Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Balu91 píše:
@Usmevava24 Tak to se mi tedy opravdu nestalo, že by se někdo ke mně choval jako k dobytku. Chápu, někdy řeknou i skutečnosti, které člověk nechce slyšet, například co je potřeba dělat nebo přestat dělat, že je nutné zhubnout, nebo že je věk či zdravotní stav ženy už opravdu komplikací (ani jedno se mně osobně nestalo, snad jen, že jsem přestala kouřit), ale to k tomu patří. Jinak přístup naprosto ok řekla bych. Je to nemocnice, ne pětihvězdičkový hotel. Můžu se zeptat, v čem konkrétně se k Vám tak špatně chovali a kdo?
Sve jsem jiz napsala a odpovedela jiz na jiny komentar. Jak rikam jsem zdravotni sestra a v centru AR jsem take delala a to, co si dovoluji nekteri jedinci tam hruza. Stresovat se a pitvat se v tom uz nebudu. Sla sem jinam, tam mi dali hormony dle me vahy a hned na poprve jsem tehotna. To, ze nekdo je tlusty jiny hubený nema mit na chovani zdravotnikum vuci klientum zadny vliv. Doporuceni zhubnout, ztloustnout, prestat kourit ci pit je jen doporuceni a kazdy vi jaka jsou rizika. Netreba zbytecne psat.
@Kessule píše:
@Usmevava24 já také sama za sebe musím říct, ze jsem u Apolináre byla naprosto spokojena… úžasný personál..spíš na tu svoji bývalou gynekoložku z Kralup jsem neskutečně naštvaná jak se chovala s arogancí a povrchností
Každy ma to sve nej a jak vidite..nebyla jste spokojena v Kraluoech a ja u Apolinare
jinde jsem spokojena nadmiru a uz cekam i mimi. ![]()
@Deny93 píše:
@Usmevava24
příčinu jsme samozřejmě řešili, nejdříve jsme zkoušeli řešit Clostíkem, pak jsem podstoupila Laparo, ale ani to nepomohlo.. Gynekolog mě furt utěšuje, že jsem ještě celkem mladá a máme čas.. ale na co mám čas? o miminko se snažíme 2 roky.. moc po něm toužíme..Nakonec jsme s manželem vybrali Gennet, za měsíc máme první konzultaci, tak uvidíme
Budu drzet palce ja sla jinam a uz cekam mimi ![]()
@Sojka85 píše:
@Usmevava24 adsi každý chodíme do jiného Apolináře…rozhodně se tam k ženě nechovají jako k věci…naopak vždy jsou tam velmi empatičtí a chápaví…rozhodně tam pracuje mnoho odborníků a žádní nezkušení doktoři…
Kazdy to vnina jibak a kazdy mel stesti na jiny personal
tak budte rada. Ja sla jinam a jsem nejstastnejsi a jiz v ocekavani ![]()
Ahojky holky, oni už sem nejdou přidávat fotky? Jinak já už frčím 27tt. mám nahoře 13kg, začínají otékat nohy, bolet záda a funím jak rychlovarná konvice. Tak si to začínám užívat
cukrovku mám ok a jinak vše v pořádku, tak doufám, že to vydrží. Musím se objednat na 30tt -32tt screening. Doufám, že už se prcek ukáže v plné kráse. Zatím to vypadá na klučíka, ale furt to není na 100%
@Verysek7 - jdu, ale blbne jim to dnes, nejdou ani vkladat smajlíky, nic, maj to nějaky porouchaný ![]()
@Usmevava24 neberte to hned jako urážku, ale o váha hraje roli, pokud se již jedná o obezitu. Mám známou,které také řekli, že jestli chce dítě, měla by nejdřív zhubnout, už ani neměla pravidelný cyklus vlivem své váhy a životosprávy. Urazila se a obviňuje CAR, ale myslím, že člověk, pokud chce, opravdu udělá snad cokoli… Taky jsem zkoušela snad všechno možné, zpětně mi přijde, že uz mi to muselo jít asi pěkně na mozek, nakonec nám pomohli právě až u Apolináře. Taky jsem se tam poté setkala s arogantním a necitelnym přístupem, ale to až během jiných vyšetření v těhotenství, ale jinak jsem tam toho už navštívila dost a musím říct, že jsou to odborníci a vědí, co dělají.
Samozřejmě někomu to nemusí vyhovovat a čekají nějaký jiný přístup, i já jsem několikrát zmínila, že by bylo fajn, kdyby některé informace sdělovali trochu citlivěji, především pak MUDr. Hrbáčkové, se kterou jsem byla vážně nespokojená a přišlo mi, že jí jen obtěžuji, takže jsem k ní už prostě nešla. Opravdu skvělý přístup ale měl Mudr. Řežábek a Černý a potom paní doktorky Indrová a Jirsová.
Ahoj holky, nebyla sem tu dlouho, ani nestihnu vše dočíst
No jen novinky, dnes jsem 9.den po KETu a na testu mám krásný dálnice
Tak ted nám nezbývá nic jiného, než se modlit, aby to tenhle poslední sněhuláček zvládnul ![]()
@maminka2 Ahoj
Hodne opatrne gratuluji a moc preji, aby tentokrat uz to bylo opravdu vsechno v poradku a dotahli jste to do konce ![]()
@maminka2 no ahoooooj
…tak to je super zpráva
!!!taky tiše gratuluji a držím vše co můžu,ať to konečně je to pravé a vše proběhne bez komplikací
![]()
@Candies @Naomi14 @Kessule holky díky. No co vám budu povídat, jsem jak na trni aby bylo všechno v pořádku. Bolí mě podbrisek, prsa… a to dost, až hdu kolikrát na wc, že sem to určitě dostala. Tohle jsem ty minulý kety neměla.
přikládám i testy, horní ze včera 9.den po ket a spodní z dneška 10.den po ket ![]()
@maminka2
juuuuuu jak krásně sílí!!!ty jo doufám, že jak tě vše už bolí tam to je dobré znamení..tfuj tfuj držím palce fakt strašně moc…doufam, že to špatné máš už za sebou ![]()
@maminka2 moc krásné čárky, moc krásné naděje pro nás co také čekáme
držím moc pěsti ať je vše v pořádku <3
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.