Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@petruska131 neboj se, taky ti to dopadne dobre
ja jsem celou tu dobu tomu nedavala sanci, kor kdyz mi radka napsala, ze byla po 3.tak jsem uz pocitala s ivf, ze to nevyjde..i kdyz jsem tajne doufala..
povede se neboj, cela moje rodina mi drzi strasne palce a moc mi to pomaha, vcera kdyz jsem to napsala babi, tak mi po h napsala, ze letela do kostelicka se pomodlit za miminkolaby to bylo v poradku, hned me rozbrecela
uz aby byla streda, kazdopadne se testuju az do te doby, takze se do te doby asi nevyspim ![]()
Fragollinna díky za optání. Jde to. Ten první den to bylo asi nejhorší, teď si to tělo asi už zvyklo na ten nával hormonů. Dokonce i to špinění odeznělo, tak snad je to náznak dobrých zpráv ![]()
@Nikohlava děkuji děkuji, v pondělí dám vědět, jak jsem dopadla.
Holky, i když závidím (už bych to totiž chtěla mít za sebou), tak vám to moc přeju. A jsout o samé krásné zprávy, držím pěsti ![]()
@petruska131 den pred iui mi babi koupila 500kg malin, ze cetla, ze podporujou tehu, tak jsem vecer pred snedla vsechny, vydupala jsem si ten utrogestan-i kdyz podle nich ho nepotrebuji a jela jsem stazena domu, aby to ze me nevylitlo a pak doma jeste snad pul h svicku a curat jsem ani nesla, abych to udrzela co nejdyl a taky jsme do toho praskali 2× denne od st-pa..vic poradit nemuzu.Ale kazda jsme jina, ze? A jeste jsem tam zmoulala talisman-slonecka v jedny ruce s v druhy kristal od tatky, co ma pomahat od nemoci atak
nemysli si, ze jsem blazen…
![]()
@lucynka25 Já si říkám, že když máme všechny vyšetření a výsledky na jedničku, tak proč by to nemělo vyjít…ale zase když nám v minulém CARu plánovali styk po pregnylu, tak si říkám, proč to teda navyšlo předtím :-/
@lucynka25 To si rozhodně nemyslim
Já se spíš každý den utvrzuju v tom, že jsme snad ztracené sestry
To přemýšlení máme naprosto stejné
Já si s sebou vozim asi pět talismanů, co jsem dostala od rodiny a přátel právě pro štěstí u Apolináře
a taky myslím na to, jaký to bude asi problém po té iui ject 45 minut busem a metrem k autu a pak ještě hodinu autem domů :-/
Holky a nevite jak to je pak dal?
Kdyz jdu ve st na uz a bude vse doufam v poradku, co bude dal a kdo mi da tu neschopenku? oni nebo me soupnou zpet na svou gyndu i kdyz tam chci jednou rodit? do stredy daleko a ja se snad zblaznim, kdyz nevim co dal
dekuju
@petruska131 a kolikrat ti to tam takhle planovali s tim pregnylem?
Haha aspon nejsem jedinej blazinek
to je blbe ta cesta no, ja to mam teda pul hodky, ale jsem celkem naucena po tech 2letech se poradne stahnout a udrzet to i jsem mela problemy se zady a chodila na rehabilitace, tak me tam naucila cvicit panev na stahovani, udrzim to klidne tak dlouho dokud nemusim uz fakt moooc curat
jak jsi na tom ty, zkouselas to nekdy drzet v sobe a normalne fungovat, chodit a tak?
@Nikohlava Cítím se poměrně dobře. Bolí mě furt trochu podbřišek, ale jinak se cítím fajn
. Na zítřek se těším.
Neschopenku nějak neplánuji, podle mě se budu cítit v pohodě. Budu se šetřit, ale v práci se mi nic neděje, takže to podle mě bude ok. Ale samozřejmě uvidím, pokud by mi nebylo dobře, tak to nebudu lámat přes koleno.
A jak je tobě? Ustoupily bolesti?
@lucynka25 Zkoušela, ale nic moc teda
S pregnylem jsme to takhle měli dvakrát, tak snad do třetice s podporou iui by to mohlo vyjít. Minule jel přítel z práce a prý kousíček cesty podél něj, po poli, letěl čáp
Já sem hrozně pověrčivá, takže i v tomhle vidím dobré znamení
Jinak než bude to iui, tak tam ještě na kontrolu pojedem, tak přítel říkal, že by zkusil autem zaject až někam tam, abych se pak nemusela kodrcat MHD
Ale my Prahu moc neznáme, natož po ní jezdit, tak se bojíme, aby bylo kde zaparkovat :-/
@petruska131 ja jsem taky poverciva jak blazen
urcite ti to ted vyjde, kor kdyz budes obklopena talismany
s cestou ti moc neporadim, protoze neridim, ale kazdooadne to parkovani je naprd, ale urcite by bylo dobty dojet az k caru, usetris strasne casu a v sede to udrzis v pohode
a zkus ty maliny a jeste se cpu snad rok gs mamavitem+kys. listovou jeste zvlast, tak jsem prelistovana
a kdyz videl capa, tak je to jasny, uz hledal cestu k tobe
ja uz ani nevim jak cap vypada..jsem nevidela snad od detstvi..
@lucynka25 No neboj, na maliny už myslím
Já zase beru Femibion 800. A pila jsem 3 měsíce Nosifol. Myslím si, že tělo na to připravené mám
Já sem taky čápa x let neviděla
Hele, a ty víš, kolik se ti udělalo vajíček před iui? Že ti tam třeba rostou dvojčátka
![]()
@petruska131 to si nemyslim, co jsem tak vycetla, tak kdyz jsou tam 2tak na testu je to videt hned, ja jsem 15.den po iui a jeste to neni uplne ono //,ale sili kazdym dnem
je mi celkem zle, jeste ze mam volno, citim se jak prejeta nakladakem a lina jak ves, ale taky jsem se jeste poradne nevyspala od pondeli
hlavou mi furt srotuje ta debilni prace, urcite se nevyspim dokud tam nedam neschopenku pristi tyden-vysockuju ji nekde za kazdou cenu a pak si myslim, ze budu v klidu
ale jeste tyden v nervu..jdu jeste zitra pak mam na vikend malou neter, tak snad budu v klidu a pak jeste po, ut a ve st na odpolku uz musim donest papir, snad mi to daj v caru jinak pojedu kegyndasovi a posledni moznost obvodak..
A kolik jich tam bylo mi nikdo nerekl, ale pochybuju o 2catkach, staci bohate 1 ![]()
A ty na to jdes kdy teda?
@lucynka25 Taky chci pak okamžitě vysomrovat neschopenku
Mám příšerně vystresovaný zaměstnání a říkám si, že do iui to ještě vydržím, ale pokud by to, nedej bože, nemělo vyjít, dávám výpověď. Ten stres mi tady úplně zničil zdraví
Já to mám s obvoďákem domluvené, že by mi dal neschopenku
Jinak já bych měla jít cca 6.11. na kontrolu po injekcích, a to bude 7. DC, tak nevím, za jak dlouho pak půjdu na iui. Za jak dlouho po dopíchání inj. si šla ty? Nebo respektive, kolikátý DC?
@Nikohlava
tak dnes jsem podstoupila et a mám u sebe osmibunečnou prdolu tak a ted čekat jak to dopadne ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.