CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22894
17.10.13 13:43

@petruska131 neboj se, taky ti to dopadne dobre :lol: ja jsem celou tu dobu tomu nedavala sanci, kor kdyz mi radka napsala, ze byla po 3.tak jsem uz pocitala s ivf, ze to nevyjde..i kdyz jsem tajne doufala.. :D povede se neboj, cela moje rodina mi drzi strasne palce a moc mi to pomaha, vcera kdyz jsem to napsala babi, tak mi po h napsala, ze letela do kostelicka se pomodlit za miminkolaby to bylo v poradku, hned me rozbrecela :) uz aby byla streda, kazdopadne se testuju az do te doby, takze se do te doby asi nevyspim :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
17.10.13 13:43

Fragollinna díky za optání. Jde to. Ten první den to bylo asi nejhorší, teď si to tělo asi už zvyklo na ten nával hormonů. Dokonce i to špinění odeznělo, tak snad je to náznak dobrých zpráv :-)

@Nikohlava děkuji děkuji, v pondělí dám vědět, jak jsem dopadla.

Holky, i když závidím (už bych to totiž chtěla mít za sebou), tak vám to moc přeju. A jsout o samé krásné zprávy, držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
17.10.13 13:47

@petruska131 den pred iui mi babi koupila 500kg malin, ze cetla, ze podporujou tehu, tak jsem vecer pred snedla vsechny, vydupala jsem si ten utrogestan-i kdyz podle nich ho nepotrebuji a jela jsem stazena domu, aby to ze me nevylitlo a pak doma jeste snad pul h svicku a curat jsem ani nesla, abych to udrzela co nejdyl a taky jsme do toho praskali 2× denne od st-pa..vic poradit nemuzu.Ale kazda jsme jina, ze? A jeste jsem tam zmoulala talisman-slonecka v jedny ruce s v druhy kristal od tatky, co ma pomahat od nemoci atak :D nemysli si, ze jsem blazen… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
17.10.13 13:48

@lucynka25 Já si říkám, že když máme všechny vyšetření a výsledky na jedničku, tak proč by to nemělo vyjít…ale zase když nám v minulém CARu plánovali styk po pregnylu, tak si říkám, proč to teda navyšlo předtím :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
17.10.13 13:51

@lucynka25 To si rozhodně nemyslim :-) Já se spíš každý den utvrzuju v tom, že jsme snad ztracené sestry :-D To přemýšlení máme naprosto stejné :-) Já si s sebou vozim asi pět talismanů, co jsem dostala od rodiny a přátel právě pro štěstí u Apolináře :-) a taky myslím na to, jaký to bude asi problém po té iui ject 45 minut busem a metrem k autu a pak ještě hodinu autem domů :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
17.10.13 13:51

Holky a nevite jak to je pak dal?
Kdyz jdu ve st na uz a bude vse doufam v poradku, co bude dal a kdo mi da tu neschopenku? oni nebo me soupnou zpet na svou gyndu i kdyz tam chci jednou rodit? do stredy daleko a ja se snad zblaznim, kdyz nevim co dal :nevim: dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
17.10.13 13:56

@petruska131 a kolikrat ti to tam takhle planovali s tim pregnylem?
Haha aspon nejsem jedinej blazinek :lol: to je blbe ta cesta no, ja to mam teda pul hodky, ale jsem celkem naucena po tech 2letech se poradne stahnout a udrzet to i jsem mela problemy se zady a chodila na rehabilitace, tak me tam naucila cvicit panev na stahovani, udrzim to klidne tak dlouho dokud nemusim uz fakt moooc curat :D jak jsi na tom ty, zkouselas to nekdy drzet v sobe a normalne fungovat, chodit a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
17.10.13 14:29

@Nikohlava Cítím se poměrně dobře. Bolí mě furt trochu podbřišek, ale jinak se cítím fajn :-). Na zítřek se těším.
Neschopenku nějak neplánuji, podle mě se budu cítit v pohodě. Budu se šetřit, ale v práci se mi nic neděje, takže to podle mě bude ok. Ale samozřejmě uvidím, pokud by mi nebylo dobře, tak to nebudu lámat přes koleno.
A jak je tobě? Ustoupily bolesti?

