CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1017
29.4.19 08:16

Přikládám jak mi roste pupek. Ještě musím vyfotit teď ten 30tt. Protože to už mám pořádný meloun :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
29.4.19 13:46

@Sojka85 Ahoj :mavam: To je dobre, ze si davate pauzu. Ono je to nekdy potreba. Take ted resime jine veci a ceka me posledni ivf na podzim, ale u Apo uz ne. Presli jsme jinam. Moc drzim palce, aby vam to tentokrat uz vyslo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kessule
29.4.19 14:12

@Sojka85 aspoň to tělo si pěkně odpočine od hormonů a ty si užiješ v létě pekne pařáky :D :hug: a někam ještě na super dovču i za mě :D.. hlavně relax a pak už vše konečně klapne..já se už začínám docela všeho bát a chci mít vše za sebou :D..ten poslední měsíc je strašný.. ještě, že člověk moc neví do čeho jde..možná to vyvolají i dříve

• Citovat
  • Upravit
556
29.4.19 14:15

@Verysek7 Ahoj, uz jsi tedy pekne daleko :D Ten cas tak leti! Ja u Apo rodila, ale na kurzu jsem nebyla. Nejak mi prislo, ze by me to spis vic vydesilo nez uklidnilo :) Ale myslim, ze pokud jsi 30tt, tak uz je mozna fakt pozde. Ty kurzy maji rychle plne. :think: Tak uvidis co ti reknou no :nevim: Obecne myslim, ze je teda lepsi to absolvat v te porodnici, co budes rodit. Abys teda vedela, jak to chodi konkretne tam a jake maji na co postupy a nazory. Ono kazda porodnice k tomu porodu pristupuje jinak. Kazdopadne drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
29.4.19 19:48

@Candies tak volné termíny ještě mají. Zítra se budu objednávat na konec května a začátek června. Dnes jsem mluvila s kamarádem co rodili u APO a byli moc spokojeni. Tak snad budeme i my a bude vše v pořádku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
3.5.19 12:08

@Candies ahojky a kam budete přecházet jestli to není tajné…a co tě k tomu vede…my právě také uvažujeme jestli bychom nepřešli am kde dělají MACS…přece jen máme už poslední pokus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
3.5.19 12:09

@Verysek7 jinak pupík roste krásně :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
4.5.19 13:16

@Sojka85 My uz presli. Odesli jsme v zime. Nechci je nejak hanit a plenit tuto diskuzi, protoze jedno dite od Apo mam. To uz vzdy pro me bude zazrak a dekuji jim za to. Ale jsou veci ke kterym tam vyhrady mam a posledni ivf bylo z jejich strany naproste selhani a nechci to uz znovu riskovat. Mame posledni pokus a chceme pro to udelat maximum a to by se tam proste nestalo. Citili jsme, ze i potrebujeme zmenu, zkusit to jinde, jinak a podstoupit vice vysetreni. V neposledni rade jsme sli prave za lepsimi a modernejsimi metodami kvuli horsimu spermiu. V tom je Apo pozadu. Nechci to tu zahlcovat. Napisu ti sz az budu mit vic casu :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
4.5.19 13:46

@Candies hele no ja u nich mam 2 zamrazeny, a taky je nechci hanit, ale meli mi rict co a jak, a byly takový, jak to rict, laxní, no tak jsem sla jinam a jsem těhule :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
17.5.19 10:06

Ahoj děvčata, můžu se zeptat, vy co jste měly embria po PGD, věděly jste jejich pohlaví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
20.5.19 21:33

Holky kupovala jste některá muži knížku pro tatínky? My budeme mít 3lete výročí a nic mě jiného nenapadá. Chtěla bych nějakou vtipnou. Koukala jsem na Tatologie, a nebo Ahoj Tati. Znáte, nebo máte? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
20.5.19 21:39

Jinak tady je to naše jediné oplodněné vajíčko :lol: bojovník :srdce: a konečně v 32tt známe pohlaví. Kluk jako buuuk :srdce: má 2150g tak mě straší velkým miminkem. Snad nebude jako maminka 4kg. To asi u porodu umřu. Doufám, že to bude tak 3,5kg :lol: az teď poslední týden jsem nějaká unavená jinak vše ok :srdce: dolní fotka je pindik a koulicky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
20.5.19 21:42

Zítra jdeme k APO na předporodní kurz, tak třeba se tam potkáme :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2465
22.5.19 09:56

@Verysek7 moc Ti to sluší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2465
22.5.19 09:57

Holky, nevíte jestli v Apolináři dělají vložení i přes prázdiny? Jedná se mi o rozmražení a vložení. Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.