Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše:
Prej je ošklivá a stará. Aspoň to vedle vehementně tvrdí Jozefuna.
Tak ono zalezi na úhlu pohledu. Treba proti dosavadnimu prezidentovi fakt mlada je. Co se tyce veku obecne, tak uz asi uplne ne, stredni vek, co si budem nalhavat. A krasna, no, asi jsem uz taky videla krasnejsi. Skareda neni. Pohledna asi ano. Ale uz jsem videla i nepohledne fotky. Takze, uhel pohledu
![]()
A hlavne, rict to takhle sama o sobe.
Ale jo, proti gustu ![]()
@blobfish píše:
Není moc chytrá, kulantně řečeno.
Prezentuje se jako lilie, přitom těch kauz už na ni pár vylezlo.
Postoje až příliš okatě přizpůsobuje veřejnému mínění. A když je náhodou autentická, je to většinou katastrofa
Asi tak. Její vzhled je podruzna věc.
@AvajBr píše:
Tak ono zalezi na úhlu pohledu. Treba proti dosavadnimu prezidentovi fakt mlada je. Co se tyce veku obecne, tak uz asi uplne ne, stredni vek, co si budem nalhavat. A krasna, no, asi jsem uz taky videla krasnejsi. Skareda neni. Pohledna asi ano. Ale uz jsem videla i nepohledne fotky. Takze, uhel pohledu
A hlavne, rict to takhle sama o sobe.Ale jo, proti gustu
Však jo. Mě to netrápí. Ale Joska je z toho celá hyn.
@Anna766 píše:
Však jo. Mě to netrápí. Ale Joska je z toho celá hyn.
@blobfish píše:
Není moc chytrá, kulantně řečeno.
Prezentuje se jako lilie, přitom těch kauz už na ni pár vylezlo.
Postoje až příliš okatě přizpůsobuje veřejnému mínění. A když je náhodou autentická, je to většinou katastrofa
naprostý souhlas, mě přijde prostě hloupá no…ale zas reprezentativně vypadá a když ji pak někdo bude říkat, co má říkat
, ono konkurence je nizka co si budem…
@AvajBr píše:
A hlavne, rict to takhle sama o sobe.Ale jo, proti gustu
Proto se o ní říká, že je levná čínská napodobenina Čaputové.
@neila píše:
Volební prezidentská bída 2023 se blíží
Ono to někdy bída nebyla? ![]()
A co na ni vlastne vylezlo?
Ja ji zatim registrovala jen koutkem oka.
@debra.morgan píše:
Ono to někdy bída nebyla?
vlastně jo, máš recht ![]()
Já ji zřejmě budu volit v prvním, poslechla jsem si ji a na to hodně dám. Jen mi nesedne k prezidentské funkci její soprán, pak nemá takovou autoritu. Proti AB bych to asi hodila snad úplně komukoli a doufám, že nebude mnoho lidí, kteří do druhého kola nepůjdou,. pokud jejich kandidát neprojde.
Uz zase PR tým Nerudové? Potkala jsem ji na redditu, instagramu, tiktoku teď emimino. Uz někam zalezte opravdu. Přijdu ze školy domu a v obýváku bude sedet Nerudova