Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Ilus… mam moznost netu doma.Taky jsem na nem kazdy den
..nooo ja uz se moc moc tesim na mimisky… Uz at je mam u sebe…Ted zrovna jsem v praci,donesla jsem neschopenku..Tak tady s kolegynkou kecame.Ted tedy ne,ma zakaznici
..Jestli chces,muzes pi pisnout na ICQ mas take???Zatim posilam par pozdravu a ja se zitra ozvu se svymi pocity
Zatim papa… Ja se taky uz vidim,jak se pozoruji
… Tak at ti mimiskove krasne rostou!!!!!
Jino ja mam jen skype a momentalne mam brachuv notas tak mu tam nechci nic navic instalovat, ale normalne fakt asi mam tmavsi bradavky takze si rikam ze to urco klaplo ![]()
Ahoj holky tak jsem jukla byla jsem zvědavá,jak pokračuje Ilča
moooooooooooooooooooc se mi líbí,jak se k tomu stavíš uplně si vzpomínám na sebe prostě jsem byla těhotná a basta
to,že bolí prsa je dobré znamení a jak čtu tak ti tmavnou bradavky tak já je měla v těhu snad černý
Ilčo straaaaašně ti držím palečky moc na tebe myslí a držím palečky si dobrá ,že sis nedělala test já si ho udělala10 den po a pak každý den do kontroly.Ukazaly se mi tam totiž iž po těch 10 dnech 2 čárky a já tomu nemohla uvěřit a dělala jsem oak pořád dokavat nebyly uuuuplně tlustý.Poprvé byla totiž slabá,ale byla tam.Určitě tam jsou a moooc se jim u tebe líbí!!!A co ty Judy,jak je a vy ostatní holčiny?
Ahoj Luci to je bezva ze si tu ![]()
No ja sem zatim dneska 6 nebo 7 den po ET no nevim jak to mam pocit jestli tam mam pocitat vcetne ET nebo ne. No vcera sem mela chvilku ani ne tak ze bych neverila tomu ze nejsem tehu ale proste sem si pobrecela a ulevila a bylo lip. No taky vaham ze v patek testnu je to taky 10 den. Ale vaham bojim se ze tam nebude ta druha aspon slaboulinka no uvidim ale verim ![]()
A jak se vubec mas co delas co prcek jak proziva horka?
Ahojky Ilčo já měla tenkrát taky strašný strach se podívat na ten test ,abych nebyla zklamaná,uvidíš já byla hrozně zvědavá .Neboj tobě to vyšlo!!! Kubajs to snaší dobře a my mu koupili bazének tak se na chatě rachá má vodu rád a já mám tyhle teploty ráda jen nesmíme být v bytě v paneláku
,ale my tu máme celkem fajn a spíše jsme ted venku mimo Prahu a ted přes léto tu budem minimálně.Držím palečky!!!!!
no porad doufam a verim ze to klaplo dneska je to tyden co sem byla na ET tak jeste musim aspon 3 dny vydrzet.
No ja mam taky tohle teplo rada, rada chodim jen v satech a ne zadny vrstvy navrch, no ale ted me stve ze musim byt doma ze mam tu neschopenku tak je mi to doma dlouhy a ani do vany nemuzu ta natos do bazenu ale to vydrzim a tesim se az budu mit aspon vychazky to budu cochvilka u nasich oni maji bazen tak budu aspon rachat nohy a valet se ve stinu
tesim se ![]()
Tak to je opruz mě dali hned neomezené vycházky měla jsemm lležet jen 3 dny,ale co doktor to jiný názor a podle mě můžeš i jako těhotná do bazénu a když je to u Vašich tak to je i udržovaná vodička nee a existují takové tampony jen do vody,ale nevím jestli,jako těhulka je můžeš
S tím testem to vydrž co nejdéle já jak byla nedočkavá tak jsem se bála ,že tu čárku vidím jen já
![]()
No budu se snazit ale nevim nevim jak to vydrzim ale driv jak v patek netestnu. No ja to mam primo v papirech ze nesmim do vany ani do zadny jiny vodni nadrze, ale verim ze asz bude potvrzeno a budu treba ve 2 mesici tak mozna zacnu do bazenu a taky vim ze u nasich je voda snad vporadku.
