Bývalka vs. já

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
12.6.13 12:12

Podle mne je to super, všem to tak vyhovuje včetně tebe, tak to prosím nepos.er nějakým omezováním jen proto, že ti někdo z okolí naznačí, že si myslí, že jsi blbá. :mrgreen: Blbá bys teda byla, pokud by ses v tom rejpala. Já zas říkám, že člověk nemá spravovat to, co funguje. Hodně lidí vám takovýhle vztahy bude závidět a bude se snažit vás rozes.rat, protože tyhle vztahy fakt normální nejsou. Normální je totiž psát o bejvalce, že je kráva, o nextce, že je swině, dělat scény před děckama apod. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.13 12:14
@bellisima píše:
No, me by to asi moc nebylo, jednou za cas ano (cca. 1 tydne), ale nechapu, upeces vecer buchtu a posilas manzela k bejvalce v devet vecer? 8o a ty se ptas jestli nejsi moc tolerantni? vzdyt by manzel tam nejel kdybys ho,,nenutila,, :roll: Nezlob se ale spis mi prijdes divna ty :think:

Poslala jsem ho tam, protože ona sama říkala, že pro sebe péct nebude a děti že to nežerou, tak že máme dovézt aspoň ochutnat, měla jsem radost že mi tu rebarboru poslala, tak jsem jí chtěla alespoň takhle poděkovat, čerstvá je nejlepší ;) Ale je pravda, že hned po manželově odjezdu se mi začli honit hlavou rady našeptávaček, přece jen už byl večer, ona možná už v posteli, ale hned po příjezdu jsem se zase vrátila dopohody ;)

• Citovat
  • Upravit
31594
12.6.13 12:17
@Anonymní píše:
Poslala jsem ho tam, protože ona sama říkala, že pro sebe péct nebude a děti že to nežerou, tak že máme dovézt aspoň ochutnat, měla jsem radost že mi tu rebarboru poslala, tak jsem jí chtěla alespoň takhle poděkovat, čerstvá je nejlepší ;) Ale je pravda, že hned po manželově odjezdu se mi začli honit hlavou rady našeptávaček, přece jen už byl večer, ona možná už v posteli, ale hned po příjezdu jsem se zase vrátila dopohody ;)

kdyby tě chtěl s ní podvést, tak klidně v pravý poledne. Neřeš to, buď ráda, že vám to takhle dohromady klape, je fajn tu číst i něco jiného než diskuze na téma, jak bývalému nepředat děti a jak někdo nenávidí exku a žárlí na společnou minulost, výše zméněné by se měli k vám chodit učit, jak se k sobě chovají inteligentní lidé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
12.6.13 12:18

Anonymni a kdyz ma byvala zena vztah tak tam tvuj muz jezdi stejne? Nebo s tim byva problem?

Ale abych te uklidnila muj tata po rozvodu chodil k nam domu delat treba i zabijacku( v panelaku z pul prasete)s mamkou a jejim pritelem vsichni dohromady :nevim: s jeho novou zenou se staly nejlepsi kamosky( mama a jeho zena) a jejich deti u nas byly tez jako doma ;) Takze kliiiid, neres a nepatrej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66816
12.6.13 12:19
@Anonymní píše:
S manželem jsem deset let, má s bývalkou dvě děti, dvě děti máme spolu.Jde o to, že jeho bývalka je pořád sama, měla pár vztahů, ale žádný nevydržel déle než rok, manžel s ní má skvělí vztah, já vlastně taky, jezdí za ní několikrát do týdne, bere sebou naše děti, někdy jedu i já, ale to málokdy, příjde mi to divné. Včera večer jsem si uvědomila, jestli nejsem tolerantní až moc, nebo spíš blbá. Odpoledne přijel od bývalky, dovezl mi od ní rebarboru na buchtu, že to jejich děti nejedí, jen ona, tak že pak máme přivézt ochutnat. Vrhla jsem se na buchtu a v devět večer říkám manželovi, jestli jí kousek nedoveze, nejdřív na mě koukal jak blázen, ale pak řekl že jo.Ona bydlí tak deset minut autem od nás, byl pryč asi půl hodiny, že si s ní dal ještě kafe k té buchtě a cigáro, nevím jestli je tohle správné, toleruju to, vlastně mi vyhovuje všestraná spokojenost, jen se trošku bojím aby se to jednou nezvrtlo v něco co bych nechtěla, všichni mi říkají že chlap se musí držet na řetězu jinak zvlčí. Deset let to takhle klape, myslíte že je to přehnané? Kámošky se mi smějou že u nás funguje mnohoženství, ale tak to není, já jsem jeho žena se mnou spí, milujeme se bývalka je bývalka, kterou má rád a záleží mu na ní. Myslíte si taky že jsem magor, pokud tohle toleruju?

