CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59
20.3.19 20:05

Ahoj děvčata. Prosím, mohla by jste mi některá poslat aktuální ceník CARu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
22.3.19 08:44

@Aneta2017 jo tak ten se odevzdává zpět při IVF, bohužel jsem neokopcila. Ale každopádně Apolinar vychází cenově nejlépe oproti ostatním Carum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
22.3.19 09:35

@Aneta2017 co konkrétně tě zajímá? já ho mám v živé paměti :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
22.3.19 17:47
@Aneta2017 píše:
Ahoj děvčata. Prosím, mohla by jste mi některá poslat aktuální ceník CARu?

ahoj a jake ceny te zajimaji, nekde ho lonsky mam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
27.3.19 07:16

Děvčata děkuju, už jsem ho našla v jiné diskuzi. Zajímá mě všechno. Není to pro mě, já už jsem si od tamtud svůj poklad odvezla, ale kamarádka, která je už samoplatce, chce změnit Car a tak jsem ji právě doporučila Apolinare a chtela vidět ceny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
28.3.19 15:14

Ahoj holky, prosím… mě by zajímal převoz embryí, KET a embryoglue. Děkuji:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
29.3.19 01:07

@Monikiii no prevezt si je musís nechat sama, oni to nedělají, i když to maj v ceníku, dělá to gennet, musis na andela dojet tam s vyplnenejma papírama, a stojí to okolo 1800 kč, musíte podepsat 2 souhlasy s prevozem, musí byt ověřený
ale jinak na jejich vebu si muzes stahnout ceník, napis do vyhledavace ceník apolinar a nebo odkaz tady, a tam je vsechno http://www.vfn.cz/…_mimo_ZP.pdf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
29.3.19 13:25

@sebel moc děkuji! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
2.4.19 15:13

změna car

Ahoj holky, uvažuji na změně caru. Zaujal mě apolinar. Chtěla jswm se zeptat, jestli jste některá řešila převoz embryí a kolik u apolinare stoji ket?
Předem děkuji za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
3.4.19 09:32

@Lola16 viz výše je ceník :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.19 12:35

volání do laboratoře

Ahoj holky, včera jsem byla poprvé na punkci. Dneska jsem volala do laboratoře a řekli mi, že se oplodnilo 10 z 11 a v pondělí si ráno mám zavolat a pak dorazit na transfer..Ale moje otázka zní volali jste taky jen dvakrát? V jiných klinikách jsem četla, že holky si volají každý den.. Nevím jestli to vydržím do pondělka.. Ani mi neřekli jaký jsou kvality..Jsem v tom nováček tak se v tom ještě nevyznám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
4.4.19 13:11

@sariiinkaaa ja sice nebyla na této klinice, ale byla jsem na opu také ve čt, mela jsem si volat v pátek a pak v pondelí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
4.4.19 14:13

@sariiinkaaa já jsem to taky tak měla. 1 volání aby jsem zjistila jak to dopadlo a zároveň se domluvila na transferu a pak jsem se už jenom domluvila kolik a jak zamrazit. Myslím, že to není špatné. V den transferu ti přesně řeknou kvalitu atd … já jsem se na to ale musela zeptat. Oplodněných vajíček máš dost, neboj všechno se dozvíš. Vím, že v některých klinikách naopak laboratoř každý den volá a informuje o stavu, ale proč zbytečně dostávat správy o tom že nějaké to embryo se přestalo vyvíjet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
4.4.19 18:48

@Lola16 ahojky, ja si nechavala prevezt 2 mrazáky, stalo to okolo 2 tisic

Příspěvek upraven 09.04.19 v 02:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
7.4.19 11:53
@Aneta2017 píše:
@Usmevava24 jakpak vypadalo to dobytkovske chování? Popište nám to trošku. Já si tedy nemohu stěžovat ani v nejmenším. Pouze jednou jedna lékařka neměla zrovna náladu na vtipkovani, ale jsou to taky jen lidi. Jinak při všech návštěvách bylo vsichni milí, ochotni,příjemní a vyrobili nám tu nejkrásnější holčičku na světě :wink:

To Vam jen preji. Kazdopadne ja uz sem sve k tomu rekla. Navic na mou vahu mi dali i malo hormonu uz jen dle pribalaku je jasne, ze po tezo injekci sem ani zadne folikuly mit nemohla. Presla jsem jinam a spokojenost nesmirna a to po vsech strankach. Chovani empaticke, prijemne a hned poprvnim pokusu jsem tehotna. Jen diky ihned navysene davce hormonu dle me vahy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.