CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1474
16.10.13 18:31

@Nikohlava ahoj tak to jsi měla pěknou urodičku a co jak jinak krvácíš nebo ne ja v ten den a ted pořád trochu špiním :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
16.10.13 18:34

@nightgirl dekuji a drzim ti pesticky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
16.10.13 18:35

@Nikohlava děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
16.10.13 18:36

@janourek ahoj,dekuji moc… Jojo trocha jsem spinila ale ty bolesti mela jsi taky? A zitra naEt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
16.10.13 18:47

@Gabullka Pro mě byl 1pokus jen pokus tak jsem nepočítala s úspěšností. Nemám průchodný pravý vejcovod tak musím ob měsíc

@fragollinna píše:
@Gabullka Ahojky, tak jsem po OPU už doma. Šla jsem na řadu až poslední, takže jsem si docela dobře počkala, ale neva. Žílu mi napichovala sestra na 4×. Pardon za můj výraz, ale ony to jsou fakt jelita, mířila tam, kde žádná žila není. PO OPU jsem nevěděla, co mě bolí víc, jestli břicho nebo ruka :-D.
No, teď mě břicho trochu bolí, ale na prášek to není, zvládám to.
Jinak, k oplodnění získali 6 vajíček. Bylo jich víc, ale něco bylo nezralý, něco se nedalo. 3 oplodní klasicky IVF a 3 oplodní nějakou jinou metodou (myslím ICSI), to přímo vpraví spermii do vajíčka, aby byla zaručená vyšší úspěšnost. Stáhli mě o další 4.000 za tu lepší metodu, ale to je ok :-).
No a zítra si mám zavolat v 10:00 na výsledky, jestli se oplodnění zdařilo.

To je krásné na zítra na tebe budu moc myslet
@Nikohlava krásná úroda, moc držím palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
16.10.13 18:53

@Nikohlava jj zítra v deset třicet a ty už taky zítra no bolesti byly masakr i ted :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22897
16.10.13 18:56

@katkalaila dekuju :hug: uz mi zacina byt pekne zle, ale stale se bojim..uz mam dalsi testy koupene az do nedele ;) ted tu mam do zitra kamaradku, tak me drzi nad vodou, ze je to v poradku :D tak se aspon trosku odreaguju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22897
16.10.13 19:02

@petruska131 jeste ne..cekam do patku, budu testovat az do nedele.Kdyz to bude v patek porad v poradku, tak tam rano zavolam a obj na uz asi na utery, to mam odpolku a pak bych uz donesla neschopenku.Ale to bude brutalni rev a vycitani, no sileny to bude.. :,( bohuzel tam nemuzu poslat manzela, protoze budu muset predat klice od trezoru a podepsat to..ale ted se tim nechci nervovat, je mi z toho uplne na zhrouceni, ta me zabije!!!Muze si za to sama, ze je zla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
16.10.13 19:05

@Gabullka Tam to probíhá tak, že na 7:00 hodinu ráno musíš přijít a čekáš před CARem. Oni si od tebe vezmou zelený papír a cca v 7:15 vedou všechny na oddělení G3. Tam je přímo pokoj pro pacientky CAR, jsou tam 4 postele :-). Normálně si lehneš, přijde sestra, změří ti tlak a řekne, ať čekáte. Pak potupně chodí sanitář a odvádí si ženský na sálek. Pak tě přivezou na vozíku, přelezeš si do postele. Za hodinku dostaneš čaj, za další hodinu se jdeš vyčůrat, najíš se a vyndají ti kanylu. Použší tak ve 12:30 cca.
Jinak, ta žíla se napychuje kvůli kanyle, pak ti přes ní do žíly dávají látky k té narkóze :-).
Jinak, moc děkuji, myslím, že 6 vajíček je docela fajn :-)

• Citovat
  • Upravit
22897
16.10.13 19:06

@Gabullka jo jo, potichu dekuju :D
A ty se neboj, musis si rikat, ze to zmaknes na 1 a ze se podari, budu ti drzet vsechny palce co mam :hug: I kdyzmja bych asi taky panikarila, alemja jsem nervak od prirody bohuzel. Neboj, hlavne stres by to mohl pokazit, bud v klidu, to je nejdulezitejsi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
16.10.13 19:06

@Nikohlava To je fakt neuvěřitelná úroda, úžasný :-). Na mě teď odpol padlo spaní, že jsem zabrala na téměř 3 hodiny, jsem zvědavá, jak budu spát v noci.
Odpočívej, vem si případně i nějaké léky proti bolesti, aby se ti ulevilo :-).
6 vajíček je fajn, jsem ráda alespoň za ně, mohlo jich být více, ale 6 je dobrých :-)

• Citovat
  • Upravit
1547
16.10.13 19:31

@lucynka25 A kde pracuješ? Jestli to není tajné :-) Mě v práci dokonce i řekli, že jakmile se to povede, ať jdu na neschopenku, protože tady je to šílený psycho, tak ať si to tím nepokazím. Já sem dokonce chtěla jít na nemocenskou i teď, před IUI, protože sem se s Rožníčkovou bavila o tom a ona řekla, že zato, že ještě nemám děti, skutečně může ten stres, protože jinak to máme všechno v pořádku. Obvoďák byl v pohodě a dal by mi neschopenku na záda, že prý na měsíc, na dva, ale já se bojím, že to pak nedej bože nevyjde a budu namydlená. Podle mě by mě totiž pak už vyhodili, a to si nemůžu dovolit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
16.10.13 19:38

@janourek Tak ti drzim moc pesticky! Ja jdu na Et v po ;-) A dej vedet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
16.10.13 19:43

@fragollinna mas krasnou urodu!!! Take ti rekli pripadne ET v po? Ja si vzala Paralen nic vic nemohu a dostala jsem nejaky lek v Caru ale ten az na noc… Vecir urcite usnes jako miminko!!! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
16.10.13 19:47

@petruska131 Mám to v práci stejně stres k tomu jako servírka prostě občas musím něco těžkého zvedat, ale neschopenku nechci jelikož kdyby se to nepovedlo tak mi PAK ne prodlouží smlouvu :zed: taky si myslím že sem bloklá stresem, jenomže jak se od všeho odreagovat? :nevim:

Jinak vám všem držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.