Jinak taky se bojim ze z toho budu magrit kdyz se tam neobevi a nebo kdyz se obevi. A co si delala celou dobu co si cekala na testovani? Ja sem porad na netu a nebo spim. No jinak se porad sleduju a co ty jak si byla na tom ty?
no mě to docela uteklo chodily za mnou známí,pak jsme jezdili ven a já jsem nezmar dávala jsem do pořádku byt
,ale doma bych celé těhu.být nechtěla a taky jsem nebyla pořád jsem myslela je tohle píchání na boku dobré nebo je to špatné no blázen a bylo mi dobře tak jsem se vrátila dopráce.myslím si ,že pokud zdrav.stav povolí tak je to i lepší podle mé gyn.bych ani neměla vylézat ven a nic dělat
ale to je podle mne horší
No ja sem skoro cely dny sama doma, semtam sem vleze tchyne zrovna vcera me upozornovala ze mi spadl kvetinac a doporucovala ruzny zpusoby upevneni
no normalne me to nevadi ani ona ale vcera mi to pilo krev.
Manza toho ma moc tak je porad v trapu, sice kdyz tu je a pokud neusne tak se mi snazi venovat ale moc to nestaci. No a kamaradk co je tehotna a chtela se stavit no tak ted maji delniky na stavbe takze je hlida nebo co a na me taky nema cas, pak je tu i vic kamaradek co slibovaly ze pokud budou mit cas tak se stavi ale nejak se nestavuji a ja je uhanet nechci. Takze sem rada ze mam tady vas ![]()
Jo takové kamrádky mám taky
Neboj zachvilku tě pustí aspon ven.A co dělá manžel,že je pořád pryč?Já mám ted chvilinku než se prdolka vzbudí.Ilčo ty sis nechávala zavádět 2 eskymáčky vid?Já taky,ale jednou ze mně vyšla taková,jako červená nitka a pak už nic a pak na ultr.byl jen Kubík.
to je dobre ze spinka, no ze me taky cosi malinkeho cervenohnedeho kdysi vyslo a od te doby nic. No ale zeme od odberu yvchazeli semtam malinkaty hnedy kousky. Jen jednou vetsi.
No nevim jestli sem te spravne pochopila, my sme si nechali zavest 2 embrijka a 2 sme si nechali zmrazit. Ale doufam ze je nebudeme muset pouzit.
No manza dela ve stavebninach obchodniho manazera a prac dobu ma od 7 do 5 vecer ale jezdi nejdriv v 6 vecer a nekdy i pozdejc a taky figuru je ve fotbalovym spolku no a to ma tak plno povinnosti.Ted v nedeli poradali detsky den tak tyden predtim samam schuze a pripravy a ted zase sami ulizeni a protoze jim pomahali hasici a ti ted v sobotu maji 100let vyroci tak zasde naoplatku pomaha jim. No je to na bednu semtam me to ser… ale zatim to moc neresim. Proc se rozcilovat
![]()
Tak to toho manžel má hooodně! Jo,jo pochopila si to dobře my je měli zmražený tak jseme jim říkali eskymáčci
to víš,že je nepoužiješ necháte si je až budete chtít další ![]()
Luci tak vam klapl prvni pokus nebo ne? Nejak sem se do toho sama zamotala.
Ted sem tu mela manze donesl mi vysnenou tucnackou bagetu a ja sem div nechrochtala, je to moje zlaticko sice uz je fuc ale je muj a zase pride ![]()
No tak hlavně,že se stará a nech si chutnat
jo,jo nám vyšel první pokus,ale když jsem měla jít na transfer embrijek tak tam malovali zavírali celé sanatorium
tak nám to posunuli proto jsme pak měli eskymáčky ![]()