Častá bolest nohou u čtyřleté
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Častá bolest nohou u čtyřleté
Ahojte, moje 4,5 letá dcera si posledních pár týdnů stěžuje docela často na bolest nohou. Nikdy nebyla extra chodec ani cyklistka, ale v poslední době se to ještě zhoršilo. Hlavně si pořád stěžuje na bolest nohou a únavu. Ale zase když ji něco baví, dokáže řadit půl dne a až pak padne do postele. Myslíte, že je lepší to řešit s doktorkou nebo je to běžné-růst apod. Mělo to podobně některé z vašich dětí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Borelioza napřiklad…vlastní zkušenost. Nebo EBV, nebo cokoliv jiného. Pokud to trvá pár týdnů, už bych byla u pediatra a chtěla krevní testy.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
No, já bych pro jistotu šla k doktorce at vyloučis ty horší moznosti. A jaké má boty? Může to být třeba i nevhodnými vítána, taky růstové bolesti(tam zabírá kapat vigantol případně jiný vitamin D…)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Měla jsem dlouhodobě stejný problém u syna. V té době 3 až 4 roky. Teď 4,5 roku a je to lepší. Dříve se mi často v noci budil s pláčem, že ho urputně bolí nožičky. Byl skoro k neutišení. Přes den ok.Byla jsem již tehdy u Mudr., která nám na to řekla, že ať přidáváme vit D a že se jedná o růstové bolesti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Též jsem si vyžádala test na Boreliozu, byla negativní. Na druhou stranu je pravda, že se může Borelie projevit klidně až po x letech a do té doby se i hůř z testů určuje. Nicméně věřím, že ji neměl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Moji ctyrletou dceru to taky trápilo a přešlo to samo od sebe - bylo to skokovým růstem. Pomáhalo mazat chladivym gelem-mentolkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jo, dokonce jsem zpětně zjistila, že za dobu největších dlouhodobých bolestí vyrostl o 5 cm( za 3,5 měsíce leden až duben)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Pokud ji to bolí večer, když je v posteli a v klidu, jsou to růstové bolesti. Na to stačí hřejivý masážní gel nebo alpa a vlněné ponožky. Dbát na to, aby dítě neprochladlo a pokud ano, tak večer teplou vanu. Ale pokud to bolí i přes den, zpozorněla bych a chtěla vyšetření.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Bodavá bolest po sexu
- Šílená bolest zubů a trhání
- Krev v moči bez bolesti
- 40+2 bolest břicha
- Bolest krku od ucha k rameni
- Bolest beder, namožený sval?
- Bolest mandlí po extrakci zubů
- Bolest břicha a nevolnost. Možné těhotenství?