Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
v listopadu se mi narodí miminko, doma budu mít v té době 20 měsíční batole. Nemůžu si dovolit pořizovat nový sourozenecký kočárek. Buggypod jsem dnes viděla v obchodě, bohužel ho neuměli nebo možná nechtěli zkusmo namontovat. Mám Jané Slalom série 2009, na oficiálních stránkách uvádí, že namontovat lze.
Jestli někdo máte a používáte, jak se s tím jezdí? Dá se vyjet na obrubník? Zhorší buggypod ovladatelnost kočárku, např. musí být přední kolo zaaretováno?
Díky,
Nimuel
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProAhoj!
My jsme buggypod pouzivali. mam decka od sebe 14 mesicu, tak to pro nas byla nutnost. Buggypod jsme pouzivali k trojkolce Jane Slalom pro 2008. kolecko predni jsem nearetovala(ale mozna se zaaretovanzm bz vse slo lepe, ani jsme nezkousela). Na vyssi obrubnik jsem si trosku pomohla nadzvednutim buggypodu. Tedka prodavame buggypod, ktery jsme kupovali v r. 2009. Prodavame k tomu slunecni strisku a strisku proti desti za 2500kc, kdyby byl zajem. Jinak dcera docela bryz chodila a pak chtela i porad chodit. Kdyz bolely nohy, sedla tam nebo i usnula. Jinak se da pekne slozit, takze nebyl problem se nekam pripadne vejit.
jé aadjo to si mě překvapila, že buggypod může fungovat i s trojkolkou
Já jsem se zajímala, jestli se dá přidat buggypod k Phil&Teds, což je taky trojkolka a na nějakých zahraničních diskusích jsem našla, že to tak výrazně zhorší stabilitu kočárku, že se to nedá
Tak když s tím máš dobré zkušenosti, tak budu mít snahu to aspoň vyzkoušet ![]()
Ja ani nemela moznost si to na jinem vyzkouset,takze porovnavat nemuzu.A je to uz asi rok a neco,co jsem ho naposled pouzivala.nicmene jsem s nim jezdila-na chodniku bez problemu.pokud nastala prekazka,musela jsem lehce buggypod nadzvednout.ted sem se bavila s muzem a rikal,ze nebylo janecko mene stabilni s buggypodem.ja si myslimto same.