• Citovat
  • Upravit
1547
17.10.13 15:00

@lucynka25 Zkoušela, ale nic moc teda :-D S pregnylem jsme to takhle měli dvakrát, tak snad do třetice s podporou iui by to mohlo vyjít. Minule jel přítel z práce a prý kousíček cesty podél něj, po poli, letěl čáp :-) Já sem hrozně pověrčivá, takže i v tomhle vidím dobré znamení :-) Jinak než bude to iui, tak tam ještě na kontrolu pojedem, tak přítel říkal, že by zkusil autem zaject až někam tam, abych se pak nemusela kodrcat MHD :-) Ale my Prahu moc neznáme, natož po ní jezdit, tak se bojíme, aby bylo kde zaparkovat :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
17.10.13 15:12

@petruska131 ja jsem taky poverciva jak blazen :lol: urcite ti to ted vyjde, kor kdyz budes obklopena talismany :lol: s cestou ti moc neporadim, protoze neridim, ale kazdooadne to parkovani je naprd, ale urcite by bylo dobty dojet az k caru, usetris strasne casu a v sede to udrzis v pohode :D a zkus ty maliny a jeste se cpu snad rok gs mamavitem+kys. listovou jeste zvlast, tak jsem prelistovana :lol: a kdyz videl capa, tak je to jasny, uz hledal cestu k tobe :lol: :lol: ja uz ani nevim jak cap vypada..jsem nevidela snad od detstvi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
17.10.13 15:22

@lucynka25 No neboj, na maliny už myslím :-) Já zase beru Femibion 800. A pila jsem 3 měsíce Nosifol. Myslím si, že tělo na to připravené mám :-) Já sem taky čápa x let neviděla :-) Hele, a ty víš, kolik se ti udělalo vajíček před iui? Že ti tam třeba rostou dvojčátka :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
17.10.13 15:35

@petruska131 to si nemyslim, co jsem tak vycetla, tak kdyz jsou tam 2tak na testu je to videt hned, ja jsem 15.den po iui a jeste to neni uplne ono //,ale sili kazdym dnem :lol: je mi celkem zle, jeste ze mam volno, citim se jak prejeta nakladakem a lina jak ves, ale taky jsem se jeste poradne nevyspala od pondeli :zed: hlavou mi furt srotuje ta debilni prace, urcite se nevyspim dokud tam nedam neschopenku pristi tyden-vysockuju ji nekde za kazdou cenu a pak si myslim, ze budu v klidu :dance: ale jeste tyden v nervu..jdu jeste zitra pak mam na vikend malou neter, tak snad budu v klidu a pak jeste po, ut a ve st na odpolku uz musim donest papir, snad mi to daj v caru jinak pojedu kegyndasovi a posledni moznost obvodak..
A kolik jich tam bylo mi nikdo nerekl, ale pochybuju o 2catkach, staci bohate 1 :dance:
A ty na to jdes kdy teda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
17.10.13 15:45

@lucynka25 Taky chci pak okamžitě vysomrovat neschopenku :-) Mám příšerně vystresovaný zaměstnání a říkám si, že do iui to ještě vydržím, ale pokud by to, nedej bože, nemělo vyjít, dávám výpověď. Ten stres mi tady úplně zničil zdraví :-( Já to mám s obvoďákem domluvené, že by mi dal neschopenku :-) Jinak já bych měla jít cca 6.11. na kontrolu po injekcích, a to bude 7. DC, tak nevím, za jak dlouho pak půjdu na iui. Za jak dlouho po dopíchání inj. si šla ty? Nebo respektive, kolikátý DC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
17.10.13 15:48

@Nikohlava
tak dnes jsem podstoupila et a mám u sebe osmibunečnou prdolu tak a ted čekat jak to dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
17.10.13 15:52

@janourek jéééé, super :-) gratuluju a držím palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.