CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
682
12.6.20 10:07

Holky, já už MS nemám7měsíců… A to beru půl roku ještě silnější HA než předtím, že prej by mi to měla upravit, a prd… Hormonální profil i AMH mám prý v normě… přesně v půlce platíčka, se mi prsa jakoby zduří a fakt to bolí, bradavky zčervenají, do toho břicho nafouklé a teču jak kdybych měla příznaky OVU, což je blbost,, dr. mi řekl že si mám koupit nějaké prášky na zmírnění těchto příznaků.. ale nevím ted jak se to jmenuje… Tak jsem zvědavá, co mi na to pak v CARu řeknou… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
12.6.20 17:29

@Eva.e já jsem z toho taky nějaká rozvrkocena jako asi to každou chvilku dorazí, ale Teda prsa 2× větší a jsem z toho nervni když se anj v autě pořádně nepripoutam :think: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
14.6.20 08:21

@Verysek7 ahoj kočko tak jak si dopadla, dorazila MS nebo jsi už byla u lékaře aby tě okoukl :think: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
14.6.20 08:40

Holky otázka za zlatého bludiszaka můžu mít falesnaka (test) po gynprodilu a zoladexu? Zkusila jsem testnout protože ty prsa mě fakt dost bolej a vyjela na mě okamžitě druhá carka :think: tak se neraduju ale bylo by to krasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
14.6.20 08:54

@Naomi14 ahojky na UTZ byla zatím jen tečka dnes jsem mám pocit 4+4 zatím se drží prcek. Na další kontrolu jdu v patek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
14.6.20 08:58

@Naomi14 koukám na tvůj testik čárka :srdce: vypadá krásně myslím si, že by to léky být nemuselo. Ale tak když jsme se snažili IUI a IVF jsem měla slabou čárku a pak z toho nic nebylo bylo to falešné. Nejlepe udělat zítra nebo za dva dny a když bude silnější je to jasné. Držím palce. :srdce: vypadá to nadějně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
14.6.20 09:08

@Verysek7 mám tu samou značku těch namacejcich testu co ty a nikdy mi to neudělal a dnes toto, no uvidíme zkusím třeba v úterý co z toho bude, raději se neraduju ale carka v letěla hned :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
14.6.20 20:18

@Naomi14 já mám každý jinou značku ten druhý je dr. Max od kamarádky. Ten první jsem tu měla starý ale asi mamatest nebo jak se to jmenuje. Nejraději mám ty plastové testy co se pocuraji. A nejdebilnejsi mi přijdou ty dr. Max. Zkus zítra a uvidíš. Věřím že bude zase krásná čárka :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
14.6.20 20:22

@Verysek7 já si myslím že je to z té injekce, nechci se radovat zkusím v úterý a když bude slabší nebo žádná tak nikam ani volat nebudu, jen mě to zarazilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
14.6.20 20:25

@Verysek7 já mám ted ty co máš pod vsdma tu krabku :think: a téma teď testuju často, ikdyz vím že bez ivf ti nejde tak testuju porad :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
14.6.20 20:33

@Naomi14 Držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
14.6.20 20:41

@Verysek7 děkuji jsi zlatá, jako co jsem se dočetla tak zoladex ukončuje těhotenství tak mě to zmatlo, protože dr řekl co jsem psala vejš že děloha je vejš a že asi ovu proběhla :think: nk nevím nevím uvidíme co z toho vzejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
14.6.20 21:05

@Naomi14
myslis, ze po Zoladexu to neni urcite, ale ten druhy lek neznam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
14.6.20 22:41

@Toluma co se snažím dohledat tak gynprodyl předepisuji na úpravu cyklu nebo na udržení plodů ale zase mi bylo odpovězeno že před zoladdxem musím mít ověřeno zda nejsem těhotná že zoladex případný plod znici :think: tak mě to zmatlo, předtím jsem po zoladexu ne testovala nebyl důvod, ale teď mě 14dni bolely bradavky a břicho ale ve čtvrtek na utz nic nebylo tak mi j pichly zoladex a pak mi j hned daly ten gynprodyl, ale jen ck jsem dostala ten zoladex tak za 2 hodiny natekla a strašně bolavá a citlivá prsa a trvá to do teď :zed: no uvidím zkusím v úterý další a t ok rozhodne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
15.6.20 07:58

@Naomi14 já jsem teď taky na mrtvici zase mi vyskočil vag. herpes. Se mi to minulý těhu taky dělalo, ale ne hned takhle na začátku. Jsem radši včera ani nezavadela utrous jsem se bála abych si něco někam nezatahla. Možná i dnes vynecham snad se nic nepos.. Nevím jestli mám aspoň polikat i když prý polikani nemá moc efekt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.