Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kety28
no cvičení Mojžíšové je spíš na funční sterilitu..tj, že máš někde nějaký blok a proto nejde otěhotnět…ale bez mobilizace kostrče, pokud teda je potřeba, tak je vcelku o ničem. Vyšetřila ti kostrč?
A pokud spíš potřebuješ porovnat hormony a jejich produkci a tak, tak na to je hromonální jogova terapie.
@P4ja já cvičím na hormony 5 tibeťanů.. teď teda nemůžu, fyzioterapeutka mi řekla, že některé cviky jsou teď blbý na tu páteř…nakonec mám prý ten prolaktin zvýšený jen minimálně a doktorka mi řekla, že ani nemá cenu to řešit… tohle je prý cvičení na podporu plodnosti jen, jestli to bude mít nějaký účinek - uvidím… i kdyby jen placebo, tak taky dobrý
…
@Terezinka1 ahojky, ja tam bohuzel nic nevidim
ale muze to byt jen tim ze na fotkach ti hodne slaby dusi videt nebyvaj. V kterou denni dobu jsi si testik delala?
Tak ja moc dekuju ze jste na me byli hodne
a posilam tehubacilky
pro vsechny snazilky a ja se jdu pomalu modlit za srdicko ![]()
@kalitka gratuluju a držím palce
doufám, že na mě ty bacily skočí hned ![]()
@kalitka gratuluji dalšímu nováčkovi co tu dlouho mezi námi nevydržel
![]()
@heevi @lalajdaa mocmoc dekuji!
testy sili, ms neprisla tak uz to snad vyjde
ja uplne nova take nejsem
jen jsem spis psala vic do druhe skupiny
taky me to nekolikrat vypeklo a oplakavala jsem to. Vsak ja verim ze nam to klapne vsem
me nejspis pomohla zmena zivotniho stylu a vitaminy pro kone ze kterych jsem si delala veeelkou legraci ![]()
Holky včera jsem měla pozitivní test ovulace, dělali jsme to včera a predevcirem, má cenu i dnes?? Přítel už je asi vyšťavenej ![]()
@Kety28 ma, muze to byt pozitivni i 48h dopredu. Nikdy nevis jak presne to probehne. Samozr. Jistejsi je dopredu ale nic tim nezkazis.
@Cherybery OK, tak dneska to taky prubnem
jen jsme to teď dělali obden nebo denně, nejsme na tak častou frekvenci zvyklý
(teda kromě dovolených
nechci příteli říkat, že mám ovulaci a dělat z toho povinnost, ale dneska už asi nenápadná nebudu ![]()
@Kety28 no ja uz pak taky nevedela jestli to neni naskodu kazdy den, ale nebylo no ![]()
Ahoj holky dnes bych měla být 10dpo ale na testu nic nevím jestli netestuji příliš brzo ![]()