Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No taky dítko mám a po dalším toužím proto,že vím,jak je to úžasný toho prcka mít…
Prostě to „potřebuju“ještě jednou
Petra Z píše:
No taky dítko mám a po dalším toužím proto,že vím,jak je to úžasný toho prcka mít…
taky to tak mám, vždycky jsem chtěla jedináčka a až někdy asi loni jsem si uvědomila, že chci u druhé dítě, a jistota sílila
nějak si neumím představit, že už nikdy neporodím, že toho drobečka už nikdy nebudu držet apod., je to pro mě svým způsobem horší představa než předtím
ale jako objektivně vím, že bych se měla utěšovat tím, že mám už jedno dítě, ale bylo by to pro mě hrozné ![]()
Petra2829 píše:
Ano já dítk amám,ale přítel nemá a myslím že není rozdíl toužit po prvním a po dalším.Ale nezlob se pokud to vidíš,nebo vidíte jinak.Já tomu věřím že se to štěstíčko unaví a to minečko mít budeš.A nejen ty ,ale spousta jiných snažilek co tu jsou.Dobrou noc a tfuj tfuj pro štěstí.
Né já se nezlobím…jenom jsem to tak cítila,že když se Ti nedaří tak ty neúspěchy nejsou až tak bolestivý o když samozřejmě není to příjemné a určitě Tě to mrzí…ale máš dcerušku a její úsměv Ti všechno vynahradí.Snad mě rozumíš..no a jak píšeš každá to cítíme jinak…já jenom to prostě nemůžu vzdát a dokud mě budou síly stačit tak budu makat…vydržela jsem to skoro 15let tak snad už se můj běh na dlouhou trat blíží ke konci.Tobě přeji též aby se Ti to podařilo a ket měl úspěch ![]()
Je jasný,že si řeknu,mám Matese…
a je pravda že jeho „maminko,mám tě rád“ je nadevše a hned mi je o moc líp..
Ale zase jak psala Evča…vždyt já bych se těšila i na ty porodní bolesti ![]()
dnes jsem byla za mou sestrou,za 5 týdnů rodí a když jsem viděla,jak jí mimčo dělá boule na břiše,tak jsem jí záviděla ![]()
Petra Z píše:
Mě dneska při tom zákroku řekl doktor staršně hezkou věc a tak jako mě tak i Tobě to vyjde…chce to asi čas a až přijde ta správná doba tak se nám to podaří.Mám kamarádku a ta nemohla mít děti 25let…10IVF a vše na co si vzpomeneš…cysty..endometriozu..poškozený vejcovody atd.No nedostala ms a myslela si,že je v přechodu a dneska má dvojčátka bez umělka ve 45letech…no u mě ten zázrak nečekám protože mám jeden částečný vejcovod,ale snad mě vyjde umělko,ale je vidět,že někdy to chce opravdu čas a ten jak se říká přináší ovoce.Tak držím palečky
![]()
Denisko.....no zase pokud se to nepovede tak do roka a půl končím…
V říjnu mi bude 37 a pak už bych asi váhala…
Ale víš jak…nikdy neříkej nikdy ![]()
Petra Z píše:
Denisko.....no zase pokud se to nepovede tak do roka a půl končím…
V říjnu mi bude 37 a pak už bych asi váhala…
Ale víš jak…nikdy neříkej nikdy
No já si dala hranici a to je 40.let a bud si jistá,že jsem taky už několikrát končila.Nejvíc mě položilo mimo děložní těhu kdy mě praskl jak vejcovod tak kus střeva a to nebyla fakt prdel,protože jsem byla na sále skoro pět hodin a ještě mě museli rozdýchávat…to bylo strašné a já se na pár let s umělkem rozloučila než jsem našla sílu se do toho zase obout.Ted spíš mě každý neúspěch položí psychicky a musím hodně se sbírat než zase vstanu.Ale už cítím,že to prostě nejsem já a srdíčko je na jednom místě hodně moc pochroumané,ale na druhou stranu jsem zdravá a to je moc důležité,protože dneska tu jsem a zítra už nemusím.No nemluvím jen tak…před pár lety mě srazilo auto a opět jsem vyhrála ten boj největší.V pátek jsem viděla mrtvýho motorkáře na silnici a dneska opět při cestě z car jsem viděla děsnou bouračku a opět mrtví..takže vím,že to nejdůležitější je zdraví a život a to další se vždycky nějak dá zvládnout.No já jsem už taky stará herka a musím se taky snažit abych to stihla ještě než půjdu do přechodu hi hi
Denčo…teda taky sis užila co.....
ale ono to klapne---jednou
někdy
brzy ![]()
Petra Z píše:
Denčo…teda taky sis užila co.....
ale ono to klapne---jednouněkdy
brzy
No jo no,ale člověk zapomene a je zase dobře.Spíš bych řekla,že mě víc bolí ted ty neúspěchy.Dneska jsem si dokonce přála aby mě řekl,že tam třeba něco našli a proto se nedaří..né nic jsem zdravá..tak jak píšeš a jak říká můj mudra jednou se to zase povede..spíš si myslí,že to bude opět ket,kdy jsem jakoby líp připravená a né tak zhuntovaná.I když mám pocit,že ten stimulovaný ket je díky množství prášků horší.No tak uvidíme a co nám přinese čásek.ale bude to dobrý uvidíš jenom to nesmíš vzdát ![]()
Petra Z píše:
OK a ty taky ne
No já určitě né…já už jsem jak na klíček…jenom mě zapnout.Dneska mě sestřička řekla,že bych tam mohla dělat,že někdy vím víc než ona…no tak aspon nějaká pochvala sice je to smutný,ale co naděláme.Ale věřím,že to dáme..teda Ty určitě,prootže dítko už máš tak myslím,že by se to mohlo povést.Je ale zajímavé..má ve své diskusy holčinu,která taky má už chlapečka a ted má za sebou 4.ket a taky nic a ani žádná chyba prostě nic.Tak taky to zkouší a čeká,že to vyjde.I když kecám jeden ket se povedl ale těhu trvalo pár týdnů a pak konec.A pak tam mám ještě jednu ta má z IVF taky mimčo a má za sebou 2.kety a každý byl ukončen revizí.No není to jednoduché ale co naděláme..jsme přeci ženský a ty něco vydrží no né????
Ahojky holky přeji hezké ránko tak dneska jdu na to
takže se zjevím pak odpoledne ještě tu něco donaudělat abych pak mohla být v klidu anic nedělat takže zatím pa pa a všem přeji hezký slunný den ![]()
Ahoj princezno ![]()
Budu na tebe myslet
Pak dej vědět, až se vrátíš s mimískama v bříšku ![]()
Ahojík holky…
Denisko…je to divný…Mates na první pokus–teda první vložené embryo,pak KET taky vyšel,ale nic z toho a ted to nevyšlo vůbec.To mě trošku děsí…
Princezno.......myslím na tebe a držím palce
Moc vám děkuju Petí a Kleofášku no jako taky na me padla schýza, že když se nám povedlo z čerstvých tak jet neklapne pač u někoho to klapne jen z čerstvých nebo naopak jen k ketů a do toho další dylema kolik vlastně zda dvě nebo jedno ježiš no chjo já takovej klidnej a vyrovnanej člověk a dneska jsem naprosto nepoužitelná ![]()