CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1834
16.6.20 08:31

@Verysek7 tak jsem tam volala, a ty léky to nezpůsobujou, prej na to nemají vůbec žádný vliv :think: :zed: takže jsem přej asi vážně těhotná že mám normálně přijít za těch 14dni co jsem objednaná na konzultaci a na kontrolní utz s tím že když se to Teda potvrdí tak že dobrý a když se to nepotvrdil tak budeme normálně pokračovat v ivf stimulaci :think: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
16.6.20 08:33

@Verysek7 přesně jak říkáš testnu třeba čtvrtek nebo pátek a uvidime :think: k apo jdu až 25.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
16.6.20 08:41

@Verysek7 Dekuji, to je dobre. Ja byla uz na konzultaci, ale nemohla jsem si vybrat lekare. Pak uz si vybrat muzes? Dostala jsem zadanku na odbery mam prijit cca 10 dc na utz a dalsi konzultaci. byla jsem u Dr Cabely a ten na me teda moc nezapusobil, spis vubec. Tak tomu se budu snazit pripadne vyhnout. Tak jsem byla i v jinych centrech, ale priklanim se k apolinari, tak se radeji jeste doinformovavam (neni to zdaleka moje prvni ivf, ale poprve menim centrum).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
16.6.20 08:49

@Petra Star ahojky, já jdu vždy na utz+ nějaká konzultace, pak zoladex pak MS, pak se objednám na 12dc znovu utz a případně nasazení stimulace takže injekce většinou, pak znova utz a když je vše dobré tak naplňují odběr když ne tak ještě jeden utz a pak tedy odběr, hele mě vždy bylo řečeno když to vychází na sobotu tak to dělají v pátek když na neděli tak to dělají az v pondělí, takže s víkendem já zkušenosti nemám, ani opu ani transfer vše jsem měla vždy v týdnu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
16.6.20 09:07

@Naomi14 tak super. Držím palce ať je vše jak má :srdce: a 25teho máš jen dobré zprávy. :srdce: já jdu teď v pátek tak doufám, že už prcek bude vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
16.6.20 09:14

@Naomi14
Ahojky Já bych teda takly řekla že je silnější ten dnešní… a jakože duch už to opravdu není… takže :potlesk: Budu ti mooooc držet palečky :palec: :palec: :palec:
Já jdu dneska ve 14na tu genetiku, tak sem od rána v nervu, i když mě už asi nic významného nečeká a jen se potrvdí to všechno co už mi bylo řečeno akortá to dostanu na papíře ofiko ale i tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
16.6.20 09:18

@Eva.e ahojky hele já na genetiku čekala 3 měsíce s tím že jsem 2× potratila v 6tydnu a 2× se to vstrebalo a stejně mi na genetice nic neřekly na papíře stalo že jsme naprosto zdravi a v pořádku a že až se někdy doplacam k tomu abych se objednala ve 12tydnu k nim na genetiku na kontrolu :zed: takže tobě moc mkoc držím palečky aby jste mohly frcet dal :hug: jinak děkuji už jsem jim volala ale to už jsem psala vejš tak držte palečky třeba se nám vážně zadarilo a pokorime přírodu :nevim: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
16.6.20 09:20

@Verysek7 a ty jsi byla na kontrole hned po tom co čárky byly stejně tmave? Premejslim že si pak zkocim na krev třeba v pondělí a uvidíme jestli tam vážně něco je či nikoliv, bojím se radovat a hlavně se teď budu zase bát vysadit prasky :zed: ale když to šlo bez nich tam to asi nebude problem :think: no každopádně děkuji a dal se budu hlásit a tobě moc moc držím palecky :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
16.6.20 09:39

@Naomi14
Nooo tak já čekám už 13 měsíců… Ale je to složitější tím, že sme čekali právě na ten pitevní protokol malého atd atd atd… Ale od těch posledníích odběrů, to zvládly docela rychle byli jsme tam s chlapem posledního března, takže 2 a půl měsíce čekala jsem, že to bude zas minimálně 4 jako sme čekali pokaždé když sme tam byli.
A ještě bychom se dnes měli dozvědět z které strany byla ta cystická fibroza, jestli z přítelovo, mojí nebo zda to byla mutace našich společných genů… Zároveň nám udělali odběry na takové ty základní věci co pak dělají v CARU, když jsem řekla, že bych pod nima chtěla zůstat jako pod Apolinářem… takže tím sme jakoby ušetřili čas, páč to pro car už budu mít v papírech od nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
16.6.20 09:41

@Naomi14
Tak si dojdi na krev a bude jasno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
16.6.20 10:16

@Verysek7
No oni te neobjednaji, reknou, ze tak dopredu nemaji rozpis. Takze ja take netusim, kdo tam bude A ze ke konkretnimu objednaji, kdyz vedi, takze kratkodobe treba na utz atp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
16.6.20 17:19

@Eva.e aha tak to je mi koc líto beru :,( ale ted už bude jenom a jenom dobre :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
16.6.20 17:20

@Toluma v příspěvku vejš píšu ze zkusím test ještě doma a pak půjdu na krev ale diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
16.6.20 21:38

@Naomi14
Tak máme konečné výsledky a zprávu v ruce pro CAR… nic nového neobjevili naštěstí…
Riziko zůstalo 50 na 50 s tím mojim syndromem,,, ale jelikož je to tak strašně vzácné…popsáno u 200 případů na světě neví sami v co všechno to může přerůst, způsobovat atd atd…
Jsou dvě možnosti, buď to IVF s PGT-M nebo při přirozeném početí je možnost nějakého vyšetření (není to plodovka - z té se to nepozná), musí se udělat ve 12tt, ale tím že je to tak specifické nemusí se výsledky stihnout do toho 14tt a pak by následovaly stresy, nebo zase porod mrtvého miminka… :(
Přenašeč Fibrozy jsem samozřejmě také já :D :zed: Ale tím, že chlap ne tak kdybych přenašečství předala, nebude ta nemoc aktivní prostě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
17.6.20 08:44

@Eva.e Teda tak to je mazec, a to pgd m znamená co? A když by sis nechala darovat vajíčko tak by se to nemuselo stát? Vůbec nevím co toto znamená a co vše to obnáší, je mi to koc líto když vidím že my co se snažíme a děláme pro to maximum se vždy najde něco co nás srazí do kolen :? Přeji ti hodně sil zlatíčko, a držím palečky ať je vše jen a jen dobré :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.