Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Žena Vlk no vypadá že se menstruace rozjíždí sice ještě nekrvacim jak při menstruaci ale už to není jen slabě špinění a chvilkama mě dost bolí podbřišek to já při menstruaci nemivam ale nevím no
@Žena Vlk takovejch nadějí už bylo
necítím se na to být opět zklamaná
a navíc po minulym vyšetření „No je tu něco co neni ani malý, ani velký, uvidíme uděláme testy na cysty a nádory. co to je nevím“
mam fakt strach
@Bonnnie_Em Lékaři a jejich komunikace, to je kapitola sama pro sebe! Tohle jsem taky zažila. „Nevíme, co to je“, „Samotnýho mě to zajímá, co by to asi mohlo být“ a mnoho dalších story z ordinací, co jsem zažila. Mimochodem to nikdy nebylo vůbec nic zásadního
Nicméně klobouk dolů, protože takhle dlouho si neudělat test, to chce vůli!! Já bych to nedala ![]()
@Žena Vlk no tak to vypadá bohužel na tu menstruaci pořád to nemám stejný jako normálně ale začínám uz krvacet to by bylo velký štěstí kdyby to nebyla menstruace
@lovean Rozumím :/ Ale stejně dycky doufám do poslední chvíle
Hele třeba se to nerozjede! ![]()
@Žena Vlk ale jo já vím že se to rozjíždí jako ono to vypadá jinak než menstruace ta vypadá jinak nevím jak to popsat ale vypadá to jinak ta krev no a taky me bolí každou chvíli v podbřišku na to já netrpivam pri menstruaci tak nevím no ale nevěřím že z toho nic nebude prostě mrcha dorazila a bohužel bude další měsíc čekání
@Žena Vlk dam ale myslím že je přede mnou další měsíc snažení
@Žena Vlk jo tak jsem to dostala no nedá se nic dělat tak snad příště už to konečně vyjde
@lovean Aaach jo! Tak to mě mrzí, to je zklamání… tak za pár dní znovu, a pak už to musí být!!
![]()
Ahoj holky snažilky, koukám, jak všechny máme podobné „starosti“.My se snažíme už druhý rok, p.doktorka si též neví rady. A já už pomalu začínám snažení vzdávat, ale malý kousek naděje ve mě pořád je.Od té doby co se snažíme mi blbne ms.Bud je krátký cyklus, nebo jsem musela chodit na agolutin abych vůbec menstruovala.Od května jsem začla zase pravidelně ms mít a pokaždé byl těhu příznak…prsa bolely, výtok, únava atd. Teď mam zatim den zpoždění a najednou mi nic není. Ani známka toho, že bych buď měla ms dostat nebo těhu příznak. Jen jsem trochu nastydlá, tak to přikládam k tomu, že se to opět zpozdí. Ale už ve mě hlodá červík zkusit test.Ta psychika je hrozná. I když se na to snažim nemyslet…a taky už je u mě věk a mam strach, abych nešla do předčasnýho přechodu.
Držim Vám všem moooc palečky, ať se brzy objeví ty vytoužené // a pohodové těhotenství
@Žena Vlk ona to možná ani není vůle
ale bydlím X km od první lékárny, nemluvě o gyndě
a když už jsem si šla koupit test, bylo mi řečeno, že je to mrzí, ale zrovna nemaj
potom už sem se tam nedostala v době kdy měli otevřeno a pak sem to už neřešila. takže tak trochu mam emimino jako útěchu
![]()
@Žena Vlk Já se spíš bojím, že tam bude zas bílo. Tak si radši ještě počkám týden. Ale občas mě pobolívá v podbřišku, tak je to už třeba náznak pms ![]()