Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tyčinka 3-4 možná tak.. téměř stejně asi teda
tak když bolí podbříšek, tak snad to něco znamená a je to lepší než bolest prsou ne? nebo jak to mam říct
![]()
@Pavouček1994 to nevim minule me bolely prsa a radsi ty prsa
desne az do krizi mi to jde a bily vytok. Porad dokolecka
a kdy se chystas testovat ja v nedeli
@tyčinka no možná bych taky mohla vid? ale kdo ví.. uvidím jak seženu testy
no vidíš, bílý výtok může být dobré znamení ne? já nic takového nemám.. nikdy ![]()
@Pavouček1994 tone chapu ja tam dala smajlika
ty otazniky se tam nejak prikradly
Ahoj holky
, mám takový dotaz. Dnes jsem měla dostat menzes, ale zatím nic. Mám to většinou po 30 dnech, ale občas mám i několik dní zpoždění. Ovu jsem měla asi 15. nebo 16. den cyklu, teplotu neměřím, většinou ovu poznám. Včera ráno jsem si dělala test, ale vyšel negativní. Byl to ten z Dr. Maxe. Myslíte, že by mohlo být ještě brzy na //? Byla jsem si celkem jistá, že na testu budou 2 čárky, protože mě šíleně bolí prsa a celý víkend jsem měla šílené nálady + mě v sobotu nepříjemně píchalo v podbřišku a to se mi normálně neděje ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám takový dotaz. Dnes jsem měla dostat menzes, ale zatím nic. Mám to většinou po 30 dnech, ale občas mám i několik dní zpoždění. Ovu jsem měla asi 15. nebo 16. den cyklu, teplotu neměřím, většinou ovu poznám. Včera ráno jsem si dělala test, ale vyšel negativní. Byl to ten z Dr. Maxe. Myslíte, že by mohlo být ještě brzy na //? Byla jsem si celkem jistá, že na testu budou 2 čárky, protože mě šíleně bolí prsa a celý víkend jsem měla šílené nálady + mě v sobotu nepříjemně píchalo v podbřišku a to se mi normálně neděje
Je brzo, já dělala až týden potom.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám takový dotaz. Dnes jsem měla dostat menzes, ale zatím nic. Mám to většinou po 30 dnech, ale občas mám i několik dní zpoždění. Ovu jsem měla asi 15. nebo 16. den cyklu, teplotu neměřím, většinou ovu poznám. Včera ráno jsem si dělala test, ale vyšel negativní. Byl to ten z Dr. Maxe. Myslíte, že by mohlo být ještě brzy na //? Byla jsem si celkem jistá, že na testu budou 2 čárky, protože mě šíleně bolí prsa a celý víkend jsem měla šílené nálady + mě v sobotu nepříjemně píchalo v podbřišku a to se mi normálně neděje
brzo určitě není
jsi kolem 15 dpo, určitě na testu už něco může být. ale jsou i ženy, kterým se ukáže duch až déle.. ale vzhledem k tomu, že už jsi ted cca ve 4 týdnu a to už bývá vidět gestační váček a kolem 200 hcg jednotek v krvi, tak je divné, že nic nevidíš
tak ještě zkus za dva dny stejný tstem a uvidíš ![]()
Děkuji
, no tak zkusím testnout za pár dní. Hlavně mě příští týden čeká CT ledvin, takže bych to ráda věděla i kvůli tomu. Kdybych totiž byla v tom, tak na CT rozhodně nejdu ![]()
@P4ja já neberu antikoncepci pět let a je to skoro 3 roky od ivf od te doby se nesnazim, do toho jsem změnila partnera. Ale říkala jsem si ze se to třeba povedlo jen se to neudrželo a nevím o tom, protože jsem netestovala a ms se dostavila
@Kety28 a Ty sleduješ ovulaci testy/jinak nebo ji u sebe poznáš?