se občas schovávám už u toho prvního
asi sem fakt myšlením chlap
![]()
@medunka23 píše:
@Xiraxinek![]()
já se občas schovávám už u toho prvního
![]()
asi sem fakt myšlením chlap
![]()
Tak to jsem zvědavá na další level u Tebe ![]()
No jako tohle platí jen v jistých ohledech, já mám 4 a čekám pátý… a je teda dobrý, když člověk vaří, nebo ukllízí, že se zabavj spolu.. ale, bordel je to krát 4, doba na vypravení někam taky, v noci přio nemoci taky atd.. jako legrace to zas až tolik není.. kor když jsou všichni poměrně malí -6let, 4 roky, 2,5 roku a 9m…
@Krrysa píše:
No jako tohle platí jen v jistých ohledech, já mám 4 a čekám pátý… a je teda dobrý, když člověk vaří, nebo ukllízí, že se zabavj spolu.. ale, bordel je to krát 4, doba na vypravení někam taky, v noci přio nemoci taky atd.. jako legrace to zas až tolik není.. kor když jsou všichni poměrně malí -6let, 4 roky, 2,5 roku a 9m…
Tak jako co se týká bordelu, tak to Ti rozumim, na to mi stačí tyhle zlatíčka moje… Já mám 6let, 4 roky a 8m a stačí až až ![]()