Čekáme na //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8066
21.11.17 19:20

@tyčinka 3-4 možná tak.. téměř stejně asi teda :) tak když bolí podbříšek, tak snad to něco znamená a je to lepší než bolest prsou ne? nebo jak to mam říct :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2985
21.11.17 19:34

@Pavouček1994 to nevim minule me bolely prsa a radsi ty prsa :lol: desne az do krizi mi to jde a bily vytok. Porad dokolecka :roll: a kdy se chystas testovat ja v nedeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
21.11.17 19:38

@tyčinka no možná bych taky mohla vid? ale kdo ví.. uvidím jak seženu testy :) no vidíš, bílý výtok může být dobré znamení ne? já nic takového nemám.. nikdy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2985
21.11.17 19:41

@Pavouček1994 ja prave jo ja mivam vsechno mozne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
21.11.17 19:43

@tyčinka jé ty se máš :d aspon to máš pestrý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2985
21.11.17 19:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
21.11.17 19:46

@tyčinka že máš všechno možný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2985
21.11.17 20:09

@Pavouček1994 tone chapu ja tam dala smajlika :lol: ty otazniky se tam nejak prikradly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
21.11.17 20:14

@tyčinka jo aha :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.17 20:27

Ahoj holky :mavam:, mám takový dotaz. Dnes jsem měla dostat menzes, ale zatím nic. Mám to většinou po 30 dnech, ale občas mám i několik dní zpoždění. Ovu jsem měla asi 15. nebo 16. den cyklu, teplotu neměřím, většinou ovu poznám. Včera ráno jsem si dělala test, ale vyšel negativní. Byl to ten z Dr. Maxe. Myslíte, že by mohlo být ještě brzy na //? Byla jsem si celkem jistá, že na testu budou 2 čárky, protože mě šíleně bolí prsa a celý víkend jsem měla šílené nálady + mě v sobotu nepříjemně píchalo v podbřišku a to se mi normálně neděje :think:

• Citovat
  • Upravit
21091
21.11.17 20:31
@Anonymní píše:
Ahoj holky :mavam:, mám takový dotaz. Dnes jsem měla dostat menzes, ale zatím nic. Mám to většinou po 30 dnech, ale občas mám i několik dní zpoždění. Ovu jsem měla asi 15. nebo 16. den cyklu, teplotu neměřím, většinou ovu poznám. Včera ráno jsem si dělala test, ale vyšel negativní. Byl to ten z Dr. Maxe. Myslíte, že by mohlo být ještě brzy na //? Byla jsem si celkem jistá, že na testu budou 2 čárky, protože mě šíleně bolí prsa a celý víkend jsem měla šílené nálady + mě v sobotu nepříjemně píchalo v podbřišku a to se mi normálně neděje :think:

Je brzo, já dělala až týden potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
21.11.17 20:38
@Anonymní píše:
Ahoj holky :mavam:, mám takový dotaz. Dnes jsem měla dostat menzes, ale zatím nic. Mám to většinou po 30 dnech, ale občas mám i několik dní zpoždění. Ovu jsem měla asi 15. nebo 16. den cyklu, teplotu neměřím, většinou ovu poznám. Včera ráno jsem si dělala test, ale vyšel negativní. Byl to ten z Dr. Maxe. Myslíte, že by mohlo být ještě brzy na //? Byla jsem si celkem jistá, že na testu budou 2 čárky, protože mě šíleně bolí prsa a celý víkend jsem měla šílené nálady + mě v sobotu nepříjemně píchalo v podbřišku a to se mi normálně neděje :think:

brzo určitě není ;) jsi kolem 15 dpo, určitě na testu už něco může být. ale jsou i ženy, kterým se ukáže duch až déle.. ale vzhledem k tomu, že už jsi ted cca ve 4 týdnu a to už bývá vidět gestační váček a kolem 200 hcg jednotek v krvi, tak je divné, že nic nevidíš :( tak ještě zkus za dva dny stejný tstem a uvidíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.17 20:54

Děkuji :), no tak zkusím testnout za pár dní. Hlavně mě příští týden čeká CT ledvin, takže bych to ráda věděla i kvůli tomu. Kdybych totiž byla v tom, tak na CT rozhodně nejdu 8o

• Citovat
  • Upravit
2368
21.11.17 20:58

@P4ja já neberu antikoncepci pět let a je to skoro 3 roky od ivf od te doby se nesnazim, do toho jsem změnila partnera. Ale říkala jsem si ze se to třeba povedlo jen se to neudrželo a nevím o tom, protože jsem netestovala a ms se dostavila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
23.11.17 08:52

@Kety28 a Ty sleduješ ovulaci testy/jinak nebo ji u sebe poznáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí