Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mi to pise co chce
No kazdopadne nemam doma testy a v nedeli jedu k mamce at nemam roupy. S tim duphastonem ani priznaky nepoznam. To az ho vysadim
@lenula29 no ja mam myslim 10 nebo 11, tak třeba je to fakt brzy… ale podle mě to stejně tento mesic nevyjde ![]()
Pockej, ms cekas 12.10 tak to musis mit tak 7dni po ovu a nebo nanejvis 9dni po ovu.? Ta faze od ovu do ovulace do ms je nanejvys 16dni. Ja mam treba okolo 11 dni nebo 13. Pred prvnim tehotenstvi jsem mela 14dni to je nejbeznejsi.
Ja měla ovulaci 25.9.
Ledaže by se mi teď skrz gynex zkrátil cyklus, minuly měsíc jsem ho měla jen 28 dni místo 31, ale myslela jsem, ze to bylo jen náhodou. ![]()
Pokud mi to zůstane podle minulého měsíce na 28 dnech, tak bych teď měla MS čekat 9. 10. V tom případě
Áchjo ![]()
Vždycky si říkám a proč by to teď nemohlo vyjít??? Kolem je tolik tehulek, jen v mé rodině jsou 2 a ani jedna to nechtěla… To pak člověka opravdu zamrzí ![]()
Hned první měsíc snažení, byl přítel na 100% presvedcenej ze to dopadlo
porad mi hladil brisko, mluvil na nej… několikrát na nem i usnul
oto horsi bylo mu pak rict ze prisla tetička z Cerveneho Kostelce… Teď už o tom radši nemluví, ale vím ze z toho nervózní je. A moc se na to těší ![]()
@siiiiiiiii no mne přijde, ze většina co je těhotných, tak to moc neplanovali…
U nás to třeba přítel moc neřeší, staví se k tomu spis tak, ze až tak přijde, tak to přijde…
@Lenka230798
Nehazej flintu do zita, ja bych 10den po ovu taky nela nic. A presto jsem byla tehule. Az ten 15den a byla to slaboucka carka. Pockej do 9.10 a pak testni znova
Holky, tak ja uz jsem se dockala…nikoli vsak//,ale ty potvory cerveny. ![]()
Stejme je to vtipny. Je mi jasny, ze hned prvni mesic by to byl temer zazrak a stejne jsem zklamana. Tak zas holt pristi mesic.
@Manolisa
Koukala sem na ten Lunarni kalendář ale podle něj sem do toho měla spadnou zrovna když sem měla MS.
![]()
Jo, nekdy to vychazi zvlastne, ale na druhou stranu jsem slysela i o zenskych, ktere otehotnely v dobe MS. No ja osobne bych to nedala, na to jsem asi moc velka fajnovka
Ale pristi mesic by mi mel vyjit ten „lunarni“ den pribl. V dobe ovulace, tak uvidim, jestli to bude hrat nejakou roli ![]()
Tak uz mi z toho asi opravdu hrabe… ![]()
Dnes se mi zdálo ze sem na testu našla dvě čárky ![]()