Časté čůrání ze stresu
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ano, je to časté - googli hyperaktivní močový měchýř.
To co se potřebuješ učit je a) kompenzovat stres b) zvládat svou úzkost. Pro tělo je distres a úzkost biochemicky víceméně to samé a oboje tě nutí vyměšovat se.
Mrkni třeba sem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ano, při maturitě i státnicích jsem pořád běhala na malou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@ProfZav me to zacalo z niceho nic, ale je pravda, ze se citim ve stresu. Nejhorsi je, ze jak na to clovek zacne myslet, tak se vystresuji jeste vice :/
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@momo203 a odeznelo Vam to?
Ano, vím, že jsme to tehdy řešili i u lékaře. Ten sám říkal, že
to může být ze stresu. A nějak to odeznělo, už si přesně nevybavuji jak
nebo kdy, ale teď už s tím problém nemám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já mám hyperaktivní močový měchýř už několik let, lítám pořád, brala jsem na to spousty léků a nic nepomohlo, teď je zvažován botulotoxin, protože mě to hrozně obtěžuje a taky se pomalu nedoplatím na veřejných wc, která mám všude zmapovaná. Ale ve stresu je to ještě horší. Třeba když jdu z domu někam ven, tak jdu třeba 5-krát po sobě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Lollitka a to Vám začalo z ničeho nic? Není to spíše psychické?
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Lollitka a to Vám začalo z ničeho nic? Není to spíše psychické?
Začalo mi to po tom, co jsem měla půl roku permanentní cévku a na ní pořád záněty včetně např. Pseudomonády. Po jejím vyndání a přeléčení zánětů jsem začala pořád chodit čůrat, byla jsem teď na urodynamickém vyšetření a mám hrozně malou kapacitu močového měchýře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Lollitka moc Vás lituji. Já myslela že se s tím člověk narodí a ne že ho může dostat.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Lollitka moc Vás lituji. Já myslela že se s tím člověk narodí a ne že ho může dostat.
Nene, to vůbec ne, může se to objevit kdykoliv během života, ten hyperaktivní močový měchýř.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Lollitka to je hrůza. Já jsem teď hodně ve stresu. Jsem hodně citlivá a vše si hned beru a se vším se stresuji.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Lollitka to je hrůza. Já jsem teď hodně ve stresu. Jsem hodně citlivá a vše si hned beru a se vším se stresuji.
No stres časté močení zhoršuje, já i když ještě neměla hyperaktivní močák, tak třeba před zkouškami jsem pořád na wc lítala. Jinak já jsem taky pořád ve stresu a taky všechno moc řeším a jsem citlivá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Po čůrání se necítím čistá
- Častý sex - problémy s intimní partií
- 2,5 roku zadržuje čůrání než dostane plenu
- 4,5 měsíce a časté buzení
- Častá bolest v krku co to způsobuje
- Jak často by se měly provádět odběry krve v těhotenství?
- Jak často jste převlékali miminko?
- Časty hlad a chuť
Je možné ze stresu chodit často na malou?