Čekáme na //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1759
23.11.17 10:36

@Bumbrle Jo minule jsem si dělala testy… právě že jsem o ní nevěděla nikdy, ale jak jsem si jí testovala, tak mě bolelo na tý jedný straně podbřišku ten den, co byla druhá čárka, ale možná jsem si to vsugerovala :)) chci si ty testy teď dělat znova, ať cca vím :) ty to poznáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
23.11.17 10:58

@Kety28 druhá čárka je skoro pořád, jen musí být nejméně stejně silná jako testovací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
23.11.17 11:42

@Kety28 no, já mám bolesti nepřehlédnutelné, ale je to v rozmezí tak cca 3dnů, tak jsem bikdy nevěděla, kdy je to ještě před, kdy ono a kdy už po. Ale kvůli tomu vadnému vejcovodu jsem byla minulý cyklus na folilulometrii, aby se mi potvrdila strana, na které ovu proběhne a podle toho a v závislosti na bolesti je opravdu ovu ve chvíli, kdy mě to. bolet přestane. Takže bych měla poznat jsem tím chtěla říct :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
23.11.17 11:44

@Kety28 tento měaíc už na měření jít nechci a ani testy s nechci stresovat, prostě po skončení MS se budem mít obden rádi a někam se trefíme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
23.11.17 13:00

@P4ja tak samozřejmě jsem myslela stejně silnou… dělala jsem si ty testy asi 14 dni, protože jsem ji měla dost pozdě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
23.11.17 13:02

@Bumbrle já si to chci jen potvrdit, jestli to mám vždy cca takhle pozdě :) měla jsem jí až 22 nebo 23 DC… pak už si chci taky jen užívat spoustu sexu :D rozhodně to nebudu dělat jen kvůli tomu :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
23.11.17 13:48

@Kety28
Nám půlka cyklu vyšla přesně na prodloužený posvatební víkend, ale těžko říct, jestli to bylo tam a nebo jinak…si říkám, jak to dělaly naše babičky a mamky, kdž nic takového jako testy nebyly a ony taky otěhotněly…jestli to není na škodu. A jinak bych řekla, že třebazrovna otěhotníš ve chvíli, kdy tu ovulaci čekat nebudeš a prostě se jen budete mít rádi. Asi kdybych věděla, že ten den mám zrovna ovulaci, tak by to spíš bylo na škodu.
@Bumbrle
Máš pravdu, je to dobré věět kdy asi, ale na druhous stranu je to o tom užívání si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
23.11.17 14:11

@P4ja užívání si jo, ale pokud jsi zdravá… Pokud už máš nějaký problém, o kterém víš nebo Tě z nějakého důvodu tlačí čas, tak už si to tak užívat zase nedokážeš… Samozřejmě, že spolu nespíme jen proto, abysme počali. Ale chceme počít a víme o problémech, tak chceme alespoň udělat maximum pro to, aby se to podařilo.

@Kety28 to jo, je to fajn ta „výroba“, jen těch 14 dní potom bude zase psycho, co :lol:

A technická do placu pro. všechny, co nějaké ty babské rady jako nohy nahoru apod.? Dělaly jste a zadařilo se, víte o něčem dalším „zaručeném“? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
23.11.17 14:23

@Bumbrle
Hele mám kamarádky, které říkaly, že se jim nedařilo do té doby, než hodily flintu do žita a přestaly na to myslet. A nebo se někde na oslavě opily a jedno mimčo snad vzniklo i v kabince v obchoďáku :)
Jako jasně cvičení, správná váha, strava, kyselina listová anebo nějaké bylinky to ano, ale čím víc se k tomu člověk upíná, tím hůř to jde. A to už říkala prababička a babička. A stejně tak mně to samé řekla mamka: „Nic neřeš, nepočítej, netestuj. A až to bude mít přijít, tak to přijde.“ A maminka má vždycky pravdu.

Jinak spíš se říká, že je dobré po styku chvíli zůstat ležet na zádech a hned nejít do sprchy. Nohy nahoru jsou podle doktorky babská rada, protože žena by měla otěhotnět v jakékoli poloze. A svíčka a tak není potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
23.11.17 15:58

@P4ja mně řekli, že možná vůbec neovoluju, proto jsem si to chtěla ověřit… mám nějaký problémy s hormonama, takže to nebylo jen tak :) je ale pravda, že jsem se tím vystresovala hodně a začala to řešit až moc… každopádně si to chci ověřit ještě tenhle měsíc a pak už to tolik neřešit… je taky fakt, že naše babičky a prababičky se o to snažily v dřívějším věku většinou… kolem 20ti… mně bude 30 za rok, rozdíl tam asi bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
23.11.17 16:01

@P4ja a minule jsem šla hned do sprchy, myslela jsem, že to jsou právě pověry s těma nohama nahoře atd.. a přišlo mi to takové „nesexy“, jsme se smáli s přítelem ještě nedávno známé, že po sexu dává nohy nahoru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
23.11.17 16:02

@Kety28
no mne je 33 a treba driv mely zeny vic deti a ty posledni i pozdeji
jinak na ty hormony doporucujju hormonalni jogu…funguje super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
23.11.17 16:04

@Bumbrle to asi jo, ale už se tím nechci tolik stresovat no… má to právě zase zpětně vliv na hormony… zvedá se prolaktin a ten já mám už tak vyšší :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
23.11.17 16:04
@Kety28
@Kety28 píše:
@P4ja a minule jsem šla hned do sprchy, myslela jsem, že to jsou právě pověry s těma nohama nahoře atd.. a přišlo mi to takové „nesexy“, jsme se smáli s přítelem ještě nedávno známé, že po sexu dává nohy nahoru :D

No doktorka říkala, že ta sprcha by asi neměla být hned, ale pokud chvilku ležíš na zádech, tak je to v pohodě. Nohy hore nejsou potřeba, protože ženské tělo je na oplodnění dělané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
23.11.17 16:06

@P4ja Jo já teď cvičím nějaké cviky na bederní páteř, tak třeba to taky pomůže :) a na ty hormony mi dá známá nějaký bylinkový čaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí