Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
princessjane0900 píše:
tak uz mam 2 bobky v sobe a hodku si tu polezime a pak hura domu hajat
Tak at se Ti drží
držím palečky
Princezno......a děj se vůle boží vždycky říkám já.....
držím palečky moc moc ![]()
Princezno, tfuj tfuj tfuj
Peti, ono je mu to teď jedno.. on to tak nějak vnitřně vzdal..
vůbec o tom nechce mluvit.. já vím, že pro toho chlapa je hrozný, když nemůže splodit dítě, ale přece se z toho nemůže dostávat dýl jak já..
mě to taky mrzí a štve, ale nic s tím nenadělám. jenom pokud by jsme měli darované spermie, ale to H. nedovolí..
Princezno, nakonec zvítězili dva? No vidíš ![]()
tak si pěkně odpočiň ![]()
Holky, chtěla bych se vás tady zeptat. Beru estrimax.
Drží tyto léky menstruaci nebo ji můžu normálně dostat? Já mám totiž takový choulostivý problém.. Ale jsme tady samé ženské.. Byla jsem na WC a jak jsem silnějc zatlačila, tak jsem pak měla na papíru trochu krve, jenom světlunkou a trochu. Bojím se, že to může byt už MS, jsem 23. DC Ale vůbec nemám bolení na měsíčky, nic. Když jindy čekám MS, tak mám křeče
Kleofasek.....a nebylo to spíš z toho,jk jsi silněji zatlačila......spíš ze zadečku???
Elu…víš on se asi cítí blbě,že prostě jako chlap není ten sploditel hned napoprvé..
dejte si večer dvojku vína a mluvte a mluvte
Já vždy v sobě něco dusím,pak se jeden den rozjedu a vše řeknu a chlap mi řekne---proč si mi toto neřekla dřív????
Kleofasek píše:
Princezno, nakonec zvítězili dva? No vidíš
tak si pěkně odpočiňHolky, chtěla bych se vás tady zeptat. Beru estrimax.
Drží tyto léky menstruaci nebo ji můžu normálně dostat? Já mám totiž takový choulostivý problém.. Ale jsme tady samé ženské.. Byla jsem na WC a jak jsem silnějc zatlačila, tak jsem pak měla na papíru trochu krve, jenom světlunkou a trochu. Bojím se, že to může byt už MS, jsem 23. DC Ale vůbec nemám bolení na měsíčky, nic. Když jindy čekám MS, tak mám křeče
No neměla by jsi to dostat,protože by to měl držet ten Estrimax..já to dostala až 5 dní po vysazení,ale co znám holky tak to dostaly i s Estrimaxem nebo Estrofemem..no pokud se nerozkrvácíš tak to bude dobře a pokud se to rozjede tak asi je to špatné.Zkus test třeba Ti něco ukáže.
Peťo nee, normálně to bylo z „tama“
Ale už jsem zas čistá, mě to přišlo, jako by mi praskla nějaká cévečka tím tlakem. Nevím.
Ale může to být právě už i chystání na MS ![]()
Jinak nešpiním vůbec, ani když jdu na malou.
A o tom estrimaxu něco víš? Jestli drží ty měsíčky?
Deni, na test je asi moc brzo, jsem 6. den po KET. A embrya byly jen 3 dny staré před KETem ![]()
Kleofasek píše:
Princezno, nakonec zvítězili dva? No vidíš
tak si pěkně odpočiňHolky, chtěla bych se vás tady zeptat. Beru estrimax.
Ted to máš všechno upravené tak to je zřejmě jiné..ještě počkej třeba to bude jenom nidace..nevím musíš čekat.
Kleofasek píše:
Deni, na test je asi moc brzo, jsem 6. den po KET. A embrya byly jen 3 dny staré před KETem
Tak to je budto nidace nebo začátek ms…a bereš utrogestan a kolik?
Nidace to určitě není, jestli jsem měla nidaci, tak v neděli, kdy jsem teda zakrvácela trochu víc, ale zas jen nárazově a doteď nic. To měla embrya 7 dní. Tak uvidíme co z toho bude. Ale už začínám být naštvaná sama na sebe
Jestli dostanu měsíčky, tak je dostanu a nepomůže mi ani zástup svatých ![]()
Kleofasek píše:
Nidace to určitě není, jestli jsem měla nidaci, tak v neděli, kdy jsem teda zakrvácela trochu víc, ale zas jen nárazově a doteď nic. To měla embrya 7 dní. Tak uvidíme co z toho bude. Ale už začínám být naštvaná sama na sebeJestli dostanu měsíčky, tak je dostanu a nepomůže mi ani zástup svatých
No Estrimax drží pořád sliznici tak by neměla ms dorazit,ale jak říkám jsou holky co jí dostanou,ale ještě nezoufej a nepřestávej brát léky..ten utrouš máš kolik?
Malé jednorázové zakrvácení bude v poho…
Já když začala,tak to bylo po celý den tak nějak malinko a pak se to rozjelo…i přes Utroš
Petra Z píše:
Malé jednorázové zakrvácení bude v poho…
Já když začala,tak to bylo po celý den tak nějak malinko a pak se to rozjelo…i přes Utroš
Já to měla taky tak..nejdřív malinko špinění a pak dorazila v plné parádě
taky jsem brala ascorutin nevím jak se to píše a to je krvácení při počátečném těhu.
Utrogestan 6+2 na noc a estrimax 3× denně.
Já už jsem zas úplně čistá. Právě bych měla cítit i nějaké bolení, když bych to měla dostat a nic. Navíc 23. den se mě zdá i na příchod moc brzy. Tak ještě uvidím. Určitě léky brát nepřestanu, to jedině, pokud bych to opravdu dostala. Teď jsem měla jen narůžovělý papír, ale stejně se bojím ![]()