Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mirka04 @beata84
Souhlasím, dva měsíce už nejsou tolik… Já už čekám 13měsíců na konečné výsledky z genetiky… pořád nás něco „nemile“ překvapuje
Tak snad už příští pondělí, řeknou jo, máme to všechno můžete se posunout dál…
My se necháme na tu 1. konzultaci asi objednat až na to září,, pokusíme se užít si léto,, já se ještě budu smažit pěkně na slunku, když budu mít dovču, chlapovi začnu cpát kotvičník který jsem mu koupila, ať proto taky něco udělá a ne že si ho tam jen toooo
Bojím se, aby nás právě ještě nepřekvapili nějaké jeho výsledky,,, má dost nadváhu a životní styl taky nijak extra zdravý,, tak uvidíme ![]()
@Eva.e Tak má 2 měsíce na to s tím něco udělat
, stačí trochu pozměnit stravu, delší procházky a studená sprcha pro kulky
. U nás to trochu pomohlo a MACA.
Holky já vám můžu napsat příští týden, jdu na konzultaci před ivf ( první ivf nedopadlo, tak jdeme do druhého) uvidíme co mi řeknou a pak vám můžu pisnout jak to bude předpokládám že už také opu ani transfer neztihne protože jak píšete vejš ano mají prázdniny většinou do konce června provádí et ket a pak se střídají v dovolenejch někdy začátkem srpna se dveře otevírají a pak jsou konzultace a případně lety
uvidíme jak to bude teď když vše tak hnusně zdržela korona
@Naomi14
Juuu prosím budu moc ráda za info…
já příští týden v pondělí budu volat na genetiku a snad už bude finální zpráva, takže nás ještě objednají ke konzultaci výsledků… a pak už se budeme moct k 1. konzultaci objednat do CARU taky ![]()
Ahoj holky, píšete tu o letní pauze u Apolináře - já jsem se sestřičkou mluvila asi před 14ti dny a na tu letní pauzu jsem se přímo zeptala… bylo mi řečeno, že ještě nevědí, ale že pauza možná letos nebude, protože už byla neplánovaně kvůli koroně…
tak nevím
![]()
@Maky1234 Jojo, ja se taky ptala, pri objednavani. Taky nevedela, ale spis pry pojedou. Takze zatim nic finalniho. Snad tedy pojedou.
@Petra Star no taky doufám… i když že bych se na poslední ket nějak těšila
![]()
@Maky1234 Nojo, clovek se na jednu stranu nemuze dockat a taky se boji vysledku. Je to loterie… Uz jste doma rozmysleli, kdy na to pujdete?
@Petra Star nee nerozmysleli
mě se tam taaaaaak nechce
já to snad zase odložím, vůbec nevím, co dělat ![]()
Tak se napred hod do klidu. Ono se mu v mrazaku nic nestane. Hlavne, at mate doma pohodu, jinak to nema cenu…
Holky, prosím kdo jste tu aktivní je tu z vás někdo kdo podstupoval IVF u APO kvůli vysokému riziku genetické zátěže? Takže celý proces s Genetikou Embryí?
@beata84
ahoj, kam jdes na konzultace. Ja mam za sebou tez 2 naprosto neuspesne ivf, tak premyslim o zmene CARu, ale netusim kam. na kazde CAR nachazim dobre i spatne reference
mam take nizke AMH a embryjka maji jit na genetiku, ale zatim jsme se k zadne blasticke nedopracovali
@Toluma Hm, znám ten pocit. Refernecí už mám dost, prostě jsme se rozhodli pro míň komerční zařízení. Ale ani nechci nikomu radit, protože tomu tolik nerozumim, abych radila. Už jsem tam byli. Asi tam zůstaneme. Čekám na hormonální profil a pak půjdu na další konzultaci, kde už určí stimulaci. Oni tak nějak brali, že rovnou podají žádost na pojišťovnu, abych mola stimulovat hned potom, ale z toho jsme se vyvlíkli. Ale stejně tam chceme, tak tam asi nějak ještě poběžíme to dořešit, to snad jen u sester bez čekačky. Na první konzultaci moc vybrat nejde, protože tak dopředu nemají rozpisy ambulance. Ale pak už snad jo, nebo aspoň někoho vyloučit. U nás hraje roli i cena, protože drahé procedury nezabrali, už nevěříme a ani tolik nemáme dál solit, pak bychom neměli nic, až budu na mateřské. Teda snad ![]()
Není to tam tak útulné z hlediska pěkné recepce, moderní kozy, atd, ale to je mi buřt. Ty sestry byly milé, doktor trochu svéráz, ale asi sympaťák. Jméno jsem nepochytila. Říkal, at se nezapomínám snažit doma, že to není nikdy vyloučené. Tak mi to napočítal a prý tři dny po sobě lásky ![]()
@beata84
tak hlavne, ze ti spocital tu lasku
nebyl to nahodou Rezabek, tusim uz jsem to nekde cetla
takze jste nakonec vybrali apolinar? jak dlouho jste cekali na konzultaci?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.