Bubble tea se mi vylilo do auta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5473
11.5.15 19:53
@tterka píše:
Ty jo, tak to bych tedy nepochopila. Ale já jsem všeobecně na mobil v autě háklivá. Viděla jsem dost ošklivé video, kdy smrtelnou autonehodu způsobila smskující řidička. A o pár dní později jsem byla svědkem nehody, kterou způsobil smskující řidič (ta byla naštěstí bez smrtelných zranění). Ale to sem teď nepatří :oops:

Abych upřesnila, pochopila bych žalostnou formu, jakou byl (téměř nepochopitelný) příspěvek napsán, jakože to psala poslepu a při soustředění se na něco jiného. Jinak samozřejmě rozumím tvému nepochopení :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
11.5.15 20:10

@tterka slušná práce :D když se daří, tak se daří,,a le někde se to naučit musej, elpší, než kdyby si tak max zlomily nehet o tablet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
11.5.15 21:36
@Krrysa píše:
@tterka ujistila mě pediatra, už když se narodila první dcera, že děti jsou vůbec hodně odolný a dost vydržej :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: manžel sestřenky vždy s ledovým klidem v krizových situacích říká: děti jsou nerozbitný a omyvatelný :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
11.5.15 21:50
@medunka23 píše: :mrgreen: :mrgreen: manžel sestřenky vždy s ledovým klidem v krizových situacích říká: děti jsou nerozbitný a omyvatelný :lol:

Sousedka vždycky řikala, že jak neteče krev, tak jde o h@vno :D Ale ona byla vycvičená - svoje dvě děti, věčně hlídala další dvě od ségry a ještě další od sousedů, takže klid a nohy v teple :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
11.5.15 21:58

@Xiraxinek jj čím víc dětí, tím víc v klidu a víc uděláš, alespoň můj poznatek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
11.5.15 22:05
@medunka23 píše:
@Xiraxinek jj čím víc dětí, tím víc v klidu a víc uděláš, alespoň můj poznatek

A je to pravda… U prvního jsem řešila všechno, u druhého méně, u třetího už to mám na háku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
11.5.15 22:12

@Xiraxinek já mám jedno, ale dost často hlídám sousedce, takže mám jakoby dvojčata a je to fakt pohodička, ale já tolik s tím jedním neřeším asi sem převtělený chlap, u nás řeší muž :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
11.5.15 22:16
@medunka23 píše:
@Xiraxinek já mám jedno, ale dost často hlídám sousedce, takže mám jakoby dvojčata a je to fakt pohodička, ale já tolik s tím jedním neřeším asi sem převtělený chlap, u nás řeší muž :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já to mám jako v tom vtipu, kdy u prvního dítěte se těšíš a řešíš… U druhého dítěte to tak nějak bereš jak to prostě je… U třetího dítěte se schováváš před dětmi :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
11.5.15 22:24

@Xiraxinek :mrgreen: :mrgreen: já se občas schovávám už u toho prvního :oops: :oops: asi sem fakt myšlením chlap :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
11.5.15 23:11
@medunka23 píše:
@Xiraxinek :mrgreen: :mrgreen: já se občas schovávám už u toho prvního :oops: :oops: asi sem fakt myšlením chlap :think: :think:

Tak to jsem zvědavá na další level u Tebe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
12.5.15 07:33

No jako tohle platí jen v jistých ohledech, já mám 4 a čekám pátý… a je teda dobrý, když člověk vaří, nebo ukllízí, že se zabavj spolu.. ale, bordel je to krát 4, doba na vypravení někam taky, v noci přio nemoci taky atd.. jako legrace to zas až tolik není.. kor když jsou všichni poměrně malí -6let, 4 roky, 2,5 roku a 9m…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
12.5.15 09:17
@Krrysa píše:
No jako tohle platí jen v jistých ohledech, já mám 4 a čekám pátý… a je teda dobrý, když člověk vaří, nebo ukllízí, že se zabavj spolu.. ale, bordel je to krát 4, doba na vypravení někam taky, v noci přio nemoci taky atd.. jako legrace to zas až tolik není.. kor když jsou všichni poměrně malí -6let, 4 roky, 2,5 roku a 9m…

Tak jako co se týká bordelu, tak to Ti rozumim, na to mi stačí tyhle zlatíčka moje… Já mám 6let, 4 roky a 8m a stačí až až :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová