CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2717
29.3.20 13:57
@Anonymní píše:
@Maky1234 volala jsem čtvrtek a pátek, bylo neustále obsazeno. Možná byl vyvěšený telefon.

Jojo to je možný.. no ještě to zkoušej volat, ale bohužel to moc pozitivně nevidím :( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
31.3.20 11:08
@Anonymní píše:
Ahoj holky, funguje teď apolinář? Bohužel se tam nemohu dovolat, jsme s manželem objednaný na první konzultaci příští týden, tak abychom nejezdili zbytečně.

Ahoj myslím že mají zavřeno mě zrušily stimulaci minulý týden, v pondělí ji daly a v úterý volaly abych vysadila že teď to nepřichází v uvahu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.20 11:48

@Naomi14 Ahoj, už jsem se dovolala. Ambulance je zavřená, zatím neví jak to bude příští týden, budou obvolávat pacientky. :(

• Citovat
  • Upravit
682
7.4.20 13:17

Ahoj holky, tak se k vám přidávám už na 100%… Teď sice ještě budu čekat cca 3 měsíce na výsledky krve z genetiky, ale pak už dostaneme výchozí zprávu pro Car na IVF s PGT-M, a jelikož se tam o mě starají od května minulého roku, kdy jsem přišla o syna v 19tt tak sem se rozhodla už u APO zůstat… Zrovna taková blbá doba že? Asi tam pak bude po uvolnění opatření kvůli koronaviru nařacháno co? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
8.4.20 09:31
@Anonymní píše:
@Naomi14 Ahoj, už jsem se dovolala. Ambulance je zavřená, zatím neví jak to bude příští týden, budou obvolávat pacientky. :(

Ahojky, Tak tk jsem zvědavá jestli zavolají i mě že můžu dorazit s nadcházející MS či nikoliv. Ale myslím že to neprojde :,( každopádně moc děkuji za info :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
8.4.20 10:29

@Naomi14 Apolinář teda nefunguje, chápu to dobře? Nebo ty vyčkáváš, až se ti ozvou oni?
Já bych taky s ms měla začít zobat léky, ale obávám se, že duben asi bude ještě pasé :( :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
10.4.20 14:19

@Maky1234 ahoj no mě léčbu daly, ale druhý den volaly abych v ní nepokracovala a že se ozvou ale nikdo se neozval, takže zkusím zavolat až MS přijde jestli se něco děje nebo jestli mužem dorazit :think: jinak zatím mimo provoz, pani vejš psala že mají tentokrát týden volat, ale nikdo se neozval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.20 21:43

Ahoj, mame termin uz dlouho domluveny na sterdu = vstupni konzultace. Na webovych strankach nemaji, jestli jsou zrusene a nikdo mi nevolal. Pisou jen "
V omezeném režimu a za zvýšených hygienických podmínek zahajujeme stimulace k IVF cyklu, IVF nativní cykly a kryoembryotransfery." Mam tedy chapat, ze konzultace nejsou?

• Citovat
  • Upravit
1834
10.4.20 21:58
@Anonymní píše:
Ahoj, mame termin uz dlouho domluveny na sterdu = vstupni konzultace. Na webovych strankach nemaji, jestli jsou zrusene a nikdo mi nevolal. Pisou jen "
V omezeném režimu a za zvýšených hygienických podmínek zahajujeme stimulace k IVF cyklu, IVF nativní cykly a kryoembryotransfery." Mam tedy chapat, ze konzultace nejsou?

Tak to Teda nevím proč by mě rusily stimulaci a jedné slečně transfer. Podle mého mají prostě stopku na cokoliv max právě ta konzultace ale my šli jen na utz, krev a pro léky a dr v pohodě a paní na vrátnici nás málem ukamenoval že chlapy Maj čekat právě u ní tak jsem ji stejní způsobem jak ona na nás vystartovala odpověděla že jestli mu měly odebrat krev na chodbě a ve mě se takto starat mezi lidma tak ať mi ty doktory klidně zavolá na chodbu… Paní co tam věcné něco svaci aniž by pozdravil a při mém odchodu spí teď jecela jak pichle podsvince a myslela si jak je důležitá 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ všichni chlapem tuto situaci ale když jsou doktoři v pohodě nechápu proč není v pohodě i ona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2465
11.5.20 22:03

@spirig ahoj, u nás celé 2.ivf nedopadlo, ani ET a ani KETy nevyšli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
12.5.20 05:59

@Mirka04 Ahoj, to mě mrzí, čím jsi stimulovala? Mě čeká ET příští tyden, když to poroste a bude co zavádět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2465
12.5.20 07:23

@Biedronka13 děkuji, měla jsem krátký protokol, bohužel si nepamatuji, co jsem měla za léky. Tak nějak jsem to 2. IVF vytěsnila z hlavy. Přeji Ti, aby se ET vydařil :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
12.5.20 08:02

@Mirka04 Děkuji, snad bud úspěšnější než první IVF a budeme transferovat. Planujes jít do 3.IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2465
12.5.20 10:00

@Biedronka13 nakonec to chci zkusit, ale dlouho jsem přemýšlela jestli 3. IVF budu chtít zkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.20 18:18

Ahoj holky, v kolik se nastupuje v den OPU do nemocnice?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.