Buggypod na tříkolce Jané Slalom - používáte někdo?

618
2.7.11 15:30

Buggypod na tříkolce Jané Slalom - používáte někdo?

Ahoj,
v listopadu se mi narodí miminko, doma budu mít v té době 20 měsíční batole. Nemůžu si dovolit pořizovat nový sourozenecký kočárek. Buggypod jsem dnes viděla v obchodě, bohužel ho neuměli nebo možná nechtěli zkusmo namontovat. Mám Jané Slalom série 2009, na oficiálních stránkách uvádí, že namontovat lze.

Jestli někdo máte a používáte, jak se s tím jezdí? Dá se vyjet na obrubník? Zhorší buggypod ovladatelnost kočárku, např. musí být přední kolo zaaretováno?

Díky,
Nimuel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
aadja
13.8.11 22:39

Prodam buggypod

Ahoj!
My jsme buggypod pouzivali. mam decka od sebe 14 mesicu, tak to pro nas byla nutnost. Buggypod jsme pouzivali k trojkolce Jane Slalom pro 2008. kolecko predni jsem nearetovala(ale mozna se zaaretovanzm bz vse slo lepe, ani jsme nezkousela). Na vyssi obrubnik jsem si trosku pomohla nadzvednutim buggypodu. Tedka prodavame buggypod, ktery jsme kupovali v r. 2009. Prodavame k tomu slunecni strisku a strisku proti desti za 2500kc, kdyby byl zajem. Jinak dcera docela bryz chodila a pak chtela i porad chodit. Kdyz bolely nohy, sedla tam nebo i usnula. Jinak se da pekne slozit, takze nebyl problem se nekam pripadne vejit.

• Citovat
  • Upravit
10802
13.8.11 22:55

jé aadjo to si mě překvapila, že buggypod může fungovat i s trojkolkou :think: Já jsem se zajímala, jestli se dá přidat buggypod k Phil&Teds, což je taky trojkolka a na nějakých zahraničních diskusích jsem našla, že to tak výrazně zhorší stabilitu kočárku, že se to nedá :nevim: Tak když s tím máš dobré zkušenosti, tak budu mít snahu to aspoň vyzkoušet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aadja
13.8.11 23:18

Ja ani nemela moznost si to na jinem vyzkouset,takze porovnavat nemuzu.A je to uz asi rok a neco,co jsem ho naposled pouzivala.nicmene jsem s nim jezdila-na chodniku bez problemu.pokud nastala prekazka,musela jsem lehce buggypod nadzvednout.ted sem se bavila s muzem a rikal,ze nebylo janecko mene stabilni s buggypodem.ja si myslimto same.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4