CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22894
17.10.13 16:16

@petruska131 mam uplne ten sami nazor, nevyjde jdu po 6,5letech pryc, bud na jinou prodejnu nebo uplne :cert: mam taky psycho :poblion:
Ty si neco pichas? :nevim: ja mela jen 1injekci pregnylu den pred iui jinak nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
17.10.13 16:17

@janourek :potlesk: drzim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
17.10.13 16:17

@janourek Úžasný, moc gratuluju :-). Mě to čeká zítra. Jak to ET probíhá? Bolí to? Pustí mě hned domů? Mám z toho trošku strach :oops:

• Citovat
  • Upravit
815
17.10.13 16:48

@janourek JUUUUUPPÍ MOC GRATULUJI A VĚŘÍM, ŽE TO DOPADNE SKVĚLE!!! Co ti rekli na spineni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
17.10.13 18:28

@fragollinna jojo je mi lépe ale břicho moc nafouklé :-/ Na noc mám ty léky a po nich je mi lépe ještě víc :-)
Držím ti pěstičky na zítřek v kolik tam máš být? A s tou neschopenkou uvidíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
17.10.13 19:16

@Nikohlava Jsem ráda, že je ti lépe :-). Nafouklé břicho mám taky, ale to přejde. A co ti dali za léky na noc? :-)
Zítra tam mám být ve 12:00 hodin, mám trochu strach, nevím, jak to bude probíhat :-).

• Citovat
  • Upravit
1474
17.10.13 21:18

Fragollinna @Nikohlava nebolí lehounce to jakoby štípne a trochu tlak normálně ale já mám hodně narostlou sliznici sedmy den cyklu jsem ji měla 10mm a trvalo to ani ne pět minut a šla jsem domů na špinění že to nevadí už je to v pohodě už jsem přestala tak držím vám palečky at můžeme čekat spolu :mrgreen: :andel: :andel: :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
17.10.13 21:20

Jinak všem moc děkuji za podporu :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
17.10.13 22:28

Holky teď to tady po práci vše dočítám, moc moc vám všem držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
17.10.13 22:39

@petruska131 Ničeho se nebojte také Prahou normálně moc nejezdime a tam to vůbec neznáme. Jezdime jen podle navigace a parkujeme v ulici viničná, je tam automat na koruny a ještě se nám nestalo, že bychom nezaparkovali, tak snad také budete mít štěstí :-) Jen to chce mít rezervu v čase, občas to fakt dost stojí :cert: fronty jak čert

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
18.10.13 07:08

@Radkkaa :mrgreen: my jsme ale dvojka cooo :mrgreen: porad jen docitame…ja jsem dnes 11dpo a uz mam Ms pocit, takze ani nase plodne obdobi po laparce asi nepomohlo :roll: v pondeli do CARu ach jooo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
18.10.13 09:09

@Radkkaa @Liskynka, já taky dočítám a nestíhám :D Všem, co jdou na ET držím palečky!
@lucynka25, ty se už přestaň kvůli té práci tak stresovat. Jsi těhotná, takže jde všechno ostatní stranou. Priorita je pro tebe teď fazolka ;) a všechno (všichni) ostatní jsou nepodstatní. Ber to tak.
A @Liskynka, ty už víš, jestli jsi po té laparce těhotná? :oops:
Jinak já hlásím, že jsem si dnes poprvé píchla. Ve středu jdu na UZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
18.10.13 10:05

Ahoj holky, tak žádný embryotransfer nebude. Dnes mi volali a že se špatně vyvíjejí. Jedno je teprve dvoubuněčný, další 5ti buněčný a poslední čtyřbuněčný s fragmenty. Kdybych se nezeptala, tak by mi ani neřekli, kde je problém.. Nevím, co to jsou fragmenty, nevím, proč 5ti buněčný je špatně. Tak rychle mě ta embryoložka utla, že jsem se ani nestihla zeptat. Čekáme do pondělí.
Osobně přestávám CARu nějak důvěřovat, k MUDr. Rožníčkové a k Ukrajince mám naprostou averzi. Ze začátku to posrala stejně Rožnice, folikuly mi dorostly jen díky Řežábkovi, ale bylo jich i tak maličko, tím pádem málo vajíček.. Kdyby bylo třeba více vajíček, tak by některé bylo v pořádku. Upřímně přemýšlím nad změnou centra..

• Citovat
  • Upravit
198
18.10.13 10:19

Fragollinno, to je mi moc líto. Ale zřejmě opravdu nebyly tak kvalitní, když se nejdřív nevyvíjely a pak najednou narostly. Jakou dávkou jsi na začátku stimulovala? S tou změnou centra nevím… Já byla tehdy v Gennetu a přišlo mi, že se s ničím nemažou, nic pokud možno neřeší, na všechno bylo jediný řešení, tj. IVF (to je totiž nejvýdělečnější…). Přešla jsem odsud k Apolináři. Ale co pročítám různý diskuze, tak si zase Gennet chválí. Jen musí člověk počítat, že v soukromém centru je všechno dražší…
No, drž se!!! Myslím na tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
18.10.13 10:30

@Gabullka zlaticko to se uvidi v pondeli…jest :roll: li budou // nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.