Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
@Maky1234 volala jsem čtvrtek a pátek, bylo neustále obsazeno. Možná byl vyvěšený telefon.
Jojo to je možný.. no ještě to zkoušej volat, ale bohužel to moc pozitivně nevidím
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, funguje teď apolinář? Bohužel se tam nemohu dovolat, jsme s manželem objednaný na první konzultaci příští týden, tak abychom nejezdili zbytečně.
Ahoj myslím že mají zavřeno mě zrušily stimulaci minulý týden, v pondělí ji daly a v úterý volaly abych vysadila že teď to nepřichází v uvahu ![]()
@Naomi14 Ahoj, už jsem se dovolala. Ambulance je zavřená, zatím neví jak to bude příští týden, budou obvolávat pacientky. ![]()
Ahoj holky, tak se k vám přidávám už na 100%… Teď sice ještě budu čekat cca 3 měsíce na výsledky krve z genetiky, ale pak už dostaneme výchozí zprávu pro Car na IVF s PGT-M, a jelikož se tam o mě starají od května minulého roku, kdy jsem přišla o syna v 19tt tak sem se rozhodla už u APO zůstat… Zrovna taková blbá doba že? Asi tam pak bude po uvolnění opatření kvůli koronaviru nařacháno co? ![]()
@Anonymní píše:
@Naomi14 Ahoj, už jsem se dovolala. Ambulance je zavřená, zatím neví jak to bude příští týden, budou obvolávat pacientky.
Ahojky, Tak tk jsem zvědavá jestli zavolají i mě že můžu dorazit s nadcházející MS či nikoliv. Ale myslím že to neprojde
každopádně moc děkuji za info ![]()
@Naomi14 Apolinář teda nefunguje, chápu to dobře? Nebo ty vyčkáváš, až se ti ozvou oni?
Já bych taky s ms měla začít zobat léky, ale obávám se, že duben asi bude ještě pasé
![]()
@Maky1234 ahoj no mě léčbu daly, ale druhý den volaly abych v ní nepokracovala a že se ozvou ale nikdo se neozval, takže zkusím zavolat až MS přijde jestli se něco děje nebo jestli mužem dorazit
jinak zatím mimo provoz, pani vejš psala že mají tentokrát týden volat, ale nikdo se neozval
Ahoj, mame termin uz dlouho domluveny na sterdu = vstupni konzultace. Na webovych strankach nemaji, jestli jsou zrusene a nikdo mi nevolal. Pisou jen "
V omezeném režimu a za zvýšených hygienických podmínek zahajujeme stimulace k IVF cyklu, IVF nativní cykly a kryoembryotransfery." Mam tedy chapat, ze konzultace nejsou?
@Anonymní píše:
Ahoj, mame termin uz dlouho domluveny na sterdu = vstupni konzultace. Na webovych strankach nemaji, jestli jsou zrusene a nikdo mi nevolal. Pisou jen "
V omezeném režimu a za zvýšených hygienických podmínek zahajujeme stimulace k IVF cyklu, IVF nativní cykly a kryoembryotransfery." Mam tedy chapat, ze konzultace nejsou?
Tak to Teda nevím proč by mě rusily stimulaci a jedné slečně transfer. Podle mého mají prostě stopku na cokoliv max právě ta konzultace ale my šli jen na utz, krev a pro léky a dr v pohodě a paní na vrátnici nás málem ukamenoval že chlapy Maj čekat právě u ní tak jsem ji stejní způsobem jak ona na nás vystartovala odpověděla že jestli mu měly odebrat krev na chodbě a ve mě se takto starat mezi lidma tak ať mi ty doktory klidně zavolá na chodbu… Paní co tam věcné něco svaci aniž by pozdravil a při mém odchodu spí teď jecela jak pichle podsvince a myslela si jak je důležitá 🤦♀️ 🤦♀️ 🤦♀️ všichni chlapem tuto situaci ale když jsou doktoři v pohodě nechápu proč není v pohodě i ona
@spirig ahoj, u nás celé 2.ivf nedopadlo, ani ET a ani KETy nevyšli.
@Mirka04 Ahoj, to mě mrzí, čím jsi stimulovala? Mě čeká ET příští tyden, když to poroste a bude co zavádět.
@Biedronka13 děkuji, měla jsem krátký protokol, bohužel si nepamatuji, co jsem měla za léky. Tak nějak jsem to 2. IVF vytěsnila z hlavy. Přeji Ti, aby se ET vydařil
.
@Mirka04 Děkuji, snad bud úspěšnější než první IVF a budeme transferovat. Planujes jít do 3.IVF?
@Biedronka13 nakonec to chci zkusit, ale dlouho jsem přemýšlela jestli 3. IVF budu chtít zkoušet.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.