Máme to podobné, funguje to více než 15 let. Je fakt, že se s bývalkou vidíme čím dál méně s tím, jak její dcera odrůstá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
12.6.13 12:22

Prijde mi to super a pro deti idealka :kytka: nenech si do toho kecat a delej to tak, jak sama citis. Sama, ackoli je ex vselijakej, jsem schopna s nim normalne fungovat, i s jeho rodinou. Proc si delat zbytecny zle, kdyz uz je po vsem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.6.13 12:22

Pokud vám to takhle klape, tak proč to rušit? Jednou je z Tebou a na druhou stranu dobře, že mají korektní vztahy, než aby na sebe kydali špínu a pod :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
12.6.13 12:23

Jééé.. buď ráda a nečti moc diskuze na emiminu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
12.6.13 12:23

Týýý jo, tak to teda smekám klobouk, že jste dokázali všichni takhle dohromady najít způsob jak spolu takhle krásně vycházet :potlesk: :potlesk: :potlesk:
prosím tě, vykašli se na našeptávače a buď ráda, že to u vás funguje tak jak to funguje.
Můj přítel má s bývalkou taky dvě děti a u nás to teda nefunguje naopak vůbec. Dokonce ani jeho a naše děti (zatím dítě, ale brzy přibude další) se nestýkají, protože jeho bývalka malou tak očkovala, že k nám prostě nejezdí a přítel víkendy s jeho dětmi tráví u jeho rodičů. A když si vzpomenu na první dva roky po jejich rozchodu, na ty urážlivé smsky, co mi posílala, na ty maily a neustálé obtěžování telefonány na jejichž konci nikdo nebyl… no prostě psycho… normálně jsem měla sto chutí jít na policii a udělat trestní oznámení kvůli stalkingu, protože mi z toho už pomalu hrabalo :zed:
Takže buď fakt ráda, že vám to klape a važ si toho klidu!
Ono to totiž není zas až tak obvyklé… obvyklejší je můj případ, kdy exmanželka prudí už několik let jak se dá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bellisima
12.6.13 12:24

Ja si myslim ze je super ze spolu vychazite :) hlavne kvuli detem :palec: ale posilat buchtu byvalce vecer jen aby byla cerstva, nevim nevim :nevim: tim nemyslim ze by te mohl podvect, ale prijde mi to hoooodne zvlastni 8o a ja bych to osobne neudelala, neposilala manzela vecer k jine(bejvalce, kamaradce…)asi jsem zarliva ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.13 12:29
@Mirii píše:
Anonymni a kdyz ma byvala zena vztah tak tam tvuj muz jezdi stejne? Nebo s tim byva problem?Ale abych te uklidnila muj tata po rozvodu chodil k nam domu delat treba i zabijacku( v panelaku z pul prasete)s mamkou a jejim pritelem vsichni dohromady :nevim: s jeho novou zenou se staly nejlepsi kamosky( mama a jeho zena) a jejich deti u nas byly tez jako doma ;) Takze kliiiid, neres a nepatrej!

Když měla vztah jezdil tam taky za dětma, byl jen před barákem na zahradě a s bývalkou se vůbec neviděl, maximálně mu uvařila kafe a donesla mu ho ven, kolikrát jsem si říkala, jestli to těm chlapům třeba nevadí, že ten vztah nikdy nevydrží :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.13 12:30
@bellisima píše:
Ja si myslim ze je super ze spolu vychazite :) hlavne kvuli detem :palec: ale posilat buchtu byvalce vecer jen aby byla cerstva, nevim nevim :nevim: tim nemyslim ze by te mohl podvect, ale prijde mi to hoooodne zvlastni 8o a ja bych to osobne neudelala, neposilala manzela vecer k jine(bejvalce, kamaradce…)asi jsem zarliva ;)

No to já jsem taky :),ale přišlo mi to normální, beru jí jako člena rodiny, doprčic, asi jsem fakt divná :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29577
12.6.13 12:32

Vždyt´je to hezký, že si rozumíte a nehážete klacky pod nohy.
Heledˇnaše souseda přes ulici dokonce pár let bydlela s ex manželem a jeho stávající v jednom bytě. A často jsem viděla, že jim i venčí psa :lol: Myslím, že je to vaše, nenech si do toho zasahovat zvenčí a ovlivňovat se hloupostma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
12.6.13 12:33

A nezakladala si tu uz diskuzi o tom jak jezdi za bejvalkou kdyz veze deti do skoly apod… :think: ten popis na zahrade k tomu sedi :oops:

Ja bych nepatrala a neresila :nevim: pokud tebe chlap nijak nanukor byvale neomezuje tak nepatrej a nenech se zvyklat hloupyma recma „kamaradek“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
12.6.13 12:33

Já si myslím, že je bomba, že spolu takhle všichni vycházíte. Já např. dělám v prostředí, kde vidím hooooooodně případů, kdy se prostě bývalí partneři neumí domluvit, nebo nechtějí, to už je jedno. Prostě je to hrůza a nejradši bych jim za to kolikrát i nafackovala. :cert: :cert: Takže za mě, neřešit, je paráda, že máte všichni tak dobré vztahy, že jste kamarádky, nikdo vám do toho nemá co kecat. :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí