Bulka v prsu - z čeho?

Anonymní
7.2.14 07:43

bulka v prsu - z čeho?

Pěkné ráno všem,
předem prosím o zachování anonymity, děkuji.

Včera večer jsem se vrátila z cvičení powerjógy a při koupání jsem si všimla bulky v prsu, je spíše ve vrchní části a je trochu viditelná i pouhým okem v zrcadle, jsem hodně hubená a mám malá prsa. Řekla bych, že má tak 1,5 cm v průměru. Docela mě to vyděsilo, ale zase si říkám, kdyby rostla pomalu, je možné abych si jí nevšimla? Vím, že mi právě probíhá ovulace, dnes ráno mě i začala bolet prsa, může to být i z toho? Prsa mi vždy jakoby nabydou a zvětší se v nich různé útvary, ale právě nikdy nemají takový kulatý tvar.
Nebo mě ještě napadlo, že by to mohlo být možná po tom cvičení, dávala nám včera hodně zabrat, ale to si zase říkám, že by ta bulka asi bolela?
Máte někdo zkušenost?
Počkali byste do menstruace, nebo vyrazili na sono co nejdříve?
Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18
7.2.14 07:54

Já bych na nic nečekala a šla bych na vyšetření hned. Stejně na to budeš pořád myslet.. Taky jsem si takhle jednou ráno objevila bolestivou bulku a vyděsilo mě do fakt dost, takže jsem hned napochodovala na gyndu a do týdne jsem šla na vyšetření, kde mi zjistili, že je to jen zánětlivá cysta. Mě to ale hodně bolelo.
Držím palce, ať to nic není. A fakt na nic nečekej, tady ti stejně nikdo neřekne, co to skutečně je.

Příspěvek upraven 07.02.14 v 08:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.2.14 07:58

Nečekala bych a šla k doktorovi. V tomto případě je čekání zbytečné. Max se dozvíš, že to nic není. Nám se v rodině dělají různé útvary a je to od tukových bulek, až hodně nepříjemné záležitosti. Ale jakmile něco objevíme, hned k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
7.2.14 08:23

Ja bych necekala a nalitla k doktorovi. Vim, ze bych nad tim premyslela a nedalo by mi to chvili klidu. Podle me je v tomhle pripade lepsi letet stokrat s banalitou nez jednou pozde. Mam v okoli bohuzel vice tech horsich zkusenosti, takze i proto bych na nic necekala a mam z takovych veci minimalne respekt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
7.2.14 08:24

Měla jsem podobnou bulku. Nakonec rostla a rostla až byla velká prý jako ptačí vajíčko 8o. Nebylo to zhoubný ale muselo to ven. Teď se mi zase dělají nějaké cysty :roll: :( :( Určitě jdi k doktorovi-už pro ten klid.
Hodně štěstí a neboj se, „viditelné a bolestivé“ bulky nebývaj zhoubný :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
7.2.14 08:24

Taky bych šla k dr. pro jistotu, ale podle mého to nic nebude. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
7.2.14 08:27

Ametyst: Ji právě nebolí, tak snad to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
7.2.14 08:33

Melajsem to stejne, nebolelo to, bylo to viditelne i bez pohmatu. gyndarka me poslala na utz a bylo to tukove.

nakonec mi to samo zmizelo během tehotenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
7.2.14 08:34
@eneerka
@eneerka píše:
Taky bych šla k dr. pro jistotu, ale podle mého to nic nebude. :)

Chápu, že chceš zakladatelku uklidnit, ale… ty jsi vědma???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
7.2.14 08:51

Taky jsem si jednou neco nahmatala, ale byla to jen naka srazenina, pravdepodobne jsem se nekde bouchla nebo tak.Ale sla jsem k dr. ihned zdraví mame jenom jedno :| (pri me smule tam byl zrovna zastupujici peknej lekar, kvuli nemoci bylo mu tak 25 :oops: a ja jsem stydlivka )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.14 08:54

Děkuji za reakce, přečkám víkend a vyrazím… Přijde mi tedy hodně nepravděpodobné, že by něco nebezpečného či i jen cysta nebo tuková bulka rostli tak rychle, opravdu to svádím spíš na tu ovulaci, ale jistota je jistota. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.2.14 08:55
@zizalkaaa píše:
Taky jsem si jednou neco nahmatala, ale byla to jen naka srazenina, pravdepodobne jsem se nekde bouchla nebo tak.Ale sla jsem k dr. ihned zdraví mame jenom jedno :| (pri me smule tam byl zrovna zastupujici peknej lekar, kvuli nemoci bylo mu tak 25 :oops: a ja jsem stydlivka )

Jó tak o studu mi ani nemluv… Chudák moje mamka se bude muset dívat, jak jí její mladší kolega okukuje dceřiny prsa… :oops: :lol:

• Citovat
  • Upravit
7.2.14 09:11

Taky jsem si jendou nahmatala.. A sla jsem s tim radsi k doktorce i kdyz mi bylo 19 a rekli mi, ze to nic neni, ze to jsou jen natekly nejaky zlazky a ze by to melo zmizet samo… A zmizelo… Ale az za 4 mesice… A dost to bolelo, kdyz jsem si na to omylem lehla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
7.2.14 09:49

Rozhodně se nenech odbýt a trvej na vyšetření, není radno si s tím zahrávat. Kamarádka si také objevila bulku v prsu (v tu dobu kojila), dr. jí odbyla s tím, že to je cysta z kojení a že zmizí…no a dnes už je bohužel v nebíčku, byla to rakovina :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.14 10:14
@Zuzlounek píše:
Rozhodně se nenech odbýt a trvej na vyšetření, není radno si s tím zahrávat. Kamarádka si také objevila bulku v prsu (v tu dobu kojila), dr. jí odbyla s tím, že to je cysta z kojení a že zmizí…no a dnes už je bohužel v nebíčku, byla to rakovina :andel:

To je mi moc líto… :( Vím od mamky, kolik toho teď reálně je, je to hrůza… Všeobecně teď rakoviny dost přibývá. Holt osud.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex