CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1834
22.5.19 12:03

@Mirka04 ahojky co vím já tak až od půlky srpna a my jsme to nechávaly až na září kvuly řízené u cyklu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.5.19 15:24

Ahojky děvčata, je mi úplně jasne ze se to tu uz řešilo, ale je tu takové velké množství příspěvků ze to je k nedohledani.
Dneska jsme se objednali s pritelem na prvni sezeni…čeká nás to 10.6..jen se chci zeptat co nas bude vše čekat. Pritel je na invalidním voziku tak počítám ze to nebude nijak jednoduche :)) popripade co a na kolik se bude platit atd :) predem moc děkuji za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
22.5.19 15:27

@Gabipl Ahoj, na prvním sezení jsme nic neplatili, vzala se nám krev na pohlavní choroby, klasické gyn. vyšetření a manžel spermiogram a pak spousta dotazů a domluva na dalším postupu. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.5.19 15:28

@Triixy dekuju moc :) mam z toho celkem strach :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
22.5.19 15:30

@Gabipl neboj :) nic to není a na nás tam teda vždy byli všichni moc příjemní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.5.19 15:35

@Triixy tak to je dobrý vědět :)) jelikož jsem koukala že dost lidí nespokojenych…ale to je člověk od člověka:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2465
23.5.19 07:19

@Naomi14 Aha, to je na prd. Zkusím zavolat a zeptat se, ale asi dostanu stejnou odpoveď i od nich. Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
23.5.19 08:57

@Mirka04 Před chvíli jsem volala a chtěla se objednat…celý červenec je zavřeno a cca do půlky srpna, ještě neví přesně je v „rekonstrukci“ laboratoř…Mám si zavolat v srpnu, to už budou vědět přesně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
23.5.19 09:16

@Gabipl zkus chodit k Jirsove, nebo Šimjakovi. Dle mého jsou tam fakt nejlepší a vše vysvětlí. Člověk nemá pocit když se na něco ptá, že je úplný blbec. Držím palce. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
23.5.19 09:18

@Triixy jo jo každý rok to tak mají, že jede prázdninový provoz. Ale on už to ten měsíc a chlup člověk vydrží. Frcte na dovcu užijte si léto a pak to už půjde raz dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2465
23.5.19 09:22

@Triixy jů, děkuji za info. Já chtěla jít teď na oplodnění cca tak za 14 dní, ale nakonec pojedu jen se synem k moři první týden v červenci, tak to chci raději odložit. Počkám tedy do srpna a pak se objednám. Udělala jsem si delší pauzu a máme tam posledního mrazáčka. A musím říct, že jsem dost nervózní, tlačí mě už i věk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
23.5.19 09:26

@Verysek7 já to jedině uvítala :) stejně jsem tam jen volala, aby mi řekli výsledky imunologie a chtěla jsem je poprosit, že chci v létě pauzu :)..no dovča na nás asi neplatí bych řekla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
23.5.19 09:27

@Mirka04 není zač :) užijte si dovolenou :)…a v srpnu budu držet palce…!!!
:srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2465
23.5.19 10:14

@Triixy Moc děkuji :hug: i Vám budu držet palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
30.5.19 08:08

Ahoj holky, jak je to s tou hlenovou zátkou? Já včera při sprchování a mytí intimních partií měla na prstech takový mazlavy průhledno mléčný hlen. Vypadalo to jako ten ovulační. To už může být ono? Prý to odchází už i pár týdnů před porodem. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.