Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Přikládám jak mi roste pupek. Ještě musím vyfotit teď ten 30tt. Protože to už mám pořádný meloun
![]()
@Sojka85 Ahoj
To je dobre, ze si davate pauzu. Ono je to nekdy potreba. Take ted resime jine veci a ceka me posledni ivf na podzim, ale u Apo uz ne. Presli jsme jinam. Moc drzim palce, aby vam to tentokrat uz vyslo ![]()
@Sojka85 aspoň to tělo si pěkně odpočine od hormonů a ty si užiješ v létě pekne pařáky
a někam ještě na super dovču i za mě
.. hlavně relax a pak už vše konečně klapne..já se už začínám docela všeho bát a chci mít vše za sebou
..ten poslední měsíc je strašný.. ještě, že člověk moc neví do čeho jde..možná to vyvolají i dříve
@Verysek7 Ahoj, uz jsi tedy pekne daleko
Ten cas tak leti! Ja u Apo rodila, ale na kurzu jsem nebyla. Nejak mi prislo, ze by me to spis vic vydesilo nez uklidnilo
Ale myslim, ze pokud jsi 30tt, tak uz je mozna fakt pozde. Ty kurzy maji rychle plne.
Tak uvidis co ti reknou no
Obecne myslim, ze je teda lepsi to absolvat v te porodnici, co budes rodit. Abys teda vedela, jak to chodi konkretne tam a jake maji na co postupy a nazory. Ono kazda porodnice k tomu porodu pristupuje jinak. Kazdopadne drzim palce!
@Candies tak volné termíny ještě mají. Zítra se budu objednávat na konec května a začátek června. Dnes jsem mluvila s kamarádem co rodili u APO a byli moc spokojeni. Tak snad budeme i my a bude vše v pořádku. ![]()
@Candies ahojky a kam budete přecházet jestli to není tajné…a co tě k tomu vede…my právě také uvažujeme jestli bychom nepřešli am kde dělají MACS…přece jen máme už poslední pokus
@Sojka85 My uz presli. Odesli jsme v zime. Nechci je nejak hanit a plenit tuto diskuzi, protoze jedno dite od Apo mam. To uz vzdy pro me bude zazrak a dekuji jim za to. Ale jsou veci ke kterym tam vyhrady mam a posledni ivf bylo z jejich strany naproste selhani a nechci to uz znovu riskovat. Mame posledni pokus a chceme pro to udelat maximum a to by se tam proste nestalo. Citili jsme, ze i potrebujeme zmenu, zkusit to jinde, jinak a podstoupit vice vysetreni. V neposledni rade jsme sli prave za lepsimi a modernejsimi metodami kvuli horsimu spermiu. V tom je Apo pozadu. Nechci to tu zahlcovat. Napisu ti sz az budu mit vic casu
![]()
@Candies hele no ja u nich mam 2 zamrazeny, a taky je nechci hanit, ale meli mi rict co a jak, a byly takový, jak to rict, laxní, no tak jsem sla jinam a jsem těhule ![]()
Ahoj děvčata, můžu se zeptat, vy co jste měly embria po PGD, věděly jste jejich pohlaví?
Holky kupovala jste některá muži knížku pro tatínky? My budeme mít 3lete výročí a nic mě jiného nenapadá. Chtěla bych nějakou vtipnou. Koukala jsem na Tatologie, a nebo Ahoj Tati. Znáte, nebo máte? ![]()
Jinak tady je to naše jediné oplodněné vajíčko
bojovník
a konečně v 32tt známe pohlaví. Kluk jako buuuk
má 2150g tak mě straší velkým miminkem. Snad nebude jako maminka 4kg. To asi u porodu umřu. Doufám, že to bude tak 3,5kg
az teď poslední týden jsem nějaká unavená jinak vše ok
dolní fotka je pindik a koulicky ![]()
Zítra jdeme k APO na předporodní kurz, tak třeba se tam potkáme
![]()
Holky, nevíte jestli v Apolináři dělají vložení i přes prázdiny? Jedná se mi o rozmražení a vložení. Díky ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.