Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kajima Už mi je 38,snažíme se dva roky a dr. nevědí, kde je chyba. I když jsem už vzdala tu snahu, tak stejně mi to nedá a každý měsíc (ne)očekávám ms ![]()
@Aluš78 moje mistrová měla taky první mimco v38:) neslo ji 5 let otěhotnět a taky se nakonec povedlo. Začala si dodelavat další školu a bylo to. Zkousela jsi vitaminy a doplňky stravy různé?.. Já mám jednu „metodu“ kterou chci určitě vyzkoušet kdyby se nedařilo, protoze si myslím že má co do sebe. Jde o to, že tvoje tělo je zvyklé na sperma tvého muže, tak je nebere jako ty „právě“ nebo jak to nazvat pro oplodnění a chtělo bx to pauzu. Tak to zkuste třeba to vyjde ![]()
@Kajima Zkoušela jsem plno přípravků. Gynex, Macu, Kotryhel, Drmek, čaje i clostík od dr. a nic. Teď už jsem se na vše vyprdla. A ms mi hlavně skáče…jednou 26 dni pak 34…hrůza. Posledních pár měsíců mě bolely prsa před ms a měla výtok a teď nic.Jen občas břicho. Asi jsem už splašený hormón z toho všeho ![]()
@Aluš78 Je několik metod jak cyklus ovlivnit a hlavně zpravidelnit. Byt tebou, zaměřila bych se plně na sebe-zklidnila se, hlavně psychicky, začala třeba cvičit jógu, zkusila přírodní bylinky, holky určite pořadí jaké. Testovala bych ovulku, v okolí toho termínu na to co nejčastěji hupsla, pak na to zkus nemyslet a před MS uvidis… Pokud se ještě nejakou dobu nezadari a oba jste zdraví, zkuste uměle oplodneni, ne? Určité se dockas, mysli na to, ze Krainova rodila 2. dítě ve 40!:)
@Aluš78 Jasně, že to třeba vyjde! A znám takový případ
A mamince bylo 41.
Přesně tak, všechny se dočkáme! Hlavně neztrácejí nadeji, psychika ženy je při otěhotnění hrozné důležitá!
Dobry den, chtela bych se zeptat. Ale pokud to sem nepatri klidne mi dejte vedet kam to napsat. Ale s manzelem se snazime o mimco uz pul roku, MS pravidelna jak hodinky. Ale ted mam asi 5 dni zpozdeni a na tehutestu nic. V praci trochu hekticke. Tak nevim co to znamena. Predem dekuji za odpo.
@Fufík87 Já bych tipla buď obyč zpoždění, to se někdy stane i u pravidelných MS a nemusí to znamenat vůbec nic, anebo těhotenství
Ty testy to někdy prostě ukáží pozdějš… jo a taky jsem si kdysi myslela, že když si udělám test, tak pozitivní výsledek jsou dvě tlustý jasně viditelný čáry. No ty jsem neměla nikdy
Píšu to proto, jestli jsi ten test trošku prolustrovala, zda tam není třeba aspoň „duch“ ![]()
@Aluš78 Ahoj. Jsme na tom podobne..je mi taky 38. Vloni jsem dost nestastne o miminko přišla. Hodně mě to sebralo..v mem věku jsem to brala jako poslední šanci na dite ( druhé). Ale nevzdala jsem to..teď se snažíme teprve druhý měsíc. MS by mela přijít zítra…tak jsem zvědavá…i když spíš myslím, že z toho nic nebude…