Čeká nás KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1826
29.8.11 10:49

Neviem,kolko u nas stoji KET, to sa len dozviem,ale tipujem tak 5000 - 7000… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
29.8.11 10:51

Moze sa ta alergia na embryja vyvinut aj casom alebo tam proste je hned od zaciatku????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
29.8.11 11:02
Anavi píše:
Moze sa ta alergia na embryja vyvinut aj casom alebo tam proste je hned od zaciatku????

myslíš zvýšené protilátky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
29.8.11 11:02

Ivanko, já jsem nikdy neslyšela o alergii na embrya? Myslíš, že to vážně existuje? Vím, že člověk může mít zvýšenou imunitu a tím pádem se tělo zbavuje vehementnějc cizorodých látek (i embryí).
Ale na snížení imunity nám v centrech dávají například ten prednison.

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
29.8.11 11:18
Anavi píše:
Ahojte,ozvala sa mi kamaratka, bola na 3. IVF, bohuzial , opat to nedopadlo, je velmi nestastna… :cry: Pytala sa ma,kde moze byt chyba,ked maju vzdy vyborne embryja / teraz az hat. blastocysty / a nikdy sa neuchytia…cim to moze byt? Alergiou na embryja, vytvara proti nim protilatky? Ako sa to da zistit? Neviete mi niektora poradit???? Dr. ju nikam neposlal,len poradil skusit native.....
Dakujem
Ivana

Nechala bych si udělat genetiku a imuno což dělaji v Praze v Podolí a to hodně řekně v čem může být zakopaný pes :pankac: tu genetiku teda asi v každým větším měste ale imuno je asi nejlepší Podolí :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
29.8.11 11:19
Kleofasek píše:
Ivanko, já jsem nikdy neslyšela o alergii na embrya? Myslíš, že to vážně existuje? Vím, že člověk může mít zvýšenou imunitu a tím pádem se tělo zbavuje vehementnějc cizorodých látek (i embryí).

no jejej u nás v diskuzi máme 2 holky co jedna má alergii na embria - trofoblast a jedna na sperma což je možná příčina neúspěchu a Martinka moje dlouholetá kamarádka, tak ta to měla taky přeléčili jí a má krásnýho Martínka :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
2186
29.8.11 11:19

protilátky jsem měla já, ale teďka už je zvýšené nemám, může se to změnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princessjane0900
29.8.11 11:21
Kleofasek píše:

Jj Kleofášku řeší se to Prednisonem a minimálně 3 týdenním nesexem a přesně tak souvisí to i imunitou jak píše Evík :cert:
Anavy - 7000 to uz je teda pak fakt mazec cenovej :poblion:

• Citovat
  • Upravit
1826
29.8.11 12:28

Dakujem vsetkym za odpovede.....
co vsetko moze byt pricinou neuspechu je fakt hrozne :cry:

Princess: a tu imunologiu si ma ona sama vypytat od Dr.? Na genetike uz boli a vsetko je ok…mna vzdy zarazi,ked Dr. robi len „pokusy“ ,ale nic ine neriesi :-( Takto ma kamoska vsetky IVF platene poistovnou za sebou a nic z toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
29.8.11 12:32

Som tak na pochybach,…neviem,ci si mam aj ja ten prednison pre istotu vypytat od Dr. pred KET alebo nie :nevim:
Ked sa objednam na konzultaciu ,tak si vezmem so sebou papierik s otazkami :mrgreen:

A moze ta „alergia“ vzniknut aj casom? Pred rokom nebola a teraz je?????
Ak to beriem logicky,tak ano,presne ako alergia na potraviny a tropicke ovocie,ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princessjane0900
29.8.11 12:38
Anavi píše:
Dakujem vsetkym za odpovede.....
co vsetko moze byt pricinou neuspechu je fakt hrozne :cry:Princess: a tu imunologiu si ma ona sama vypytat od Dr.? Na genetike uz boli a vsetko je ok…mna vzdy zarazi,ked Dr. robi len „pokusy“ ,ale nic ine neriesi :-( Takto ma kamoska vsetky IVF platene poistovnou za sebou a nic z toho…

Já jsem si o ní řekla v Caru a bezproblému mi jí dali :mavam: jj to je mno :cry: :zed:

• Citovat
  • Upravit
1826
29.8.11 12:40

princess: dakujem , idem jej zavolat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princessjane0900
29.8.11 12:42
Anavi píše:
Som tak na pochybach,…neviem,ci si mam aj ja ten prednison pre istotu vypytat od Dr. pred KET alebo nie :nevim:
Ked sa objednam na konzultaciu ,tak si vezmem so sebou papierik s otazkami :mrgreen:A moze ta „alergia“ vzniknut aj casom? Pred rokom nebola a teraz je?????
Ak to beriem logicky,tak ano,presne ako alergia na potraviny a tropicke ovocie,ze?

Někdo jí má celou dobu s jedním partnerem ale s druhým jiným už jí nemá někdo jí nemá vůbec a někdo na to prostě trpí to takhle těžko říct jako Predniseonem se to řeší ale v první řadě by jsi to měla mít z toho Podolí zjištěný zda to máč či ne protože ti z jistí v jakej míře to máš jakou léčbu zahájit zda půl roku sex s kondomem a pak kontrola nebo jak vysoký dávky prednisonu atd než abys to brala třebas úplně zbytečně ale mění se to já jí taky měla pak mi jí zaléčili a pohoda a po porodu jsem jí zas měla a teď už jí nemám takže se to mění mno :nevim: hlavní je prý taky důležitý ít hotovou cytologii takže komplet tesny včetně kultivaci na pohlavní choroby, mykozy, chlamídie atd to co s enedělá z krve ale nabírají to z pulči pač i blbý chlamídie můžou mít vliv na neúspěch a rozhozenou BI takže i ti doporučí nechat si vyšetřit tohle :cert:

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
29.8.11 12:43
Anavi píše:
princess: dakujem , idem jej zavolat :wink:

vůbec NZ :palec:

• Citovat
  • Upravit
1826
29.8.11 13:03

princess: vidis, som stary inventar v neplodnosti a toto neviem…,teda ani so mnou to Dr. neriesil :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí